MusicSurvivor 5.Sezon 10.Hafta | Oylama Başladı

şarkilari videolari izlemeden gözum kapali dinledim. oylamamda çok büyük değişikliklere sebep oldu. önceki oylamalarimdaki favori iki sanatci sert bir düşüş yaşadi.
Ziynet bekledigimden daha guzel puan aldi @denizz19
Sibelim yine harikaydi @mrt-06
denizi malesef begenemedim @vadikızı
Ariananin sarkisini haftalardir söyleyip durdunuz gecen hafta dinlemistim hic begenmemistim ama bugun göz kapali dinleyince ve dogru recapmi ne ayarlandigi için ortalarda yerini aldi. bana göre iyi bir puan kapti :) @sokak sanati
Beğenmeniz güzel dosi hanım :A

@tolgab senle bi 5 Çayı içelim :A

Benim recabım nasıl? Gözüme çok tatlı gözüküyorsun birkaç gündür bunu da söylemek istedim. :bhr:

Yazıklar olsun.

Şaka yaptık be.:F

şarkilari videolari izlemeden gözum kapali dinledim. oylamamda çok büyük değişikliklere sebep oldu. önceki oylamalarimdaki favori iki sanatci sert bir düşüş yaşadi.
Ziynet bekledigimden daha guzel puan aldi @denizz19
Sibelim yine harikaydi @mrt-06
denizi malesef begenemedim @vadikızı
Ariananin sarkisini haftalardir söyleyip durdunuz gecen hafta dinlemistim hic begenmemistim ama bugun göz kapali dinleyince ve dogru recapmi ne ayarlandigi için ortalarda yerini aldi. bana göre iyi bir puan kapti :) @sokak sanati

Side to side öyle bir şarkıdır. 2. Dinlemede sevilir.:D

Bu haftadan itibaren oylamaya ben de katılıyorum. En çok İrem Derici ve Candan Erçetin'i beğendim @MayısKralı @OzaN yabancılardan ise Shakira iyi gelmiş @Harunnn60

Tüm yarışmacılara başarılar :)

Bizde side to side ile geldik borumu.s.s

Oylarımı verdim çok zorlandım.

En beğendiklerim @sokak sanati ve @mrt-06 oldu. Yalnız o Lale Devri esprisi ilkokulda hep bayardı beni. :( :A

@MayısKralı yanlış hatırlamıyorsam İrem Derici'nin Değmezsin Ağlamaya şarkısını daha önceden kullanmıştım böyle şarkılar arasında haftadan haftaya tutarsızlık var gibi bunun sonucunda bi hafta 4. oluyorsun bir hafta son sıralarda yer alıyorsun.:D

Bu kadar yorum yeter. :X

En beğendiklerim @sokak sanati ve @mrt-06 oldu. Yalnız o Lale Devri esprisi ilkokulda hep bayardı beni. :( :A

@MayısKralı yanlış hatırlamıyorsam İrem Derici'nin Değmezsin Ağlamaya şarkısını daha önceden kullanmıştım böyle şarkılar arasında haftadan haftaya tutarsızlık var gibi bunun sonucunda bi hafta 4. oluyorsun bir hafta son sıralarda yer alıyorsun.:D

Peki ama Değmezsin Ağlamaya iyi gitmemişti ki :F

Oylarımı kullandım yarışmacılar bu Haftada iyiydi çoğu..bazı şarkılar çok sevdiğim şarkılar olsada sıralamada elimde olmadan düşük aldı çünkü iyi şarkı oldukça fazlaydı,düşük oyladıklarım kusura bakmasınlar,tüm yarışmacılara başarılar:)

Süpersin. :love1: Bende sana bayağı iyi bir puan vermiştim görünce şok olacaksın. :A (İyi anlamda)

Forum İstatistikleri

Konular
173,407
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU