aaaa yolla oylarını hemen cnm senin oyların olmazsa @Bully ve @mrt-06 çekilicekelrmiş elenenelrde belli olur heyecan kalmaz ayoloylarımı yarım saat içinde sana yollarım @Çiğdem- bugün zaten yapamazsam oylamaya bu hafta yetişemem..... büyük ihtimalle pazar akşamı veya pazartesi akşamına kadar kaybolurum forumdan![]()
nerde o günler
Ne varkı 51.saniyede dur bakayımnerde o günlerbilsem öyle davranacaklarını bir ay foruma uğramam
recepte shakiranın klibinden 51. ve 52. saniyeleri dikkate alıyorum @Harunnn60 haberin olsun
@OzaN ilk recepteki 32 saniye yeterliymiş candan için, gerisi şarkı kalitesini düşürmüş![]()
mutlaka bak en harika yeri orası şarkınınNe varkı 51.saniyede dur bakayım![]()
Benim recabım nasıl? Gözüme çok tatlı gözüküyorsun birkaç gündür bunu da söylemek istedim.nerde o günlerbilsem öyle davranacaklarını bir ay foruma uğramam
recepte shakiranın klibinden 51. ve 52. saniyeleri dikkate alıyorum @Harunnn60 haberin olsun
@OzaN ilk recepteki 32 saniye yeterliymiş candan için, gerisi şarkı kalitesini düşürmüş![]()
Yazıklar olsun.2. Şarkı zaten Sibel'in bence hiç geçme![]()
gözüne pasta yapışmıştır gözünü yıka derimBenim recabım nasıl? Gözüme çok tatlı gözüküyorsun birkaç gündür bunu da söylemek istedim.![]()
Hahaha çok komiksin.gözüne pasta yapışmıştır gözünü yıka derim![]()
yaaa off bu sapık yılbsını çiğdemle kutlucam diyordu şimdi ikimizde pazara kadar olmucazoylarımı yarım saat içinde sana yollarım @Çiğdem- bugün zaten yapamazsam oylamaya bu hafta yetişemem..... büyük ihtimalle pazar akşamı veya pazartesi akşamına kadar kaybolurum forumdan![]()
Katsın katsın önemli değil.Senide katar iftirasına![]()
![]()
![]()
ben olsaydım keşke bende iftiralara katılırdım)
Atacana bu hafta oy verirken bana açtığı güzel konudan dolayı jest yap cnmKatsın katsın önemli değil.![]()
onun için bir güzellik düşünüyorum geçen haftaki gibiAtacana bu hafta oy verirken bana açtığı güzel konudan dolayı jest yap cnm![]()
![]()
![]()
Ekibin dibinde bomba patladıonun için bir güzellik düşünüyorum geçen haftaki gibi![]()
yılbaşını bari bombasız geçirseydik pompy yine patlatmışsın biryerleriEkibin dibinde bomba patladı
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben değil Arka sokaklar Yılbaşı arasına bomba patlatarak girdiyılbaşını bari bombasız geçirseydik pompy yine patlatmışsın biryerleri![]()