MusicSurvivor 5.Sezon 10.Hafta | Oylama Başladı

Son Oy Gönderme Tarihi : 1 Ocak Pazar 21:00 (2017)

Shakira teliften dolayı full yüklendi 0:30-2:00 dinleyebilirsiniz yanına ekledim :A

Yılbaşı gününden dolayı bu hafta 3 gün oylama sürücek buda şu demek oluyor

Sonuçlar SENEYE kaldı :A :A :A

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu @tolgab @Tolstoyevski
Bu esprin yüzünden yarismaci ve jüriler yarismayi birakirsa sasirma :A

Ben oylarımı kullandım zaten, sana 4 verdim mi hatırlamıyorum ama 2'nin katlarında bir şeydi galiba. :A @Çiğdem-

Ablam @vadikızı Deniz Seki harika gelmişsin, en sevdiğim şarkısı. :love1: Çok iyi bir puan aldın benden. Keza Shakira da çok iyi bir puan verdim. @Harunnn60 efsane bir şarkıyla gelmişsin. :D

Bu arada Shakira'nın gizli Türk olduğunu biliyor muydunuz Şakir - Ağa ünlü tarihçimiz demişti. :A

Deniz, Gökhan, Ariana da ilk 5'imdeler. :) @denizz19 @Bully @sokak sanati

Annem şarkısını severim çok duygu yüklü bir şarkı başka haftalarda olsa daha yüksek verebilirdim ama bu hafta biraz arada kaynadı gibi, yine de kötü vermedim. Yani sayılır kötü sayılmaz neyse işte. .ss @OzaN

Ben oylarımı kullandım zaten, sana 4 verdim mi hatırlamıyorum ama 2'nin katlarında bir şeydi galiba. :A @Çiğdem-

Ablam @vadikızı Deniz Seki harika gelmişsin, en sevdiğim şarkısı. :love1: Çok iyi bir puan aldın benden. Keza Shakira da çok iyi bir puan verdim. @Harunnn60 efsane bir şarkıyla gelmişsin. :D

Bu arada Shakira'nın gizli Türk olduğunu biliyor muydunuz Şakir - Ağa ünlü tarihçimiz fesli herüf demişti. :A

Deniz, Gökhan, Ariana da ilk 5'imdeler. :) @denizz19 @Bully @sokak sanati

Annem şarkısını severim çok duygu yüklü bir şarkı başka haftalarda olsa daha yüksek verebilirdim ama bu hafta biraz arada kaynadı gibi, yine de kötü vermedim. Yani sayılır kötü sayılmaz neyse işte. .ss @OzaN

Bende vermiştim oylarımı sibel canın sevdiğim şarkısı ama istediğim puan
olmadı ama umarım beğenirsin puanımı😉