Şakanın da bir sınırı var yani salatalık olur mu tövbe estağfurullah.![]()
şöyle sempatik bişey çizebilirdin
gerçi ondada bamya varmış hem kendisi bamya gibi hemde ucunda bamya var bunun kullanım alanı daha geniş
Şakanın da bir sınırı var yani salatalık olur mu tövbe estağfurullah.![]()
Valla oynar.hahahah ayy zaten @destere de dünyada bulunan en ilginç 100 insanda zirveye oynar ayoll .A![]()
@Harunnn60
hhahaha ayy tövbe tövbe senin gösterdiğin balkabağı ve salatalıklar çok ilginç gerçekten nerede yetişlyior bunlar ayollşöyle sempatik bişey çizebilirdin
![]()
gerçi ondada bamya varmış hem kendisi bamya gibi hemde ucunda bamya var bunun kullanım alanı daha geniş![]()
beni lafa tutuyorsunuz iki gndür lady gaganın yılın yabancı şarkı listesini yapamadımhahahah ayy zaten @destere de dünyada bulunan en ilginç 100 insanda zirveye oynar ayoll .A![]()
@Harunnn60
Aynen hemen yap çabuk.beni lafa tutuyorsunuz iki gndür lady gaganın yılın yabancı şarkı listesini yapamadımbirazdan @Harunnn60 yine sayıklar liste nede diye
![]()
Aynen hemen yap çabuk.![]()
Ayy yılbasına 2 gün kaldı ayoll daha 2.turu yapacaz yarın geçelim 2.turabeni lafa tutuyorsunuz iki gndür lady gaganın yılın yabancı şarkı listesini yapamadımbirazdan @Harunnn60 yine sayıklar liste nerde diye
![]()
bir dakka şarkılara konsantre olmam lazımAynen hemen yap çabuk.![]()
rihannanın ördek gibi wak wak ladığı şarkı muhteşemmiş umarım listeye almışsındırAyy yılbasına 2 gün kaldı ayoll daha 2.turu yapacaz yarın geçelim 2.tura![]()
hhahahah aa 2 düetine yer verdim diye hatırlıyorum biri bu biride darkleqin calvin beyiyle olan düetibir dakka şarkılara konsantre olmam lazım
rihannanın ördek gibi wak wak ladığı şarkı muhteşemmiş umarım listeye almışsındır
hhahahah aa 2 düetine yer verdim diye hatırlıyorum biri bu biride darkleqin calvin beyiyle olan düeti![]()
![]()
![]()
ARİANA GRANDE
SIDE TO SIDE
Ekli dosyayı görüntüle 53303
Haftalardır beklenen oldu ve Pedalları çeviren bacaklara artık herkes kavuştu.
Ekli dosyayı görüntüle 53302
Bu hafta son yılların en büyük hiti Side to Side ile geliyoruz. Ariana'nın muhteşem Vokali, Nicki'nin büyük şeyi ve muhteşem rapparlıgı. İşte bomba dediğin budur abi. @MasacRE- 'nin dediği gibi bu şarkıya kötü puan veren şarkıdan anlamıyordur.
Ekli dosyayı görüntüle 53304
Zayıf noktamı biliyon, Nicki.
Rap Queen'e tam vermezsek taş oluruz.![]()
Önce racep gelsin sonra bakarız
Önce racep gelsin sonra bakarız![]()
Klibin seksiliği beni etkilemez beni müzik ve şarkı etkiler ki anlaşılan ona güvenmeden paylaştın yineRecep 1.12'ye kadar. Pedallar müzik ile çok uyumlu.![]()
Klibin seksiliği beni etkilemez beni müzik ve şarkı etkiler ki anlaşılan ona güvenmeden paylaştın yine![]()
Göreceğiz bakalım kaç oktaymışMüzik zaten efsane. Ariana 5.5 oktavlık sesi ile dağıtıyor ortalığı.![]()
Sarkin cok güzel ama baska güzel sarkilar da var o yüzden kac puan denk gelir bilemiyorum
Kanka tam puanına layığım bence bu hafta da Beş Çayı ile doğru muyumSarkin cok güzel ama baska güzel sarkilar da var o yüzden kac puan denk gelir bilemiyorum![]()
Sarkin cok güzel ama baska güzel sarkilar da var o yüzden kac puan denk gelir bilemiyorum![]()
Kanka bu hafta cok iyi sarkilar var senin sarkiyi da cok severim ama Fatih Türkmen bu hafta en sevdigim sarkisiyla gelmis tam puanim ona gidecek gibiKanka tam puanına layığım bence bu hafta da Beş Çayı ile doğru muyum![]()
Hayirlisi diyelim kardesim yüksek veririm ama tam puan zor gibiYap şu kardeşine bi güzellik be.Kaç haftadır hakkım olan final puanını alamıyorum.
![]()