MusicSurvivor 5.Sezon 10.Hafta | Oylama Başladı

EEee bunca zaman bekliyordun artık kullanalım dedik. :AŞu emojiyi kullan bakalım--:Z

İnşallah bu haftada gümbür gümbür geleceğiz. :A
loca loca loca :) şarkının o kısmını dinlemek yetiyor gerisi gereksiz :)

loca çektiği kısım çok tahriş edici :))
o dediğin emojeyi sadece bana kullanır ayoll oyüzden shakiran çok bekler :A :A :A

EEee bunca zaman bekliyordun artık kullanalım dedik. :AŞu emojiyi kullan bakalım--:Z

İnşallah bu haftada gümbür gümbür geleceğiz. :A

bunu beklemiyordum sadece demiştim shakira waka waka loca loca soca soca götürür işi:) tam dediğim laf buydu :)
loca için ayrı bir mesajım olmamıştı ki şarkıda bütün olarak avuçladığımızda pek çok eksik yönü bulunan bir şarkı :)

Ablacım seni ne doktorlar ne kaymakamlar ne mühendisler istedi sen Selim yüzünden reddettin... Eeee soruyorum sana, değdi mi?!

sanane la:) hogatha gibi muhteşem bir kızın bu kadar nemrut suratlı tosbağaya benzeyen bir kardeşinin olması allahın hikmetlerinden biri sanırım :)

yani senin sibeli kötüleyipte aslında iyi puan verdiğimimi iddia ediyorsun :))
Herkese kötü diyorsun ama tam puan verdiklerin oluyor sadece bunu anlamaya çalışıyorum...

Heh geldi @destere 'nin uşağı. :A

Senin kaybolma saatin gelmedi mi. :F @mrt-06 bal kabağı filan diyordu. :F
Saat tam 23.45'de bal kabağına dönüşüyor evet ama Çarşamba geceleri hariç. :A

sanane la:) hogatha gibi muhteşem bir kızın bu kadar nemrut suratlı tosbağaya benzeyen bir kardeşinin olması allahın hikmetlerinden biri sanırım :)
Hepimizin hayatını mahvetitin hem ablamın hem benim...

sonra balkabağında da dikkate değer bir bamya olduğunu keşfedince benzetmekten vazgeçmişti:) şimdi bamyasız bir meyve arıyorki ona benzetsin? onuda beceremedi eline ayağına bulaştırdı yeteneksiz codmin :)
Herkese kötü diyorsun ama tam puan verdiklerin oluyor sadece bunu anlamaya çalışıyorum...

Saat tam 23.45'de bal kabağına dönüşüyor evet ama Çarşamba geceleri hariç. :A

Hepimizin hayatını mahvetitin hem ablamın hem benim...
Heh geldi @destere 'nin uşağı. :A

Senin kaybolma saatin gelmedi mi. :F @mrt-06 bal kabağı filan diyordu. :F
HHhahaha kardeşlerim seni istemiyor malesef @destere :A :A :A

HHhahaha kardeşlerim seni istemiyor malesef @destere :A :A :A
Adete aramıza yıldırım gibi düştü. :A

sonra balkabağında da dikkate değer bir bamya olduğunu keşfedince benzetmekten vazgeçmişti:) şimdi bamyasız bir meyve arıyorki ona benzetsin? onuda beceremedi eline ayağına bulaştırdı yeteneksiz codmin :)
Aslında ilk salatalık koyacaktım ama çok farklı anlamlar çıkar diye bal kabağını seçtim. :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,407
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU