MusicSurvivor 5.Sezon 10.Hafta | Oylama Başladı

hah işte tam forumun aradığı kaliteyi buldun sonunda :)
yalnız bu hafta benden ümidi kesebilirsin benden zırnık çalışmaz :)
Başlattığım "destere jüri başkanlığından atılsın" kampanyası için bir imza kaldı @OzaN sen de imza atarsan tamamdır bu iş. :A Ki bak destere de sana sırtını döndü. :A

Biri Lale Devri'ne düşük veren müzikten anlamıyor der diğeri Beş çayına düşük veren müzikten anlamıyor der birazdan sokak sanatı gelir aynı lafları söyler ben hanginize düşük puan verecem siz söyleyin müzikten anladığımı göstermek için kime düşük vermem gerekiyor :A
Candan Erçetin'e tam puan verenin müzik zevki tescillenmiş oluyor, gerisi çok mühim değil. :):)

ARİANA GRANDE
SIDE TO SIDE

cq_h-cawyaaetqv.jpg

Haftalardır beklenen oldu ve Pedalları çeviren bacaklara artık herkes kavuştu.:Z

ad_217447821.jpg

Bu hafta son yılların en büyük hiti Side to Side ile geliyoruz. Ariana'nın muhteşem Vokali, Nicki'nin büyük şeyi ve muhteşem rapparlıgı. İşte bomba dediğin budur abi. @MasacRE- 'nin dediği gibi bu şarkıya kötü puan veren şarkıdan anlamıyordur.:Z

ariana-grande-nicki-minaj-de1b3a5e-cd79-4bd3-bad8-6379bdb8f7fa.jpg

Son düzenleme:
Başlattığım "destere jüri başkanlığından atılsın" kampanyası için bir oy kaldı @OzaN sen de imza atarsan tamamdır bu iş. :A Ki bak destere de sana sırtını döndü. :A
Bakma sen @destere 'nin öyle dediğine diğer şarkıları kötü bulup en kalitelinin yine Candan Erçetin olduğunu anlayacaktır. :):)

Haftalardır beklenen oldu ve Pedalları çeviren bacaklara artık herkes kavuştu.:Z

Bu hafta son yılların en büyük hiti Side to Side ile geliyoruz. Ariana'nın muhteşem Vokali, Nicki'nin büyük şeyi ve muhteşem rapparlıgı. Üste bomba dediğin budur abi.:Z

berbat diyeceğim ama inandırıcı olmayacak :))

Bakma sen @destere 'nin öyle dediğine diğer şarkıları kötü bulup en kalitelinin yine Candan Erçetin olduğunu anlayacaktır. :):)
öyle dolambaçlı bir düşünceye dalmamıştım ne yazıkki:) bu haftaki şarkıyı sevmedim net bir şekilde bunu söyleyebilirim ancak:)

@destere, kalite bulmak, kalite, Candan Erçetin. 😱 Bu kadar uyumsuz kelimeyi nerden buldun. Cümlen bana şöyle gibi geldi. :A ;;;

Mahmut Tuncer Paris başbakanı ile konuştu rap müzik söyledi. :):)

@destere, kalite bulmak, kalite, Candan Erçetin. 😱 Bu kadar uyumsuz kelimeyi nerden buldun. Cümlen bana şöyle gibi geldi. :A ;;;

Mahmut Tuncer Paris başbakanı ile konuştu rap müzik söyledi. :):)

sibel canı bisiklete bindirsek ariana kadar hoş dururmu şimdi aklıma öyle fikirler geldi belki sibel teyzende üç beş oy alır benden :))

elenmesede bir hata yapıp diskalifiye olur kötü codmin :) belki sinirden kendi ayağına sıkar bellimi olur :)

Size diyorum herşeyin sırası var diye siz her hafta düşük vererek dikkat çekiyorsunuz millet de sizin inadınıza daha da yüksek veriyor :D Durumu çaktırmamak için ben de yüksek veriyorum mecburen o yüzden biraz sabredin tam kazanacağını zannettiği anda hamlemizi yapalım :A

Haftaya sana özel fotoşop yapıyım o zaman. :bhr: Ama +5 puanımı verirsin. :A
fotoşop kabul değil pedal çevirecek görmemiz lazım tüm ayrıntısıyla yanındada ajda teyzeyle yıldız teyze diğer bisikletlere binsin aynı arianadaki sahneyi yakalamam lazım :))

Size diyorum herşeyin sırası var diye siz her hafta düşük vererek dikkat çekiyorsunuz millet de sizin inadınıza daha da yüksek veriyor :D Durumu çaktırmamak için ben de yüksek veriyorum mecburen o yüzden biraz sabredin tam kazanacağını zannettiği anda hamlemizi yapalım :A
bu sefer senin taktikten gideceğiz benim taktik işe yaramadı :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,407
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU