Başlattığım "destere jüri başkanlığından atılsın" kampanyası için bir imza kaldı @OzaN sen de imza atarsan tamamdır bu iş.hah işte tam forumun aradığı kaliteyi buldun sonunda
yalnız bu hafta benden ümidi kesebilirsin benden zırnık çalışmaz![]()
Başlattığım "destere jüri başkanlığından atılsın" kampanyası için bir imza kaldı @OzaN sen de imza atarsan tamamdır bu iş.hah işte tam forumun aradığı kaliteyi buldun sonunda
yalnız bu hafta benden ümidi kesebilirsin benden zırnık çalışmaz![]()
Candan Erçetin'e tam puan verenin müzik zevki tescillenmiş oluyor, gerisi çok mühim değil.Biri Lale Devri'ne düşük veren müzikten anlamıyor der diğeri Beş çayına düşük veren müzikten anlamıyor der birazdan sokak sanatı gelir aynı lafları söyler ben hanginize düşük puan verecem siz söyleyin müzikten anladığımı göstermek için kime düşük vermem gerekiyor![]()
hogathanın oyu 100 oy değerinde bir kere atmanız için en azından 101 oy toplamanız şartBaşlattığım "destere jüri başkanlığından atılsın" kampanyası için bir oy kaldı @OzaN sen de imza atarsan tamamdır bu iş.Ki bak destere de sana sırtını döndü.
![]()
Haftalardır beklenen oldu ve Pedalları çeviren bacaklara artık herkes kavuştu.
Bu hafta son yılların en büyük hiti Side to Side ile geliyoruz. Ariana'nın muhteşem Vokali, Nicki'nin büyük şeyi ve muhteşem rapparlıgı. Üste bomba dediğin budur abi.
öyle dolambaçlı bir düşünceye dalmamıştım ne yazıkkiBakma sen @destere 'nin öyle dediğine diğer şarkıları kötü bulup en kalitelinin yine Candan Erçetin olduğunu anlayacaktır.![]()
@destere, kalite bulmak, kalite, Candan Erçetin. 😱 Bu kadar uyumsuz kelimeyi nerden buldun. Cümlen bana şöyle gibi geldi.Bakma sen @destere 'nin öyle dediğine diğer şarkıları kötü bulup en kalitelinin yine Candan Erçetin olduğunu anlayacaktır.![]()
Kanal sistemi için bastır benceberbat diyeceğim ama inandırıcı olmayacak)
öyle dolambaçlı bir düşünceye dalmamıştım ne yazıkkibu haftaki şarkıyı sevmedim net bir şekilde bunu söyleyebilirim ancak
![]()
@destere, kalite bulmak, kalite, Candan Erçetin. 😱 Bu kadar uyumsuz kelimeyi nerden buldun. Cümlen bana şöyle gibi geldi.;;;
Mahmut Tuncer Paris başbakanı ile konuştu rap müzik söyledi.![]()
elenmesede bir hata yapıp diskalifiye olur kötü codminbelki sinirden kendi ayağına sıkar bellimi olur
![]()
Haftaya sana özel fotoşop yapıyım o zaman.sibel canı bisiklete bindirsek ariana kadar hoş dururmu şimdi aklıma öyle fikirler geldi belki sibel teyzende üç beş oy alır benden)
berbat diyeceğim ama inandırıcı olmayacak)
öyle dolambaçlı bir düşünceye dalmamıştım ne yazıkkibu haftaki şarkıyı sevmedim net bir şekilde bunu söyleyebilirim ancak
![]()
fotoşop kabul değil pedal çevirecek görmemiz lazım tüm ayrıntısıyla yanındada ajda teyzeyle yıldız teyze diğer bisikletlere binsin aynı arianadaki sahneyi yakalamam lazımHaftaya sana özel fotoşop yapıyım o zaman.Ama +5 puanımı verirsin.
![]()
O kadar teknolojik imkanım yok.fotoşop kabul değil pedal çevirecek görmemiz lazım tüm ayrıntısıyla yanındada ajda teyzeyle yıldız teyze diğer bisikletlere binsin aynı arianadaki sahneyi yakalamam lazım)
işin içine tehtit girerse arianaymış niki patinajmış dinlemem içim kan ağlayarakta olsa 1 puanı yapıştırırımDersen zaten attırırım seni yarışmadan.![]()
işin içine tehtit girerse arianaymış niki patinajmış dinlemem içim kan ağlayarakta olsa 1 puanı yapıştırırım)
bu sefer senin taktikten gideceğiz benim taktik işe yaramadıSize diyorum herşeyin sırası var diye siz her hafta düşük vererek dikkat çekiyorsunuz millet de sizin inadınıza daha da yüksek veriyorDurumu çaktırmamak için ben de yüksek veriyorum mecburen o yüzden biraz sabredin tam kazanacağını zannettiği anda hamlemizi yapalım
![]()
bu sefer senin taktikten gideceğiz benim taktik işe yaramadı![]()
Allah'ın Lubunyası yürü git.
Neyse sen tam puan Ver başka olarak kal.![]()
bu hafta eleneceksin sanırım baksana tepkilere iki kişi gülmüş bir iki kişiyse öyle şeyinin ucuyla beğenmiş şarkıyı demekki gidicisin![]()