MusicSurvivor 5.Sezon 10.Hafta | Oylama Başladı

burdan acilmadi youtubedede takilip duruyor.
ama yorum yapmayacam parcaya :D

siz sıvamaya devam edin :) şu ana kadar yayınladığınız tüm şarkılar berbat umarım bu hafta 5 li eleme olurda toptan kurtuluruz hepinizden :)
Bunlara berbat diyorsan;

kbb-doktoru.jpg

niye küsmüydük ? tesadüftür yazmamam, büyük ihtimal benimle alakalı mesajına denk gelmemişimdir :)

berbat :))
degilmiydik ? normalde sana yazmasamda takilmadan durmazdin sen :A
gecen biraz arkandan konustum (kötu degil tabiki) ama görmemissin demekki :A gerci sasirmadim :D
hem bugunkide senle alakali degildi ama yazdin :A

degilmiydik ? normalde sana yazmasamda takilmadan durmazdin sen :A
gecen biraz arkandan konustum (kötu degil tabiki) ama görmemissin demekki :A gerci sasirmadim :D
hem bugunkide senle alakali degildi ama yazdin :A
hayır küs falan değildik, en azından sen küssende benim haberim yoktu :) sadece çok takılmamdan rahatsız olmuştun o yüzden takılmayı bıraktım normal mesajlarına cevap veririm tabiki küsülecek bir durum yok yani :)
konu benle alakalı değildide konuyla alakam vardı o yüzden yorum yaptım :)
nerdeyse yorum yaptığıma pişman ettireceksin :)

Hükümet Kadın'ı izlemedin mi? Orda geçiyordu. :D Yani suratsız anlamında. :D
o filmi tam izlemedim bir kaç kez rastgelmişliğim var bazen on dakika bazen 20 dakika bakmışlığım varda öyle baştan sona oturup izlemeye fırsatım olmadı :)

hayır küs falan değildik, en azındans en azından sen küssende benim haberim yoktu :) sadece çok takılmamdan rahatsız olmuştun o yüzden takılmayı bıraktım normal mesajlarına cevap veririm tabiki küsülecek bir durum yok yani :)
bende zaten bizim icin iyi ayrildik dedim yani küstük dememiştim.
özlemişim megerse seni ve takilmalarini :X

hayır küs falan değildik, en azından sen küssende benim haberim yoktu :) sadece çok takılmamdan rahatsız olmuştun o yüzden takılmayı bıraktım normal mesajlarına cevap veririm tabiki küsülecek bir durum yok yani :)

o filmi tam izlemedim bir kaç kez rastgelmişliğim var bazen on dakika bazen 20 dakika bakmışlığım varda öyle baştan sona oturup izlemeye fırsatım olmadı :)
Boş bir zamanında izle bence, güzel film. :)