sen bilirsin zaten benim sevdiğim şarkıları kimse beğenmiyor side to side la gelirsen elenme ihtimalinde var![]()
Sadede sen beğensen gelmem zaten.
sen bilirsin zaten benim sevdiğim şarkıları kimse beğenmiyor side to side la gelirsen elenme ihtimalinde var![]()
Geçen hafta da bomba diyordunBu hafta bomba geliyoruz. Net zirve yani.
Bu hafta Side to Side diyeceğim ama önümüzde ki 2 haftada tam vermen lazımEtkisi uzun olsum.
![]()
Geçen hafta da bomba diyordun![]()
burdan acilmadi youtubedede takilip duruyor.Bu haftaki şarkımız zamanının en iyilerinden biri olan ve radyolarda en çok çalınan şarkı unvanına da sahip olan 'BEŞ ÇAYI olacak.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Çiğdem- @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu @tolgab @Tolstoyevski
Bunlara berbat diyorsan;siz sıvamaya devam edinşu ana kadar yayınladığınız tüm şarkılar berbat umarım bu hafta 5 li eleme olurda toptan kurtuluruz hepinizden
![]()
sorun youtube da değil sorun şarkıda bence
Bunlara berbat diyorsan;
![]()
Merhabasorun youtube da değil sorun şarkıda bence
diğerlerini kınıyorum seni kınamıyorum çünkü senin sibel teyzenin güzel şarkısı yokmuş yani ne yapabilirsinki)
Peki ya bunlar.sorun youtube da değil sorun şarkıda bence
diğerlerini kınıyorum seni kınamıyorum çünkü senin sibel teyzenin güzel şarkısı yokmuş yani ne yapabilirsinki)
Merhaba
gunler sonraki ilk mesajin 😛
berbatPeki ya bunlar.
Berbat olan sensin. 😡 Küfür suratlı şey. .ssniye küsmüydük ? tesadüftür yazmamam, büyük ihtimal benimle alakalı mesajına denk gelmemişimdir
berbat)
degilmiydik ? normalde sana yazmasamda takilmadan durmazdin senniye küsmüydük ? tesadüftür yazmamam, büyük ihtimal benimle alakalı mesajına denk gelmemişimdir
berbat)
Berbat olan sensin. 😡 Küfür suratlı şey. .ss
Hükümet Kadın'ı izlemedin mi? Orda geçiyordu.o nasıl bir hakarettir laküfür suratlı şey neyin nesi
![]()
hayır küs falan değildik, en azından sen küssende benim haberim yoktudegilmiydik ? normalde sana yazmasamda takilmadan durmazdin sen
gecen biraz arkandan konustum (kötu degil tabiki) ama görmemissin demekkigerci sasirmadim
hem bugunkide senle alakali degildi ama yazdin![]()
o filmi tam izlemedim bir kaç kez rastgelmişliğim var bazen on dakika bazen 20 dakika bakmışlığım varda öyle baştan sona oturup izlemeye fırsatım olmadıHükümet Kadın'ı izlemedin mi? Orda geçiyordu.Yani suratsız anlamında.
![]()
bende zaten bizim icin iyi ayrildik dedim yani küstük dememiştim.hayır küs falan değildik, en azındans en azından sen küssende benim haberim yoktusadece çok takılmamdan rahatsız olmuştun o yüzden takılmayı bıraktım normal mesajlarına cevap veririm tabiki küsülecek bir durum yok yani
konu benle alakalı değildide konuyla alakam vardı o yüzden yorum yaptım
nerdeyse yorum yaptığıma pişman ettireceksin![]()
Boş bir zamanında izle bence, güzel film.hayır küs falan değildik, en azından sen küssende benim haberim yoktusadece çok takılmamdan rahatsız olmuştun o yüzden takılmayı bıraktım normal mesajlarına cevap veririm tabiki küsülecek bir durum yok yani
konu benle alakalı değildide konuyla alakam vardı o yüzden yorum yaptım
nerdeyse yorum yaptığıma pişman ettireceksin
o filmi tam izlemedim bir kaç kez rastgelmişliğim var bazen on dakika bazen 20 dakika bakmışlığım varda öyle baştan sona oturup izlemeye fırsatım olmadı![]()
yüz verdik astarını istemesen ??