Senin şarkın da harika bitanemSaçlarına türkü yaktığım bonişim.Harika seçim.
Senin şarkın da harika bitanemSaçlarına türkü yaktığım bonişim.Harika seçim.
Körler sağırlar birbirini ağırlar.Senin şarkın da harika bitanem![]()
Ya Atacan attığım klibi bir izler misin acaba benim netten kaynaklı mı bilmiyorum ses sanki sorunlu gibi geliyor bazı yerlerde takılıyor falan. Eğer sorunsuzsa bana söyler misinKörler sağırlar birbirini ağırlar.![]()
Dinledim. Ses sorunlu evet, ses gidip geliyor. Başka bir klip varsa onu koy bence.Ya Atacan attığım klibi bir izler misin acaba benim netten kaynaklı mı bilmiyorum ses sanki sorunlu gibi geliyor bazı yerlerde takılıyor falan. Eğer sorunsuzsa bana söyler misin![]()
Yok kiDinledim. Ses sorunlu evet, ses gidip geliyor. Başka bir klip varsa onu koy bence.![]()
Bu hafta, "En Baştan" albümünün en hit ve sevilen slowlarından "Sen İstanbul'sun" ile karşınızdayız. Herkese başarılar.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu @tolgab @Tolstoyevski
Canım dailymotiondan alırım ben de o kadar sevinme
En Baştan albümünü övdün o kadar, bir zahmet yani.Ziynet Sali ya da sana gidecektir tam puanım.![]()
Canım dailymotiondan alırım ben de o kadar sevinme![]()
İyi de zaten 1 vereceksin niye o kadar klibin peşine düştün kiDevletim yasak getirir inşallah.![]()
İyi de zaten 1 vereceksin niye o kadar klibin peşine düştün ki![]()
siz sıvamaya devam edinSaçlarına türkü yaktığım bonişim.Harika seçim.
Kısmet bu işler![]()
siz sıvamaya devam edinşu ana kadar yayınladığınız tüm şarkılar berbat umarım bu hafta 5 li eleme olurda toptan kurtuluruz hepinizden
![]()
etkisi en fazla üç gün sürer malesef diğer haftayı kurtaramazBu hafta bomba geliyoruz. Net zirve yani.
Bu hafta Side to Side diyeceğim ama önümüzde ki 2 haftada tam vermen lazımEtkisi uzun olsum.
![]()
etkisi en fazla üç gün sürer malesef diğer haftayı kurtaramaz![]()
sen bilirsin zaten benim sevdiğim şarkıları kimse beğenmiyor side to side la gelirsen elenme ihtimalinde varO zaman kullanmam.![]()