Totale oynuyorsun apaçıkBu haftaki şarkımız en değerli varlıklarımıza gelsin...
Bir Candan Erçetin klasiği "Annem"
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu @tolgab @Tolstoyevski
ay ben nerden senle muhabetti fazlalastirdimYa bunu verirsem
niye küsmüydük ? tesadüftür yazmamam, büyük ihtimal benimle alakalı mesajına denk gelmemişimdir
berbat)
Candan Erçetin her daim A/B kalitesindedir ama totalin de çok rahat sevebileceği bir şarkı diyelim.Totale oynuyorsun apaçık![]()
Ben çoktan yolladım klibi Çiğdem'e.Sibel Can Lale Devri ile mümkün değil elenmez. Gelin bu hafta destek verin bana da hazır doğru düzgün klip bile bulamamışken fırsattan istifade Ziynet'i şutlayalım şu yarışmadan![]()
Ne yani ciddi olunca seni ciddiye mi alacağımCandan Erçetin her daim A/B kalitesindedir ama totalin de çok rahat sevebileceği bir şarkı diyelim.![]()
Dailymotion'sa puan kırarım yalnız?Ben çoktan yolladım klibi Çiğdem'e.
Yoo normal youtube klibiDailymotion'sa puan kırarım yalnız?![]()
Güzel.Bu haftaki şarkımız en değerli varlıklarımıza gelsin...
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Tzira @Doğu @tolgab @Tolstoyevski
Yoo normal youtube klibiPuan mı kırarsın la zaten verdiğin 2 puan kırsan ne olacak
![]()
Total bulduğuna göre tam puanını alırım bu hafta.Ne yani ciddi olunca seni ciddiye mi alacağımbasbayağı sömürmeye çalışıyorsun anne sevgisiyle
ama güzel şarkı şimdi
![]()
Zaten Beş Çayı şarkısına da düşük verirsen müzikten anlamadığını iyiden iyiye belli edecen1 puan senin kaderini belirleyebilir belli olmaz o işler![]()
Bu hafta bayağı iddialı herkes bakalım sıralamayı düzenleyeceğim bir şekildeTotal bulduğuna göre tam puanını alırım bu hafta.![]()
hah işte tam forumun aradığı kaliteyi buldun sonundaBu haftaki şarkımız en değerli varlıklarımıza gelsin...
Zaten Beş Çayı şarkısına da düşük verirsen müzikten anlamadığını iyiden iyiye belli edecenbir kere de beddua alma be arkadaşım
Bu hafta bayağı iddialı herkes bakalım sıralamayı düzenleyeceğim bir şekilde![]()
Sokak sanatına ver 1 puanı gitsin zaten elenmeli bu haftaBiri Lale Devri'ne düşük veren müzikten anlamıyor der diğeri Beş çayına düşük veren müzikten anlamıyor der birazdan sokak sanatı gelir aynı lafları söyler ben hanginize düşük puan verecem siz söyleyin müzikten anladığımı göstermek için kime düşük vermem gerekiyor![]()
önce türbüşonSibel Can Lale Devri ile mümkün değil elenmez. Gelin bu hafta destek verin bana da hazır doğru düzgün klip bile bulamamışken fırsattan istifade Ziynet'i şutlayalım şu yarışmadan![]()
önce türbüşon) onu diskalifiye etmeden gözüm açık gider
![]()
elenmesede bir hata yapıp diskalifiye olur kötü codminTürbüşonun elenme ihtimali milyonda bir bile değil gerçekçi hedeflere odaklanmamız lazım![]()