MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

şimdi sen böyle diyince bende heyecanlandım
)

rusların femen grubu vardı onlara adresimi vereyim
)
Hiç haz etmem o tayfadan. Çok feminist linci yemişimdir
Benim gönlüm börek açan tayfadan yana fantezi değil yanlış anlamayın
Anadolunun bağrından kopup gelen her dişiye kapımız ardına kadar açıktır anarşik ve marjinal tayfanın nezdimde karşılığı yoktur, olamaz

büyüklerimizin kafasına meteor düşer umarımda türbüşonla birlikte uzay boşluğuna dağılırlar
)

yeşillenenler bir süre sonra bir garipleşiyor istem dışı bakalım sende ne gibin değişiklikler olacak

Enes'e bizzat kefilim makam mevkii için kardeşlerini yarı yolda bırakanlardan olmamıştır. Sıva kültürünün mihenk taşıdır saygıdeğer kardeşim

dişi olduktan sonra hangi bağırda koptukları önemli değil yeterki kopup gelsinler ben seçici değilim valla hepçilim
)

Bende bir değişiklik olacağına pek ihtimal vermiyorum. Çünkü daha rengim geldiğinden beri farklı bir şey yapmadım.
Hala aynı tas aynı hamam devam ediyorum.

Enes'e bizzat kefilim makam mevkii için kardeşlerini yarı yolda bırakanlardan olmamıştır. Sıva kültürünün mihenk taşıdır saygıdeğer kardeşim
sen bu lafla zaten yeşil rütbeye karşı ilk sıvanı yaptın senin bu sözünün hiçbir kıymeti yoktur gözümde
))

kendi değerlendirmemi kendim ayaparım

Bende bir değişiklik olacağına pek ihtimal vermiyorum. Çünkü daha rengim geldiğinden beri farklı bir şey yapmadım.
Hala aynı tas aynı hamam devam ediyorum.

bir @Doğu yu banlasana elin alışsın
) mecburen bir yerden başlaman lazım en yakınından başla işe
)

O bana kıyamaz

Bizim @Doğu ile hukukumuz rütbelerin ötesinde. Onu banladığım gün öldüğüm gündür.
(Ezel mode on)

Bu şarkıya da ya harika yorumları geliyor, ya da nefret ediliyor, ortası yok.
Çok kaliteli bir şarkı bence, bakalım sıralaması ne olacak

İnşallah ben de senin şarkını beğenmeyip 1 veririm.
Bana 1 verirsen yoluna tas koyarim

madem hukukunuz o kadar eski bir banla bozulmaz yani banla gitsin elinemi yapışır sanki hem bir yetkini denemiş olursun pratik yapmış olursun
)
@Çiğdem- sana doğuyu ikna et oy kullansın demiş sen beni banlatmak istiyorsun?
Gör bunları eeeyy @Çiğdem-
Hiçbir sözüne biat etmiyor bu sıvacı sözde başkan olacak azıcık sıvanmak istiyorum adam beni postalamak derdinde

Elbet deneriz yetkimizi acelesi yok.
@Doğu kardeşim yetkimi kullanamayacağım kadar kritik bir konumda, bu yüzden başkasına saklayacağım bunu.

Bana 1 verirsen yoluna tas koyarim
Adama bak benim şarkımla bana laf atıyor.
Önce sen dedin 1 verecem diye yoksa ben harika bir puan verecektim sana şarkını bilmememe rağmen

Sessiz ve derinden takip ediyorum sizleri en ufak hatanızda banı yapıştıracağım

Bizim isimiz bu bilmiyor musun

Hatasız kul olur mu olmaaz.
Bu sessizlikle birlikte bizi baskı altına almayı umduğunu anlamıyoruz sanma.
Özgür dünyada hür irademizle sıvamızı yapıp gidicez işte ne var bunda.

Laf atmak degil espri yapayim dedim saekinin sözüyle
bütün sarkilari dinleyince belki 1 vermeyebilirim sen bana harika vermeyi tekrar düsiün bence

Laf atmak degil espri yapayim dedim saekinin sözüyle
bütün sarkilari dinleyince belki 1 vermeyebilirim sen bana harika vermeyi tekrar düsiün bence
Şarkımın sözüyle bana espri yaptığına göre nefretinin içinde gizlediğin bir sevgin var demek ki şarkıma karşı
O gizlenmiş sevgiyi açığa çıkarmamız lazım sadece

Sen ortalama bir şeyler ayarlarsan bakarız, zaten Fettah Can'ın kötü şarkısı yok hep belli bir standartın üzerinde bu yüzden zaten iyi alırsın benden

Hatasız kul olur mu olmaaz.
Bu sessizlikle birlikte bizi baskı altına almayı umduğunu anlamıyoruz sanma.
Özgür dünyada hür irademizle sıvamızı yapıp gidicez işte ne var bunda.
Ben varken rahat sıva yüzü yok size nefesimi hep ensenizde hissedeceksiniz