MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

emmoğlu sanırım karşıda gitar çalan kelaynak :) ondan hayır yok ama arabadaki emkızı dikkat çekiyor :)

demekki hogatha lisedeyken tarkozu fazla kurcalamış o yüzden yomoşa dönmüş oğlan :)) artık oğlana çöpmü soktu naptıysa benliği yitirmiş gariban oğlancık :)
bu arada dikkat ettim de meryoşa en çok sıla gülmüş bu durumda @denizz19 ile kapsamlı bir barış anlaşması imzaladık artık total-ab birlikte dalıcaz düşmanlara:D şimdi içerdeciler @Çiğdem- @Forumdash ve @batuhankaralar düşünsün:A ve tabisi de @mrt-06 :A

beklentileri karşılamadı birde gündüz izlerim o zamanda olumsuz olursa yorumum artık kaderine razı olman lazım :))

bu arada dikkat ettim de meryoşa en çok sıla gülmüş bu durumda @denizz19 ile kapsamlı bir barış anlaşması imzaladık artık total-ab birlikte dalıcaz düşmanlara:D şimdi içerdeciler @Çiğdem- @Forumdash ve @batuhankaralar düşünsün:A ve tabisi de @mrt-06 :A
@bully nin ilker khalesi donmuş kalmış gülemiyor bile heyecandan donu düşmüştür :))

meryoş harbiden çok sempatik beni seçene kadar doğru adamı seçmiş olmayacak artık kısmet bakalım kaç kişi denedikten sonra bize meyillenecek allah bilir :))

derdin neyse söyle buluruz bir çare dediği yerde biraz kulağa hitap eden bişeyler çıkıyor ama 15 saniye sonra cıvıtıyor tekrar :) aradaki parlamaları saymasak şarkının geneli yani yüzde 90 ı berbat :)

birde candanın sarı pantolonu güzelmiş şarkıdan daha çok dikkat çekiyor :)

derdin neyse söyle buluruz bir çare dediği yerde biraz kulağa hitap eden bişeyler çıkıyor ama 15 saniye sonra cıvıtıyor tekrar :) aradaki parlamaları saymasak şarkının geneli yani yüzde 90 ı berbat :)

birde candanın sarı pantolonu güzelmiş şarkıdan daha çok dikkat çekiyor :)
yorumlarin harika :)

Aynen onu ben de fark ettim ama çok tatlıydı gerçekten Meryem ben de çok güldüm :F

beklentileri karşılamadı birde gündüz izlerim o zamanda olumsuz olursa yorumum artık kaderine razı olman lazım :))

@Bully nin ilker khalesi donmuş kalmış gülemiyor bile heyecandan donu düşmüştür :))

meryoş harbiden çok sempatik beni seçene kadar doğru adamı seçmiş olmayacak artık kısmet bakalım kaç kişi denedikten sonra bize meyillenecek allah bilir :))
Klipte mi :A

haha ben zerrinden söz ettin sandim ??? :O

soo nun nilüfer şarkısı için demişsin ya çok iddialı şarkı diye ondan bahsettim iddialı ama ilk hafta harcanmamalıydı diye :)

zerrine bugün sıra gelmez :))

Aynen onu ben de fark ettim ama çok tatlıydı gerçekten Meryem ben de çok güldüm :F

Klipte mi :A
çok karışık klip? kimin bacağı kime girmiş belli değil netllik yok:) kafam allak bullak oldu ben gidip bir sigara içeyim :)

Gökhan Türkmen'in en sevmedigim sarkisi bu 1 puanim belli oldu sanirim :A :A
Bu şarkıya da ya harika yorumları geliyor, ya da nefret ediliyor, ortası yok. :F Çok kaliteli bir şarkı bence, bakalım sıralaması ne olacak :D

İnşallah ben de senin şarkını beğenmeyip 1 veririm. :A

soo nun nilüfer şarkısı için demişsin ya çok iddialı şarkı diye ondan bahsettim iddialı ama ilk hafta harcanmamalıydı diye :)

zerrine bugün sıra gelmez :))

çok karışık klip? kimin bacağı kime girmiş belli değil netllik yok:) kafam allak bullak oldu ben gidip bir sigara içeyim :)
hicte bile sirayla gitmiyorsun. kontrol ettim. sen atlamissin aralarda

neşet ertasi atlamissin

hicte bile sirayla gitmiyorsun. kontrol ettim. sen atlamissin aralarda

neşet ertasi atlamissin
ona tepkimi mimiklerle dile getirdim harika yazıp pas geçtim:)

güzel yani çok çok iyi değil ama kötüde asla değil orta sıralarda kendine yer bulur büyük ihtimal :)

bir gülü sevdim bir seni sevdim dediği yer kalitesini daha çok arttırmış şarkının gerisi ise idare eder :)

İrem Dericide mi dinlemiyorsun. :A

@xemrexxx bu şarkıyı ajda teyze türkçe söylüyordu onunla katılsaydın bari :)
kapı açık dön ardına tepik at çık diyerekten ajda teyzemiz bunu bayağı yerlileştirmiş zamanında :)

Son düzenleme:
ona tepkimi mimiklerle dile getirdim harika yazıp pas geçtim:)

güzel yani çok çok iyi değil ama kötüde asla değil orta sıralarda kendine yer bulur büyük ihtimal :)

bir gülü sevdim bir seni sevdim dediği yer kalitesini daha çok arttırmış şarkının gerisi ise idare eder :)

@xemrexxx bu şarkıyı ajda teyze türkçe söylüyordu onunla katılsaydın bari :)
kapı açık dön ardına tepik at çık diyerekten ajda teyzemiz bunu bayağı yerlileştirmiş zamanında :)
Bende yarın akşam paylaşıcam inş beğenirsin destere :A

@Çiğdem- bu arada imkanın olsa sokaktan bulduğun adamı da yarışmaya davet edecen. 😕

İlk haftada Ariana Grande

Boys Like You

Evet arkadaşlar alaturka, nostalji müzikten sıkılanlar için ve bir pop havası alalım şu yarıştan diyenler için Ariana Grande ile geldik.:bhr:

Şarkımız Fancy'nin şarkısı ve Fancy'ye eşlik eden Ariana ile yine son yılların büyük yeteneği Meghan var. Çok tatlı şirin klibi şarkı 10 numara olmuştur şarkı özellikle melodisi çok hoştur. İlk hafta için yine iddialıyız.:Z

Fancy,Ariana,Meghan -- Boys Like You

hanı la ariana ?

bekleki ariana çıksın balonun içinde last man earth ün tipsiz phill i uçuşuyor başkada bir fok yok allah seni bildiği gibi yapsın :))

Bende yarın akşam paylaşıcam inş beğenirsin destere :A

@Çiğdem- bu arada imkanın olsa sokaktan bulduğun adamı da yarışmaya davet edecen. 😕
kiminle yarışıyorsun :)

hanı la ariana ?

bekleki ariana çıksın balonun içinde last man earth ün tipsiz phill i uçuşuyor başkada bir fok yok allah seni bildiği gibi yapsın :))

Shakira dedik ya. :) Auuuwww
tumblr_n0tbfrmMpD1rx7p5ho1_500.gif

:F :F

hanı la ariana ?

hop hop Zerrin cok önceden paylasilmisti

saygisizliknettin simdi
ben gidiyom artik. bosuna bekledim

Shakira dedik ya. :) Auuuwww
tumblr_n0tbfrmMpD1rx7p5ho1_500.gif

:F :F

aryanada hayal kırıklığı yaşadık shakirayı dörtgözle bekliyoruz :)) umalımda beklediğimize değsin gerçi resimde değecek gibi selam çakmış :)

hop hop Zerrin cok önceden paylasilmisti

saygisizliknettin simdi
ben gidiyom artik. bosuna bekledim

bilerek saygısızlık asla etmem @vadikızı paylaşımını sayfanın sonuna yapmış gözden kaçırmışım o yüzden :)

arşanada hayal kırıklığı yaşadık shakirayı dörtgözle bekliyoruz :)) umalımda beklediğimize değsin gerçi resimde değecek gibi selam çakmış :)

İnşallah. :F
Ben zamanında cengo beyfendi yarışmayı yapacak diye hafta hafta şarkı listesi yaptım her şeyi planlamıştım.:T: O yapmayınca bende notları silmiştim.
Şimdi @Çiğdem- hadiiiiiğğğ diye mesaj yağmuruna tutar kesin. :(

İnşallah. :F
Ben zamanında cengo beyfendi yarışmayı yapacak diye hafta hafta şarkı listesi yaptım her şeyi planlamıştım.:T: O yapmayınca bende notları silmiştim.
Şimdi @Çiğdem- hadiiiiiğğğ diye mesaj yağmuruna tutar kesin. :(
kesinlikle katıl bence yerliler boğmuş sayfayı yabancılarla biraz renk katmak şart :)