MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

resimler konuyla uyumluydu hemde öylesine resim koymuyorduk:) mesela şarkıcıdanmı bahsettik al sana şarkıcı der 90-60 90 oktavlık sese sahip bir şarkıcının resmini paylaşırdık:)

şimdi böyle kuru kuruya gitmiyor :)
Tabi ya öyle alakasız resimlerle ne işimiz olsun di mi yani. :A Biz sanat ve sanatçı dışında bir şey konuşacak insanlar mıyız lütfen. :A

neyse yatacam artik. bana iskence ettin bugun unutmayacam. senin yuzunden 40 dakika rotarli uyuyacam. bosu bosuna bekledim. artik geceleri sen damlayinca ben tuyecem.
hayal kirikligi resmen :T:

mesajı niye değiştirdinki son anda benim alıntı yaptığım mesajla bu aynı mesajmı :))

codmin nerde seni şikayet edeceğim orjinal mesajı tahriş etmişsin :)

Tabi ya öyle alakasız resimlerle ne işimiz olsun di mi yani. :A Biz sanat ve sanatçı dışında bir şey konuşacak insanlar mıyız lütfen. :A

özellikle sanatçının sanatını görünce bir tuhaflaşıyoruz o kadarki sanata aşığız yeterki sanatın ölçüleri derli toplu olsun :))

mesajı niye değiştirdinki son anda benim alıntı yaptığım mesajla bu aynı mesajmı :))

özellikle sanatçının sanatını görünce bir tuhaflaşıyoruz o kadarki sanata aşığız yeterki sanatın ölçüleri derli toplu olsun :))
Napıyonuz lan bu saatte sıvacılar :A

Napalım @destere ile sanatı ve sanatçıyı derinden inceleyip tartışıyorduk. :A

Yani o tarz bahsedilen bir sanat karşısında tuhaflaşmamak namümkün. :A

Napalım @destere ile sanatı ve sanatçıyı derinden inceleyip tartışıyorduk. :A
@destere'nin tam derinden inceleme ve masaya yatırma saatleri :A Sıkıntı olabilir bu saatlerde. @Bully kardeşim yine bir yerlerde pusuya yatmış havayı kokluyodur o yüzden malalarınızı dikkatli kullanın ölçülü sıvayın :A

sanatı şapıyoruz yani değerlendiriyoruz el yordamıyla :))

@destere'nin tam derinden inceleme ve masaya yatırma saatleri :A Sıkıntı olabilir bu saatlerde. @Bully kardeşim yine bir yerlerde pusuya yatmış havayı kokluyodur o yüzden malalarınızı dikkatli kullanın ölçülü sıvayın :A

codmini araki bulasın şimdi? türbüşon hakkındaki değerli fikirlerimizi alıp kayboldu buralardan :))

Biz ne kadar derine dalsak da @Bully'i kendimize salça etmeyecek kadar tecrübelendik artık. :A Bu yüzden sorun çıkmayacağı hususunda karara vardık. :A

sanatı şapıyoruz yani değerlendiriyoruz el yordamıyla :))

codmini araki bulasın şimdi? türbüşon hakkındaki değerli fikirlerimizi alıp kayboldu buralardan :))
Sen öyle san sessiz ve derinden seni gözlüyor. Yavru ceylanı yakalamak için saatlerce iz süren panter gibi bekliyor sabırla :A

Biz ne kadar derine dalsak da @Bully'i kendimize salça etmeyecek kadar tecrübelendik artık. :A Bu yüzden sorun çıkmayacağı hususunda karara vardık. :A
Dün "ayağını denk al yeşile güvenme mod kardeş" demişti sana :A Bu sessizliği hayra alamet değil birazdan ekmeğimize kan doğrayacak :A

Sen öyle san sessiz ve derinden seni gözlüyor. Yavru ceylanı yakalamak için saatlerce iz süren panter gibi bekliyor sabırla :A
yorumlayacak şarkıı kalmamış topu topu 10 şarkıcı daha parçalarını iğfal etmişler pardon icra etmişler bu eski kelimelerlede başımız dertte :)

tabi şarkı klmayınca yorumlayacak, haliyle sohbet derinleşiyor:) codmin bizi muzur görür artık yani mazur :))

Dün "ayağını denk al yeşile güvenme mod kardeş" demişti sana :A Bu sessizliği hayra alamet değil birazdan ekmeğimize kan doğrayacak :A
Bize yapılanların cevabını her daim vermişizdir. :A Orda da gerekli cevabı verdik. Hesabını veremeyeceğimiz hiç birşeyimiz yok. :A

Son düzenleme:
16 dakika evvel

13 dakkika evvel

13 dakika evel. iste siralama
şimdi bir saat uğraşır kim haklı kim haksız diye:) neyse anladık işte ben yanlış alıntılamışım hadi git uykusuz kalma gece sabaha kadar bunu düşünürsün şimdi :))

harbiden menesi ne zaman yeşile boyadılar sen şimdi diyince farkettim :))
oldum olası yöneticileri sevmemişimdir şimdiden menese kıl kapmaya başladım :))

Bize yapılanların cevabını her daim vermişizdir. :A Orda da gerekli cevabı verdik. Hesabın veremeyeceğimiz hiç birşeyimiz yok. :A

kimi kime şikayet edelim sende onlardansın yeşilli :))

şimdi bir saat uğraşır kim haklı kim haksız diye:) neyse anladık işte ben yanlış alıntılamışım hadi git uykusuz kalma gece sabaha kadar bunu düşünürsün şimdi :))

Benim için renkler önemsizdir. Aldanmayın renklere ben hala yoldaşınızım. :A

Benim için renkler önemsizdir. Aldanmayın renklere ben hala yoldaşınızım. :A

rengin pek hoş değil ama neyse bir süre ses çıkarmayalım bizden biriymişsin gibi yapalım mutlaka bir yerden açık verirsin gibime geliyor :) o zaman yakana yapışırız :)

Forumdaki tüm dişilerden oklava yedin be ne rahatsız herifsin bi rahat dur :A Bir gün feministler tarafından dağa kaldırılacaksın o kutlu günü heyecanla bekliyorum :A

Forumdaki tüm dişilerden oklava yedin be ne rahatsız herifsin bi rahat dur :A Bir gün feministler tarafından dağa kaldırılacaksın o kutlu günü heyecanla bekliyorum :A

şimdi sen böyle diyince bende heyecanlandım :))

rusların femen grubu vardı onlara adresimi vereyim :))

rengin pek hoş değil ama neyse bir süre ses çıkarmayalım bizden biriymişsin gibi yapalım mutlaka bir yerden açık verirsin gibime geliyor :) o zaman yakana yapışırız :)
Napalım öyle uygun görülmüş büyüklerimiz tarafından. :A Ben makam mevki peşinde koşmadım, koşmadıkça makam mevki geldi. :A :A @Doğu.

Açık vereceğimi bekleme biz kimseyi yarı yolda bırakmayız. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar