Orası öyle tabi. Ne yapsalar haklı olacaklar biz de boyun eğeceğiz bir şekilde.
öylede sonra ne elde edeceğiz hiçbişey? bari o kadar eğilip bükülmemiz bir işe yarasa )
Orası öyle tabi. Ne yapsalar haklı olacaklar biz de boyun eğeceğiz bir şekilde.
Hiç haz etmem o tayfadan. Çok feminist linci yemişimdir Benim gönlüm börek açan tayfadan yana fantezi değil yanlış anlamayın Anadolunun bağrından kopup gelen her dişiye kapımız ardına kadar açıktır anarşik ve marjinal tayfanın nezdimde karşılığı yoktur, olamazşimdi sen böyle diyince bende heyecanlandım )
rusların femen grubu vardı onlara adresimi vereyim )
Elbet bu eğilip bükülmeler bir gün sonuç verecek. Sabır her şeyin ilacı.öylede sonra ne elde edeceğiz hiçbişey? bari o kadar eğilip bükülmemiz bir işe yarasa )
büyüklerimizin kafasına meteor düşer umarımda türbüşonla birlikte uzay boşluğuna dağılırlar )Napalım öyle uygun görülmüş büyüklerimiz tarafından. Ben makam mevki peşinde koşmadım, koşmadıkça makam mevki geldi. @Doğu.
Açık vereceğimi bekleme biz kimseyi yarı yolda bırakmayız.
Enes'e bizzat kefilim makam mevkii için kardeşlerini yarı yolda bırakanlardan olmamıştır. Sıva kültürünün mihenk taşıdır saygıdeğer kardeşimNapalım öyle uygun görülmüş büyüklerimiz tarafından. Ben makam mevki peşinde koşmadım, koşmadıkça makam mevki geldi. @Doğu.
Açık vereceğimi bekleme biz kimseyi yarı yolda bırakmayız.
Hiç haz etmem o tayfadan. Çok feminist linci yemişimdir Benim gönlüm börek açan tayfadan yana fantezi değil yanlış anlamayın Anadolunun bağrından kopup gelen her dişiye kapımız ardına kadar açıktır anarşik ve marjinal tayfanın nezdimde karşılığı yoktur, olamaz
Bende bir değişiklik olacağına pek ihtimal vermiyorum. Çünkü daha rengim geldiğinden beri farklı bir şey yapmadım. Hala aynı tas aynı hamam devam ediyorum.büyüklerimizin kafasına meteor düşer umarımda türbüşonla birlikte uzay boşluğuna dağılırlar )
yeşillenenler bir süre sonra bir garipleşiyor istem dışı bakalım sende ne gibin değişiklikler olacak
sen bu lafla zaten yeşil rütbeye karşı ilk sıvanı yaptın senin bu sözünün hiçbir kıymeti yoktur gözümde ))Enes'e bizzat kefilim makam mevkii için kardeşlerini yarı yolda bırakanlardan olmamıştır. Sıva kültürünün mihenk taşıdır saygıdeğer kardeşim
Bende bir değişiklik olacağına pek ihtimal vermiyorum. Çünkü daha rengim geldiğinden beri farklı bir şey yapmadım. Hala aynı tas aynı hamam devam ediyorum.
O bana kıyamazsen bu lafla zaten yeşil rütbeye karşı ilk sıvanı yaptın senin bu sözünün hiçbir kıymeti yoktur gözümde ))
kendi değerlendirmemi kendim ayaparım
bir @Doğu yu banlasana elin alışsın ) mecburen bir yerden başlaman lazım en yakınından başla işe )
Bizim @Doğu ile hukukumuz rütbelerin ötesinde. Onu banladığım gün öldüğüm gündür. (Ezel mode on)sen bu lafla zaten yeşil rütbeye karşı ilk sıvanı yaptın senin bu sözünün hiçbir kıymeti yoktur gözümde ))
kendi değerlendirmemi kendim ayaparım
bir @Doğu yu banlasana elin alışsın ) mecburen bir yerden başlaman lazım en yakınından başla işe )
Bana 1 verirsen yoluna tas koyarimBu şarkıya da ya harika yorumları geliyor, ya da nefret ediliyor, ortası yok. Çok kaliteli bir şarkı bence, bakalım sıralaması ne olacak
İnşallah ben de senin şarkını beğenmeyip 1 veririm.
Bizim @Doğu ile hukukumuz rütbelerin ötesinde. Onu banladığım gün öldüğüm gündür. (Ezel mode on)
Bana 1 verirsen yoluna tas koyarim
@Çiğdem- sana doğuyu ikna et oy kullansın demiş sen beni banlatmak istiyorsun? Gör bunları eeeyy @Çiğdem- Hiçbir sözüne biat etmiyor bu sıvacı sözde başkan olacak azıcık sıvanmak istiyorum adam beni postalamak derdindemadem hukukunuz o kadar eski bir banla bozulmaz yani banla gitsin elinemi yapışır sanki hem bir yetkini denemiş olursun pratik yapmış olursun )
Elbet deneriz yetkimizi acelesi yok. @Doğu kardeşim yetkimi kullanamayacağım kadar kritik bir konumda, bu yüzden başkasına saklayacağım bunu.madem hukukunuz o kadar eski bir banla bozulmaz yani banla gitsin elinemi yapışır sanki hem bir yetkini denemiş olursun pratik yapmış olursun )
sen o mesajı hangi derinlerde çekip çıkardın? son 5 saattir @Bully ortalarda yok )
Adama bak benim şarkımla bana laf atıyor. Önce sen dedin 1 verecem diye yoksa ben harika bir puan verecektim sana şarkını bilmememe rağmenBana 1 verirsen yoluna tas koyarim
Sessiz ve derinden takip ediyorum sizleri en ufak hatanızda banı yapıştıracağımmadem hukukunuz o kadar eski bir banla bozulmaz yani banla gitsin elinemi yapışır sanki hem bir yetkini denemiş olursun pratik yapmış olursun )
sen o mesajı hangi derinlerde çekip çıkardın? son 5 saattir @Bully ortalarda yok )
Bizim isimiz bu bilmiyor musunmadem hukukunuz o kadar eski bir banla bozulmaz yani banla gitsin elinemi yapışır sanki hem bir yetkini denemiş olursun pratik yapmış olursun )
Hatasız kul olur mu olmaaz. Bu sessizlikle birlikte bizi baskı altına almayı umduğunu anlamıyoruz sanma. Özgür dünyada hür irademizle sıvamızı yapıp gidicez işte ne var bunda.Adama bak benim şarkımla bana laf atıyor. Önce sen dedin 1 verecem diye yoksa ben harika bir puan verecektim sana şarkını bilmememe rağmen
Sessiz ve derinden takip ediyorum sizleri en ufak hatanızda banı yapıştıracağım
Laf atmak degil espri yapayim dedim saekinin sözüyle bütün sarkilari dinleyince belki 1 vermeyebilirim sen bana harika vermeyi tekrar düsiün benceAdama bak benim şarkımla bana laf atıyor. Önce sen dedin 1 verecem diye yoksa ben harika bir puan verecektim sana şarkını bilmememe rağmen
Sessiz ve derinden takip ediyorum sizleri en ufak hatanızda banı yapıştıracağım
Şarkımın sözüyle bana espri yaptığına göre nefretinin içinde gizlediğin bir sevgin var demek ki şarkıma karşı O gizlenmiş sevgiyi açığa çıkarmamız lazım sadeceLaf atmak degil espri yapayim dedim saekinin sözüyle bütün sarkilari dinleyince belki 1 vermeyebilirim sen bana harika vermeyi tekrar düsiün bence
Ben varken rahat sıva yüzü yok size nefesimi hep ensenizde hissedeceksinizHatasız kul olur mu olmaaz. Bu sessizlikle birlikte bizi baskı altına almayı umduğunu anlamıyoruz sanma. Özgür dünyada hür irademizle sıvamızı yapıp gidicez işte ne var bunda.