MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

aman yeter ya. yorumu yazan kisi birkac mesaj sonra derki yorumladim zaten ama diyorki pardon asagilara paylasildigi icin gözumden kacti.
@destere senin onu savundugun gibi seni savunsa aranizdan su sizmaz :)
hahaha diyorya sonradan yorumladım diye ayoll hem saatler ortda 2:11 geçe yazmıs çocuk sende 2:20 geçe diyırsun eğer düzenleseydi 2:25 geçe falan yazardı desterenin saatine butür şeylerde saatlere bakabilirsiniz en on yazıyı 2:11 geçe yazmıs dahada düzenlememiş kendisini savunmayı bilmiyor ayoll oyüzden ben müdahele ettim konuya @destere nin kafası gidik biraz :A

hahaha diyorya sonradan yorumladım diye ayoll hem saatler ortda 2:11 geçe yazmıs çocuk sende 2:20 geçe diyırsun eğer düzenleseydi 2:25 geçe falan yazardı desterenin saatine butür şeylerde saatlere bakabilirsiniz en on yazıyı 2:11 geçe yazmıs dahada düzenlememiş kendisini savunmayı bilmiyor ayoll oyüzden ben müdahele ettim konuya @destere nin kafası gidik biraz :A
bu yorumu okumadim bile kafam sisti :A

kız niye anlamıyosun sen önce gözümden kaçtı diye yazıyor niye görmüyosun
yazdığını @destere ye o kadarmı aşıksın kızz:F

bu arada dikkat ettim de meryoşa en çok sıla gülmüş bu durumda @denizz19 ile kapsamlı bir barış anlaşması imzaladık artık total-ab birlikte dalıcaz düşmanlara:D şimdi içerdeciler @Çiğdem- @Forumdash ve @batuhankaralar düşünsün:A ve tabisi de @mrt-06 :A
ayy en sonunda kadın sunucu uyardı meryemi meryem diye çağırıp açıkla hadi gibisinden uyarı yaptı :F :F :F

saba tümer gibi gülüyor meryem :A :A :A

Kız aman Eşkıya'ya gelmesin seyirci saçını başını yolar bu sarı civcivin :A
görkem ne zaman gelecek :F

@Çiğdem- sana doğuyu ikna et oy kullansın demiş sen beni banlatmak istiyorsun? :A Gör bunları eeeyy @Çiğdem- :A Hiçbir sözüne biat etmiyor bu sıvacı sözde başkan olacak azıcık sıvanmak istiyorum adam beni postalamak derdinde :A
hahaha bu sefer kurtuluşun yok ayoll başkanımız @destere başında bu sefer ayrıca sana ayar vermek isteyen çok kişi çıktı @MEnes @Maskeli Fedai biz onu döver kullandırırız dediler bana :A :A :A

Son düzenleme:
görkem ne zaman gelecek :F

hahaha bu sefer kurtuluşun yok ayoll başkanımız @destere başında bu sefer ayrıca sana ayar vermek isteyen çok kişi çıktı @MEnes @Maskeli Fedai biz onu döver kullandırırız dediler bana :A :A :A
Kullanır kullanıırr. @Doğu bizi yarı yolda koymaz. :A Asıl ilk başlarda çok şarkı olacağından bana bile şimdi üşenme geldi, umarım kullanabilirim. :A