MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

hanı la ariana ?

bekleki ariana çıksın balonun içinde last man earth ün tipsiz phill i uçuşuyor başkada bir fok yok allah seni bildiği gibi yapsın :))

kiminle yarışıyorsun :)

Ariana ve Nicki'nin bu videoları için biraz sabır edeceksin.:A Geleceğe yatırım bunlar hep.:Z

fiki minajla gelseydin keşke diyeceğim ama onunla gelsende yine klibi batırırdın? arianayı ne hale getirmişsin kafana fil zıçsın diyeceğim de ayıp olacak şimdi :))

eskiden gece sohbet ederken arada bir resim koyardın böyle uykumuz kaçsın diye şimdi hiç renk yok sende çok düz bir hal almışsın :)

bu şarkıcı olduysa @denizz19 in geleceğide parlak demektir en azından saçlarda bir uyum var:) yalnız deniz çok durgun çığırıyor:) şarkı söylerken böyle oplayıp zıplasa şimdiye şöhret olmuştu .. bu işler kıvırmayla oluyor işte şöhret olmanın püf noktası burası :))

@dosimosi gözlüğün kırılır inşallah gözlük smile ı koyuyor birde :))

zerrini teee yukarda yorumlamışım o gözlüklerle görmemen normal :)

İlk haftadan çok ayıp şekillere giren Ariana'yı ve yanında Nicki'yı koyup rakipleri korkutmak istemedim.:A

bu biraz daha idare eder bir şarkı ama ilk 20 ye girmesi yinede zor bir ihtimal :))

hem sen kiminle yarışıyorsun onu söyle @vadikızı zerrinle yarışıyorsa sen niye zerrrin yorumu bekliyorsun ben o kısmı çözemedim :))

Dosi yarışacaktı çekilince bende deniz seki de kararsızdım zerrin özer güçlü diye
seçtim ben bu forumdaki müzik zevkini bir çözemedim zaten:D

neyse artik merakim kalmadi. muzik zevkini diger sarkilara verdigin yorumlarda cözdum.
vadikizini etiketletip yazarsin yorumu.
ona tepkimi mimiklerle dile getirdim harika yazıp pas geçtim:)

güzel yani çok çok iyi değil ama kötüde asla değil orta sıralarda kendine yer bulur büyük ihtimal :)

bir gülü sevdim bir seni sevdim dediği yer kalitesini daha çok arttırmış şarkının gerisi ise idare eder :)

@xemrexxx bu şarkıyı ajda teyze türkçe söylüyordu onunla katılsaydın bari :)
kapı açık dön ardına tepik at çık diyerekten ajda teyzemiz bunu bayağı yerlileştirmiş zamanında :)
Bende yarın akşam paylaşıcam inş beğenirsin destere :A

@Çiğdem- bu arada imkanın olsa sokaktan bulduğun adamı da yarışmaya davet edecen. 😕
aaa kız kör gözlülüğünün kabahatını niye sen bu çocuğa yüklüyorsunki ayoll baksana yorum yapmış zerrine alıntıladığım mesajta desterenin yorumuna bak çoktan yorumlamış çocuk :A şarkıyıda beğenmemiş zaten daha doğrusu zerrin ona hitap edemiyor
:A :A :A

@Harunnn60 hahaha sayımızı az bulduysan onuda yaparız ayoll :A :A :A

Son düzenleme:
aaa kız kör gözlülüğünün kabahatını niye sen bu çocuğa yüklüyorsunki ayoll baksana yorum yapmış zerrine şarkıyıda beğenmemiş zaten daha doğrusu zerrin ona hitap edemiyor
:A :A :A

@Harunnn60 hahaha sayımızı az bulduysan onuda yaparız ayoll :A :A :A

@destere hatasını kabul etti sen hala neyi savunuyosun kız :D

@destere hatasını kabul etti sen hala neyi savunuyosun kız :D
sendemi körsün ayoll alıntıladığım mesajta desterenin yorumuna bak bakalım kimin şarkısını yorumluyor :A :A :A

güzel yani çok çok iyi değil ama kötüde asla değil orta sıralarda kendine yer bulur büyük ihtimal :)

bir gülü sevdim bir seni sevdim dediği yer kalitesini daha çok arttırmış şarkının gerisi ise idare eder :)

sendemi körsün ayoll alıntıladığım mesajta desterenin yorumuna bak bakalım kimin şarkısını yorumluyor :A :A :A

Yahu ben onu demiyorum @destere @dosimosi mesajını yanlış alıntılamış onuda kabul
etti zaten onu diyorum anladık şarkımızı beğenmemiş :F

Yahu ben onu demiyorum @destere @dosimosi mesajını yanlış alıntılamış onuda kabul
etti zaten onu diyorum anladık şarkımızı beğenmemiş :F
onların derdi o değilki kız @dosimosi ısrarla nedn zerrine yorum yapmadın diyor görmemiş yorumunu ona kızdım diyor çocuğu yorum yapmadı diye şıkıstırmıs büyük ihtimalle görmemiş yorumunu :F

onların derdi o değilki kız @dosimosi ısrarla nedn zerrine yorum yapmadın diyor görmemiş yorumunu ona kızdım diyor çocuğu yorum yapmadı diye şıkıstırmıs büyük ihtimalle görmemiş yorumunu :F

Asıl yanlış anlayan sensin kızz @destere @dosimosi nin mesajını yanlış alıntılamış
destere dediki yorumunumu değiştirdin dedi @dosimosi buna kızdı bunadın mı diye
sen beni yanlış anlıyosun bee:F

Asıl yanlış anlayan sensin kızz @destere @dosimosi nin mesajını yanlış alıntılamış
destere dediki yorumunumu değiştirdin dedi @dosimosi buna kızdı bunadın mı diye
sen beni yanlış anlıyosun bee:F
o sonraki konuşma kısımı dosimosi zerrine yorum yapmıyor diye kızıyor destereye gidiyorum diyor desterede o sırada neden yorumunu değiştirdin diyor dosimoside ben yorum değiştirmedim sıralamayı kaçırmışsın diyor asıl dertleri zerrine yorum yapmadın diyor yapılan yorumu görmemiş bende onu gösterdim senin dediğin kısım dosimosi destereye neden yorum yapmadın diye kızarken desterede yorumununumu depiştirdin diyor ana konu yorum yapmadın konusu yanı :A :A :A

o sonraki konuşma kısımı dosimosi zerrine yorum yapmıyor diye kızıyor destereye gidiyorum diyor desterede o sırada neden yorumunu değiştirdin diyor dosimoside ben yorum değiştirmedim sıralamayı kaçırmışsın diyor asıl dertleri zerrine yorum yapmadın diyor yapılan yorumu görmemiş bende onu gösterdim senin dediğin kısım dosimosi destereye neden yorum yapmadın diye kızarken desterede yorumununumu depiştirdin diyor ana konu yorum yapmadın konusu yanı :A :A :A

@dosimosi yorumu görse niye yorum yap diye ısrar etsin be :F

@dosimosi yorumu görse niye yorum yap diye ısrar etsin be :F
aa görmemiş işte kız onu diyorumya bende destere önceki sayfalarda zerrine yorum yapmıs dosimoside neden zerrine yapmadın diye kızıyor yorumunu görmemiş büyük ihitmalle bende gösterdim alıntıladığım mesajta :F :F :F

Yarışmacılara şöyle bir göz attım çok sevdiğim isimler olduğu gibi hiç tarzım olmayan isimler var. Özellikle Cem Karaca, Zerrin Özer, Sibel Can, Ferdi Tayfur, Candan Erçetin, ve Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş benden yüksek puanlar alacak şimdiden söyleyeyim :) Tabii üşenmeyip oy verirsem :A

Hele bir oy verme efe boğazına yapışırım hee :F

onu sonra ekledi.
hem kendisi hatasini kabul etti. cik aradan :A
kız sen arianaya yorum yapınca kızmışsınya bir üstündeki mesajta zerrine yorum yapmış sonradan ekleme gibi görünmüyor gözünden kaçmış diye düşünüyorum tabş dün gece ben yoktum mesajlara şuan bakıyorum :F
ZMgMog.jpg

Bak @Çiğdem- bu yazi eklemesini yazdigi mesajdan sonra. gözden kacirdim dedigi icin yorum yapmadigini kabullenmis. ama simdi bu mesajindan cok cok önce yorum yapmis gibi görunuyor

ee bende sana diyorumka arianaya kizdigim mesajdaki cevabina yazmis gözumden kacmis diye. yanıiiiiiiii sonradan eklemis ,)

@destere senin göZunu böyle hilelerle boyuyor demekki :)

aslinda senin anlattiginla onun anlattigi farkli mesele ama ben digerinide acikladim :)

aynı konu da çiğdem beni yanlış anladı

Bak @Çiğdem- bu yazi eklemesini yazdigi mesajdan sonra. gözden kacirdim dedigi icin yorum yapmadigini kabullenmis. ama simdi bu mesajindan cok cok önce yorum yapmis gibi görunuyor

ee bende sana diyorumka arianaya kizdigim mesajdaki cevabina yazmis gözumden kacmis diye. yanıiiiiiiii sonradan eklemis ,)
ayoll o ne dediğini biliyormuki kendide oan unutmuştur yorum yaptığını @destere :A

cnm mesajı 13.sayfada 243.yorumda en son düzenlemeyi 02:11 geçe yapmış yanı yorumunu sonradan eklese bile eklediği saat görünüyor sen 2:20 geçe falan yorum yapmadın demişsin 10 dakıka önceden yapmış yanı 2:10 geçe yapmıs saatler sonradan eklesende görünüyor :F

Bugün 02:11 geçe yazmış sende Bugün 02:20 geçe yapmadın mesajı atmışsın

şu mesajındada yukarda yorum yapmıştım diyor saatlerde ortada zaten senden 10 dakıka önce yapmıs :F eğer sonradan ekelseydi 2:20 geçeden sonra saati yazardı :F

ayoll o ne dediğini biliyormuki kendide oan unutmuştur yorum yaptığını @destere :A

cnm mesajı 13.sayfada 243.yorumda en son düzenlemeyi 02:11 geçe yapmış yanı yorumunu sonradan eklese bile eklediği saat görünüyor sen 2:20 geçe falan yorum yapmadın demişsin 10 dakıka önceden yapmış yanı 2:10 geçe yapmıs saatler sonradan eklesende görünüyor :F

Bugün 02:11 geçe yazmış sende Bugün 02:20 geçe yapmadın mesajı atmışsın

şu mesajındada yukarda yorum yapmıştım diyor saatlerde ortada zaten senden 10 dakıka önce yapmıs :F eğer sonradan ekelseydi 2:20 geçeden sonra saati yazardı :F

aman yeter ya. yorumu yazan kisi birkac mesaj sonra derki yorumladim zaten ama diyorki pardon asagilara paylasildigi icin gözumden kacti.
@destere senin onu savundugun gibi seni savunsa aranizdan su sizmaz :)

biz sizden 2 saat gerideyiz. gece 2 lere kadar foruma takildigimi dusunmeyin :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,014
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar