MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Senden yana yüzüm gülmemişti (Sezen Aksu) bu sefer iyi puanlar alcam gibi. :)
bu lafı yaptın ya artık benden ümidi kes ? :)sezen aksuya en yüksek oy verenlerden biriydim şimdi tam tersini söyleyip beni sibelden buz gibi soğuttun ya helal olsun :))

:F:Fbanane öncelik istiyorumm ben
olmaz sıtrayla klipleri açıyorum sıra bozulursa kafam karışıyor :)

açılışı güzel bir şarkıyla yaptık bakalım devamında ne mücevherler var :) @Bully nin yumoş türbüşonu en sona çıkarsa mutlu olacağım ama arada rastlarsak kazayla açıp dinlemek gibi bir şansızlığa kurban gideceğim :)

daha @mrt-06 le açılışı yaptık tek tek gidiyorum sana sıra gelene kadar uyursun üstünde pireler zıplaşır:)) artık yarına yorumumu okursun malesef :))
Öyle gözüküyor. Bir şekilde sabredip erkenden göndermeye bakacağız artık. :A

bu lafı yaptın ya artık benden ümidi kes ? :)sezen aksuya en yüksek oy verenlerden biriydim şimdi tam tersini söyleyip beni sibelden buz gibi soğuttun ya helal olsun :))

Peki tmm takılıyorum sana yarın okurum yorumlarını:D

şarkı(türkü) mükemmel, ama irem derici arada kendinden bişeyler katıp fokunu çıkarmış işin:) ona rağmen yinede idare eder.. diğer şarkılara bakmak lazım son karar için :)

bu şarkıyı sevdiğim tüm kızlara armağan ediyorum :)) bir tane değil iki tane değil kime hediye edeceğimi bende şaşırdım:)

Pardon ben Perran annemle karıştırdım. Biraz uykusuzum da kafam gitti. .ss Soğuma soğuma gerekirse fön makinesi getiririm. :A

Pardon ben Perran annemle karıştırdım. Biraz uykusuzum da kafam gitti. .ss Soğuma soğuma gerekirse fön makinesi getiririm. :A
iş işten geçtikten sonra yapılan sıva çatlağı düzeltmez :) hiç boşuna kendini yorma buz gibi soğudum dibel teyzeden :)

açılışı güzel bir şarkıyla yaptık bakalım devamında ne mücevherler var :) @Bully nin yumoş türbüşonu en sona çıkarsa mutlu olacağım ama arada rastlarsak kazayla açıp dinlemek gibi bir şansızlığa kurban gideceğim :)

daha @mrt-06 le açılışı yaptık tek tek gidiyorum sana sıra gelene kadar uyursun üstünde pireler zıplaşır:)) artık yarına yorumumu okursun malesef :))
ben simdi cay keyfi yapacam. bizde daha saat 11. sen 1 saate kadar dinlersin Zerrini. Bakalim sarkiyi armagan edecegin kisiler varmi :)
damlarim sonra buraya

ben simdi cay keyfi yapacam. bizde daha saat 11. sen 1 saate kadar dinlersin Zerrini. Bakalim sarkiyi armagan edecegin kisiler varmi :)
damlarim sonra buraya

armağan edeceğim kişiler narin insanlar geniş hediyeleri kabul etmiyorlar :) zerrini parçalarına ayırıp öyle hediye edebiliriz anca :)

disi hayalet sevdiginide duydum :)
Kolay gelsin
severim:) mesela casper yumurta gibi hayaletti ama dişi değil bana uymaz :)

la tosbağa hiç yaşı 50 nin altında şarkıcı bulamayacakmısın hep fosillerden gidiyorsun :))

Son düzenleme:
armağan edeceğim kişiler narin insanlar geniş hediyeleri kabul etmiyorlar :) zerrini parçalarına ayırıp öyle hediye edebiliriz anca :)

severim:) mesela casper yumurta gibi hayaletti ama dişi değil bana uymaz :)

la tosbağa hiç yaşı 50 nin altında şarkıcı bulamayacakmısın hep fosillerden gidiyorsun :))
asıl iş fosillerde :D

kapak resmini diyorsun sanırım beşibiryerdeler den bahsediyorsun :) son sezonu kaçırdım ya hannoşumu özledim daha sıra gelecek onlara bakalım ne zaman :)

şarkı iddialıda zamanlama yanlış :)
yok la profil resmini diyorum tarkan çikinellanın liseli yıllardaki hayaliymiş her gece güreş tutarmış oğlanla sapık rüyalarında başka neler neler yaparmış hogatha günahı boynuna kendisi öyle demişti:A

emmoğlu sanırım karşıda gitar çalan kelaynak :) ondan hayır yok ama arabadaki emkızı dikkat çekiyor :)

yok la profil resmini diyorum tarkan çikinellanın liseli yıllardaki hayaliymiş her gece güreş tutarmış oğlanla sapık rüyalarında başka neler neler yaparmış hogatha günahı boynuna kendisi öyle demişti:A
demekki hogatha lisedeyken tarkozu fazla kurcalamış o yüzden yomoşa dönmüş oğlan :)) artık oğlana çöpmü soktu naptıysa benliği yitirmiş gariban oğlancık :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan