MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Katılıyorum Dark kardeşim bu şarkının kıymeti bilinemedi, bu yüzden tam puan ver ki en azından forumda yükseklere taşıyalım. :A
dark kardeşim ne demek lan zaten benden alıntı yapıyorsun eros desen hadi neyse.lan zaten yüksek ihtimalle tam puan vericem nediye dileniyorsun da kendini küçük düşürüyorsun ki

dark kardeşim ne demek lan zaten benden alıntı yapıyorsun eros desen hadi neyse.lan zaten yüksek ihtimalle tam puan vericem nediye dileniyorsun da kendini küçük düşürüyorsun ki
Eros meros bilmiyorum ben canım gerçek isminle hitap edince kızdığın için ben de sana nickinin ilk hecesiyle hitap edeyim dedim ama hata yapmışım, sorry.

ben icki icmem. icenide sevmem :T:
ee o zaman su içeriz yapacak bişey yok :A Baba 1. olsunda gerisi önemli değil :A
emmoğlu çeşme fadimenin düğünü sigarayı bıraktım bu şarkılarını çok severim ben :D
bende özledim huzurum kalmadı bana sor merak etme sen bunları çok severim ben
fadimenin düğünü nü iyi ki yazdın unutmuştum abla hemen onuda listeme ekliyeyim :D sigarayı bıraktıma da bakarım birazdan ve böylece güzel şarkı sayımız 20 oldu :Z

ee o zaman su içeriz yapacak bişey yok :A Baba 1. olsunda gerisi önemli değil :A

fadimenin düğünü nü iyi ki yazdın unutmuştum abla hemen onuda listeme ekliyeyim :D sigarayı bıraktıma da bakarım birazdan ve böylece güzel şarkı sayımız 20 oldu :Z

bak bu şarkı dediğim ablacım:D

şarkı çok iyi , yani bu şarkıyı @Bully nin tarkozundan dinlemektense senin sibel can dan dinleriz daha iyi :)

Bak bak çok seviyeli ve dozunda konuşmalar oldu. :A @destere olunca başka türlüsü mümkün mü yani lütfen. :A @Doğu'ya ayarı çekeriz merak etme. Bu yarışmada forumdaki eski aktifliğime dönebileceğimin sinyallerini aldım sanki. Bakalım kısmet. :A

açılışı güzel bir şarkıyla yaptık bakalım devamında ne mücevherler var :) @Bully nin yumoş türbüşonu en sona çıkarsa mutlu olacağım ama arada rastlarsak kazayla açıp dinlemek gibi bir şansızlığa kurban gideceğim :)

benim şarkıma ne diyosun selim:bhr:
daha @mrt-06 le açılışı yaptık tek tek gidiyorum sana sıra gelene kadar uyursun üstünde pireler zıplaşır:)) artık yarına yorumumu okursun malesef :))

açılışı güzel bir şarkıyla yaptık bakalım devamında ne mücevherler var :) @Bully nin yumoş türbüşonu en sona çıkarsa mutlu olacağım ama arada rastlarsak kazayla açıp dinlemek gibi bir şansızlığa kurban gideceğim :)

daha @mrt-06 le açılışı yaptık tek tek gidiyorum sana sıra gelene kadar uyursun üstünde pireler zıplaşır:)) artık yarına yorumumu okursun malesef :))

:F:Fbanane öncelik istiyorumm ben