Yemin ediyorum çok büyük bir kapak bu offfffff adminimiz bunu görünce istifa eder bence
bu arada Emmoğlunu erken mi kullandım ne baya efsane bir şarkı çünkü
Emmoğlunu çok severim oyum yüksek olacak valla
Yemin ediyorum çok büyük bir kapak bu offfffff adminimiz bunu görünce istifa eder bence
bu arada Emmoğlunu erken mi kullandım ne baya efsane bir şarkı çünkü
dark kardeşim ne demek lan zaten benden alıntı yapıyorsun eros desen hadi neyse.lan zaten yüksek ihtimalle tam puan vericem nediye dileniyorsun da kendini küçük düşürüyorsun kiKatılıyorum Dark kardeşim bu şarkının kıymeti bilinemedi, bu yüzden tam puan ver ki en azından forumda yükseklere taşıyalım.
Allah'ına kurban ablaEmmoğlunu çok severim oyum yüksek olacak valla
Eski listeyi değiştiremiyoruz maalesef, bu haftadan itibaren yeni listede ismin olacak.liste ayni ama
@sokak sanati 150lik meseleden dolayimi banlanacam?
banlanan kisiye öncesinde hellalesme musadesi veriliyormu?
Babanın 1.liğini beraber viski içerek kutlayacaz inşAllahNeyse nasipte banlanmak varsa banlaniriz zaten gidesim vardi vesile olur ama bari bu yarismanin sonunu göreyimde öyle sutlanayim
Eros meros bilmiyorum ben canım gerçek isminle hitap edince kızdığın için ben de sana nickinin ilk hecesiyle hitap edeyim dedim ama hata yapmışım, sorry.dark kardeşim ne demek lan zaten benden alıntı yapıyorsun eros desen hadi neyse.lan zaten yüksek ihtimalle tam puan vericem nediye dileniyorsun da kendini küçük düşürüyorsun ki
Allah'ına kurban abla
ee o zaman su içeriz yapacak bişey yok Baba 1. olsunda gerisi önemli değilben icki icmem. icenide sevmem
fadimenin düğünü nü iyi ki yazdın unutmuştum abla hemen onuda listeme ekliyeyim sigarayı bıraktıma da bakarım birazdan ve böylece güzel şarkı sayımız 20 olduemmoğlu çeşme fadimenin düğünü sigarayı bıraktım bu şarkılarını çok severim ben
bende özledim huzurum kalmadı bana sor merak etme sen bunları çok severim ben
azicik gözun acik olsun kim ne yazmis kim begenmis iyi bak. cok calisan emeginin karsiligini alir 😉
ayran iceriz. en sevdigim icecektir
zıkkımın kökünü içelim bence bu ne ya hiçbirşey beğenmiyorsunazicik gözun acik olsun kim ne yazmis kim begenmis iyi bak. cok calisan emeginin karsiligini alir 😉
ayran iceriz. en sevdigim icecektir
ee o zaman su içeriz yapacak bişey yok Baba 1. olsunda gerisi önemli değil
fadimenin düğünü nü iyi ki yazdın unutmuştum abla hemen onuda listeme ekliyeyim sigarayı bıraktıma da bakarım birazdan ve böylece güzel şarkı sayımız 20 oldu
Güzel şarkıbak bu şarkı dediğim ablacım
Sinirlenme be Viski + su + ayran üçlüsünü karıştırıp içelim bence müthiş bir teklifAyran dedikya 😡
de git hic birsey icmeyecem senle
Güzel şarkı
Sinirlenme be Viski + su + ayran üçlüsünü karıştırıp içelim bence müthiş bir teklif
Sezonun ilk bölümünün ilk şarkısını ilk olarak paylaşıp şarkı paylaşma sezonunu açıyorum.
Sibel Can "Gül Döktüm Yollarına" diyecek.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @Çiğdem- @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT
şarkı çok iyi , yani bu şarkıyı @Bully nin tarkozundan dinlemektense senin sibel can dan dinleriz daha iyi
Senden yana yüzüm gülmemişti (Sezen Aksu) bu sefer iyi puanlar alcam gibi.şarkı çok iyi , yani bu şarkıyı @Bully nin tarkozundan dinlemektense senin sibel can dan dinleriz daha iyi
daha @mrt-06 le açılışı yaptık tek tek gidiyorum sana sıra gelene kadar uyursun üstünde pireler zıplaşır) artık yarına yorumumu okursun malesef )benim şarkıma ne diyosun selim
açılışı güzel bir şarkıyla yaptık bakalım devamında ne mücevherler var @Bully nin yumoş türbüşonu en sona çıkarsa mutlu olacağım ama arada rastlarsak kazayla açıp dinlemek gibi bir şansızlığa kurban gideceğim
daha @mrt-06 le açılışı yaptık tek tek gidiyorum sana sıra gelene kadar uyursun üstünde pireler zıplaşır) artık yarına yorumumu okursun malesef )