Gören görmüş cnm dis bile gelmişŞarkıyı dinle direk seversin zaten.
O değilde ben etiketi yapamadım. @Çiğdem- o mesajımı alıntıla sonra etiketleri yapsana sana zahmet.
Gören görmüş cnm dis bile gelmişŞarkıyı dinle direk seversin zaten.
O değilde ben etiketi yapamadım. @Çiğdem- o mesajımı alıntıla sonra etiketleri yapsana sana zahmet.
yine bildirimelrde sorun var denedimde etiketler olmadı sildim cnm bazen etiekrler olmuyor şuan yine sorunlu
@yigit_00 benim albümümdede vardı sonra aktiflik sorunu olunca koptu tekrar oy verebilicekse tabikide tekrar jurimiz olur sen kandır onuNeyse diğer mesajıma bak o zaman. Jüri mesajım.
@yigit_00 benim albümümdede vardı sonra aktiflik sorunu olunca koptu tekrar oy verebilicekse tabikide tekrar jurimiz olur sen kandır onu
3. haftadan sonra jüri olsam daha bi süper olur. Sınav haftasındayım da.
Ya inek gibi ders çalışıyorum ben burda, sen oy kullan diyorsun.Almim ayağımın altına Zaten bu hafta 1 kere yayınlanacak. 1 oy veremeyecek misin.
Almim ayağımın altına Zaten bu hafta 1 kere yayınlanacak. 1 oy veremeyecek misin.
Ben seni juri kadrosuna yazdım sen oy verebildiğin haftalar verirsin veremediğin haftalardada umuta hesap verirsin3. haftadan sonra jüri olsam daha bi süper olur. Sınav haftasındayım da.
Ya inek gibi ders çalışıyorum ben burda, sen oy kullan diyorsun.
başlarım başkanına da şimdi. zaten rütbemi falan da yükseltmiyorsun. FERDİ 'BABA'' TAYFUR ŞAMPİYON YAZDIRACAĞIZ arabesk sevdalıları ile @dosimosi @vadikızı @Doğu @MEnes @masacre- @denizz19 @eskici @ForumdashKandırdım bile. Konuya gel @yigit_00 şarkımı yorumlayarak başla jüri belirtilerine.
@DarkLeqenD diss atarak savaş başlattın. Hayırlı olsun düşmanın.))
@OzaN adminim nasıl bir etiketleme sistemi var bu ne böyle ???başlarım başkanına da şimdi. zaten rütbemi falan da yükseltmiyorsun. FERDİ 'BABA'' TAYFUR ŞAMPİYON YAZDIRACAĞIZ arabesk sevdalıları ile @dosimosi @vadikızı @Doğu @MEnes @masacre- @denizz19 @eskici @Forumdash
başlarım başkanına da şimdi. zaten rütbemi falan da yükseltmiyorsun. FERDİ 'BABA'' TAYFUR ŞAMPİYON YAZDIRACAĞIZ arabesk sevdalıları ile @dosimosi @vadikızı @Doğu @MEnes @masacre- @MayısKralı @denizz19 @eskici @Forumdash
Kaç Türk şarkıcı var yarışmada? HİÇ Türkçe müzik dinlemezken nasıl şarkı bilebilirim kankacım15 dakikanı almaz zaten çoğu bildiğin şarkılar olacak.
Kaç Türk şarkıcı var yarışmada? HİÇ Türkçe müzik dinlemezken nasıl şarkı bilebilirim kankacım
Kaç Türk şarkıcı var yarışmada? HİÇ Türkçe müzik dinlemezken nasıl şarkı bilebilirim kankacım
Beni değil BABAyı şampiyon yapacaklar zaten.
Beni değil BABAyı şampiyon yapacaklar zaten.
yarışma sonunda babalara geliceksin zaten merak etme.Objektif olarak baktığımda yarışmanın favorisi benim.Nicki Minajin dediği gibi Ariana win pop. Teen kraliçemiz şampiyon olacak. Sen babanıda al git.