İrem Derici, Miley için "Dünyanın en çirkin şeyi" diye tweet attığından beri ona kinliyim.İrem Dericide mi dinlemiyorsun.
İrem Derici, Miley için "Dünyanın en çirkin şeyi" diye tweet attığından beri ona kinliyim.İrem Dericide mi dinlemiyorsun.
İrem Derici, Miley için "Dünyanın en çirkin şeyi" diye tweet attığından beri ona kinliyim.
Birinci haftada "En Baştan" albümümün sevilen şarkılarından "Taş" ile karşınızdayız, umarım beğenirsiniz. Herkese başarılar.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT
2013 yılındaydı diye hatırlıyorum.Onu bilmiyordum
Harika, büyük ihtimal tam puanım sende.
Ummadık taş, baş yarar.Birinci haftada "En Baştan" albümümün sevilen şarkılarından "Taş" ile karşınızdayız, umarım beğenirsiniz. Herkese başarılar.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT
Şu şarkının değeri bilinmedi ya bana çok koyuyor.GT nin en kaliteli 3 şarkısından biri.GT bende olsa bu şarkıyı en az yarı finalde kullanırdım.Birinci haftada "En Baştan" albümümün sevilen şarkılarından "Taş" ile karşınızdayız, umarım beğenirsiniz. Herkese başarılar.
İlk haftada Ariana Grande
Boys Like You
Evet arkadaşlar alaturka, nostalji müzikten sıkılanlar için ve bir pop havası alalım şu yarıştan diyenler için Ariana Grande ile geldik.
Şarkımız Fancy'nin şarkısı ve Fancy'ye eşlik eden Ariana ile yine son yılların büyük yeteneği Meghan var. Çok tatlı şirin klibi şarkı 10 numara olmuştur şarkı özellikle melodisi çok hoştur. İlk hafta için yine iddialıyız.
Fancy,Ariana,Meghan -- Boys Like You
Sarki harika. bakalim vadikizini ilk hafta elenmekten kurtaracakmiBu şarkı seçeceğim şarkıyı değiştirdi çok iddialı girdin
Sarki harika. bakalim vadikizini ilk hafta elenmekten kurtaracakmi
@sokak sanati hizli gidiyorsun. yeni yeni juri getirmeler?
ben daha senin kizi yeni dinledim. nerden hayrani oluyorum . Ferdi baba duruken senin kiza daha yuksegini verirmiyim hic
bu hafta iyi verecem gibi ama senin Alaturka diye nitelendirdiklerinin asagisinda olsun bir zahmet
İlk haftada Ariana Grande
Boys Like You
Evet arkadaşlar alaturka, nostalji müzikten sıkılanlar için ve bir pop havası alalım şu yarıştan diyenler için Ariana Grande ile geldik.
Şarkımız Fancy'nin şarkısı ve Fancy'ye eşlik eden Ariana ile yine son yılların büyük yeteneği Meghan var. Çok tatlı şirin klibi şarkı 10 numara olmuştur şarkı özellikle melodisi çok hoştur. İlk hafta için yine iddialıyız.
Fancy,Ariana,Meghan -- Boys Like You
Çözüldü o iş.@OzaN 150lik mesajima ragmen en cok mesaj listesine girmememdeki hatayi cözemediki bunu cözsun
Şarkıyı ilk defa dinledim ben yabancı şarkı dinlemem fazla bilmem de bu güzelmiş
pek düşük olmaz oyum 😉😉
Bende Zerrin'in sesini severim hep. Bakacağız artık.
@dosimosi admin falan demeden lafını koyuyor. Dobrasın ama seni banlarlar söylim.
Benim Albümüm'de 1 puan vererek başlamıştın, MusicSurvivor'da tam puanla başlarsan barışmış oluruz.Onu bilmiyordum
Harika, büyük ihtimal tam puanım sende.
Benim Albümüm'de 1 puan vererek başlamıştın, MusicSurvivor'da tam puanla başlarsan barışmış oluruz.
niye banlanacamki? benim agzim kötu laf yapmaz. seviyeli konusuyorum. bugun tesadufen ceza alan sayfayi gördum. oooo neler neler diyenler uyariyla kurtulmus.Bende Zerrin'in sesini severim hep. Bakacağız artık.
@dosimosi admin falan demeden lafını koyuyor. Dobrasın ama seni banlarlar söylim.
Yemin ediyorum çok büyük bir kapak bu offfffff adminimiz bunu görünce istifa eder bence@OzaN 150lik mesajima ragmen en cok mesaj listesine girmememdeki hatayi cözemediki bunu cözsun
Katılıyorum Dark kardeşim bu şarkının kıymeti bilinemedi, bu yüzden tam puan ver ki en azından forumda yükseklere taşıyalım.Şu şarkının değeri bilinmedi ya bana çok koyuyor.GT nin en kaliteli 3 şarkısından biri.GT bende olsa bu şarkıyı en az yarı finalde kullanırdım.