MusicSurvivor 5.Sezon Şampiyonu / Gökhan Türkmen Bully

@Bully'nin kuru teşekkürünü bilsem sana verirdim de artık tren kaçtı

Yeni sezonda Coldplay ile yarışmayı düşünüyorum yabancı takımı olarak desteklerinizi bekliyorum
Kuru teşekkür mü, ne bekliyordun ki sen

Çok stresliydim ya, @Çiğdem- cadısı Ariana ile Gökhan'ı kafa kafaya gösterince heyecandan bazı oyları kaçırdım bile, sana yine teşekkür etmişim yani.

Eyvallah kardeşim benim finaldeki oyunla bir kez daha adamlığını gösterdin
Ziynet olamadı ama Gökhan'ı şampiyon yaptık mutlu olmuşsundur umarım

Yarışmanın başından beri Gökhan'a yüksek puan veriyorum değerimi bil

Senden güzel o yüzden.

Telefonuumda 3-4 şarkısı var severim grubu
Bir ara donmuş kalmıs gibiydin zaten ayoll farkın kapanıp ariananın geçtiğini söyleyince donduğunu tahmin edebliyorum

ama @sokak sanati çok küfür etti sana @batuhankaralar zaten gökhan kazanıcaktı bosa küfür yedin ayoll

biraz tanıdık güçlü birisimle gelsen şampiyon olursun bu azimle vlla

şimdi sıra yıldızlar yarışıyorda @Bully ne sunucuyum nede yarışmacıyım taraf tutabilirim artık
Aynen Tefo'ya hep destek tam destek bekliyorum senden

Aynen kitlendim bi ara, bitirdin beni ama sonunda değdi yani 40 gün 40 gece kutlama yapacağım

Çok teşekkür ederim Atacan'ım benim, sonunda başardığım için ben de çok mutluyum

Mutlu oldum tabii ki de Gökhan haketti sampiyon olmayı

Aynen Tefo'ya hep destek tam destek bekliyorum senden

Aynen kitlendim bi ara, bitirdin beni ama sonunda değdi yani 40 gün 40 gece kutlama yapacağım
bu sahne ilgi gördüğüne göre otür sahnelerden başarı sağlarsın vlla

sahne eksikliğin varmıydı bilmiyorum ama sana ramiz dayılı önerdiğim sahnede bence bu hafta iş görür orda tefonun sözleri çok can alıcı

Çok teşekkür ederim kardeşim benim aynen MusicSurvivor'da sonunda şeytanın bacağını kırdık.

Aynen bu hafta da Ramiz dayılı sahneyi kullanırız, dediğin gibi böyle güzel diyaloglu sahneler ilgi görüyormuş demek ki, sonra da performans olarak Tefo'yu uçurmaya başlarız yavaş yavaş

Sahne eksikliğim yok valla hepsi hazır, finale kadar yolumuz var inşallah.

Tebrikler @Bully
Sana da tebrikler @sokak sanati
. @Çiğdem- sana da teşekkürler
Teşekkür ederim, çok destek verdin sen de bana, şampiyonluğumda hakkın büyük

bencede bu haftalar için uygun sahneler

hadi ben kaçıyorum çocuklar @sokak sanati @Bully birazdan @destere gelir siz uğraşın ayoll hele onun oyunu değiştirdiğimi öğrenince çok kızıcak

Beni içten bir şekilde tebrik etmeni isterdim ama teşekkürler yine de.

Çeyrek finale kadar sen de hep destek olmuştun bana, ayrıca benim 15 şarkım da iyiydi zaten.

bencede bu haftalar için uygun sahneler

hadi ben kaçıyorum çocuklar @sokak sanati @Bully birazdan @destere gelir siz uğraşın ayoll hele onun oyunu değiştirdiğimi öğrenince çok kızıcak
İyi geceler canım aynen gelsin de biraz eğleneyim onunla

Teşekkür ederim güzel yorumların için
Verdiğin güzel puanlar için de teşekkürler.

Tebrikler@bully sonuna kadar hakettin
Çok teşekkür ederim.
Muhteşem puanlar verdin bana yarışmanın başından beri, en büyük destekçilerimden oldun, bu başarıda payın büyük.

Son düzenleme:
senin şampşyon olduğunu giriş yapmadan görürse bu gece gelmez ayoll

O gelene kadar sen zıbarırsın

Bana ayrı bir teşekkur ettiğin için bende teşekkur ederim. Senden böyle bir hamle bekliyordum.
Evet hem Gökhanin kazanmasini istediğim icin hemde final zamanin olduğu için seve seve destek oldum. Bazilarinin tepkisini cektim ve bazi durumlarda farkli şekillerde gösterdiler zaten ama umrumda değil.
ilkkez bu forumda bir yarışmacıyı bukadar destekledim ve yeri geldi vaktimin çoğunu forumda geçirdim yeri geldi reeldeki görüşmelerimi ektim ve boşa gitmemesine sevindim.
bundan sonra yarışmalarında yolun açık olsun.