MusicSurvivor 5.Sezon Şampiyonu / Gökhan Türkmen Bully

Selena Gomez olur en kötü Sia.:A
ikisi dışında bir sürpriz yap bence keşfedilmemiş alanlara girmek lazım :)

Eyvallah melunum senin de büyük desteklerinle sonunda başardık :A

Adamsın adam :A

Bu içten ve samimi tebriğin için çok teşekkür ederim sağol varol ömrün boyunca unutmazsın artık bu zaferimi, kazanan Gökhan Türkmen, kaybeden sıvacı lobisi oldu :A

Çok teşekkür ederim abicim, tahmin edebiliyorum. :A Böyle kaliteli bir sanatçıyla şampiyon olduğum için ben de çok mutluyum. :D

Bunu bir teşekkür olarak kabul ediyor, seni de yarı final başarından dolayı tebrik ediyorum sayın adminim :Z

Çok teşekkür ederim kardeşim, verdiğin muhteşem puanlarla bu şampiyonlukta büyük pay sahibisin, tekrardan teşekkürler desteklerin için. :bhr: :Z Senin canın saolsun :A

nasıl samimi olmayayımki dün bir açtım sen türbüşonla zafere ulaşmışsın sevinçten içim kanadı gözlerim buğulandı :) hayattan soğuduğum böyle bir sevinç yaşamamıştım daha önce :)

Son düzenleme:
kiminle geleceksin sen onu söyle geldiğin isme göre hareket ederim :)

güya bana hava atacaktı pis codmin :) havası batsın sevincini kursağında bıraktık iyi oldu :)
Selena Gomez olur en kötü Sia.:A
@Bully de sana hava atmak için bekliyordu zaten ayoll :A ama pis oyunumuz sayesinde finalde sana övgü dolu sözler ettirmeyi başardık ayoll :A :A :A

@sokak sanati sia yı beğenmez @destere ama selenayı beğenir şarkılarından bahsetmiyorum tabikide :A :A :A

@Bully de sana hava atmak için bekliyordu zaten ayoll :A ama pis oyunumuz sayesinde finalde sana övgü dolu sözler ettirmeyi başardık ayoll :A :A :A

@sokak sanati sia yı beğenmez @destere ama selenayı beğenir şarkılarından bahsetmiyorum tabikide :A :A :A

o oyunu gördüm harika bir iş başarmışsın @Bully beni övgülere boğmuş:))
selena güzelde o kızında fazla şarkısı yok heralde yarışmanın sonuna kadar nefesi yetermi acaba ? :)

selena güzelde o kızında fazla şarkısı yok heralde yarışmanın sonuna kadar nefesi yetermi acaba ? :)
ömer diye bir üye 2.haftadan elenemsine sebep olmustu ama @sokak sanati bu azmiyle onuda iyi yere taşır ancak sianın şarkıları daha önde tabi :A

ama ben jennifer lopezi al demiştim ona :A

Sonuç olarak şampiyonluğu kucakladığım için @destere'yi övmüş olmak mutluluğuma gölge düşüremez :A

Benim moralim bir süreliğine bozuldu, destere bu hezimeti ömrü boyunca unutamaz. :A

ömer diye bir üye 2.haftadan elenemsine sebep olmustu ama @sokak sanati bu azmiyle onuda iyi yere taşır ancak sianın şarkıları daha önde tabi :A

ama ben jennifer lopezi al demiştim ona :A

Jen boş yaa onu sevmiyorum zaten biri gelirse direk 1 veririm:A
Drake ile oynaşıp Rihanna'yi aldattı Yollu.s.s

Ben baktım var 10 güzel şarkısı.:F 5 tanede güzel sayılır olan var.:A

Son düzenleme:

iyi süper işte 15 şarkıyla haydi haydi götürürsün ariananın o kadarda yoktu :) hatta fiki patinaj olmasa kızın üç dört şarkısı anca kalıyor geriye :)

iyi süper işte 15 şarkıyla haydi haydi götürürsün ariananın o kadarda yoktu :) hatta fiki patinaj olmasa kızın üç dört şarkısı anca kalıyor geriye :)
senaryomda ünlü kadınların hayatı sana bağlı sokak sanatina uyup protestoya kalkışırsen 1 bölüm yaralı diğer bölüm hop öbür dünya olurlar

Sonuç olarak şampiyonluğu kucakladığım için @destere'yi övmüş olmak mutluluğuma gölge düşüremez :A

Benim moralim bir süreliğine bozuldu, destere bu hezimeti ömrü boyunca unutamaz. :A
şampiyonluk istiyorsan bu sefer macera arama siayı al ozaman ayoll bu yıl çıkardığı düet bile finallik :A

ŞAMPİYON olduğuna göre artık eğlenmelik yarışabilirsin sende @Bully :A

şampiyonluk istiyorsan bu sefer macera arama siayı al ozaman ayoll bu yıl çıkardığı düet bile finallik :A

ŞAMPİYON olduğuna göre artık eğlenmelik yarışabilirsin sende @Bully :A
Şampiyon olarak rahatladım ben artık eğlencesine yarışabilirim evet :A Yani yine ciddiye alırım da bu kadar hırs yapmam :F

Tabii istediğim sanatçının da kapılmaması lazım yoksa yarışmam :A

Hoşgeldin, teşekkürler canım. :A

Senle 3 denememde başaramamıştım, Benim Albümüm'ü de sayarsak @Çiğdem- le 3., toplamda da 6.denememde şampiyonluğa ulaşmış oldum böylelikle, mutluyum. :F
Uğurlu geldim demek sana :F @OzaN bundan sonra yarışmlara katılırken Bully nicki ile katılıcakmıs cnm :A :A :A