Aynen eski Nadal'ı görür gibiyim. Ben de senin gibi Nadal kötü olduktan sonra tenisi izleyesim gelmedi. 3 yıldır düzgün maç bile seyretmiyorum ama bu yıl o beklediğimiz yıl gibi duruyor. Nadal bu turnuvayı alırsa ve sakatlanmazsa bu sene en az 3 grand slam alır bence. Bu formuyla zaten Roland Garros'u bırakma ihtimali yok. Hadi inşallah be bu yıl o yıl olsun.Eyvallah canım, sana ve destere'ye rağmen şampiyonluğu kucakladık. Diğer 2 sıvacı Gökhan demişler
Aynen Nadal adamım Sakatlıkları soğuttu biraz beni kendisinden yoksa bir zamanlar deli gibi izlerdim toprağın ağasının maçlarını
Ama Avustralya Açık'ta bomba gibi, nazar değmesin maşallah @EFE UYSAL kardeşimle takip ediyoruz maçları, Djokovic gıcığı elendiğine göre Murray'ı yenersek şampiyonuz, hadi inşallah.
Çok iyi gelişmeler bunlar ya. Her şey bizim lehimize gidiyor. Bu turnuvayı almamız sadece ve sadece Murray veya Federer'i yenmeye bakıyor yani. Hadi bee Rafa, vamos Rafaaa.Federerin önünde daha Nishikori gidi adam ve kalırsa çeyrek finalde Murray ile karşılaşacak yani bu deme oluyorki en ciddi iki rakibimizden biri gidecek
Raonici yendik geçen senenin sonunda yine yeneriz
Wawrinkada çok zorlandı maçını izledim ilk turda nerdeyse maçı veriyordu final setinde kazandı son anda şanslıydı