Muratı bu şarkı ile tanımıştım o zamandan beridir çok sevrim ya![]()
İstesem 20 oy toplardim ama neyse 2.likte iyi 20 yaşında 1 kız için.
50 yılını müziğe vermiş kişileri eledi neticede
Beni niye tebrik etmiyorsun..
O Herkesi seviyor sevmediği türk popçu yokAynen öyle şarkıcıdan anlamıyor bunlar![]()
Tebrikler@bully sonuna kadar hakettin
@Çiğdem- yarışma eğlenceli sunumunla çok emek harcadın ama tek eksiğin beni yarışmaya almayıp jüri yapmandı canın sağolsun![]()
Abla sana teşekkür etmeden geçer miyim hiç ben, koruyucu meleğimsin sen benimehh aldın gönlümü canımsın sen benimm az önce yine modum düşmüştü ama yükselttin tşk ederim ablam
![]()
O Herkesi seviyor sevmediği türk popçu yok![]()
VAKTİN YOKTUKI AYOLL AMA 6.SEZONA BEKLİYORUZ@Çiğdem- yarışma eğlenceli sunumunla çok emek harcadın ama tek eksiğin beni yarışmaya almayıp jüri yapmandı canın sağolsun![]()
Mutluluktan her türlü övgüyü yapabilirim sana şu anNe kadar centilmeniz.![]()
Sana da tebrikler çok iyi dilendiğin için ah pardon çok iyi yarıştığın için![]()
Abla sana teşekkür etmeden geçer miyim hiç ben, koruyucu meleğimsin sen benim![]()
Gökhan Tepe istiyordum alınmıştıSen bu sezon katılsaydın kimle katılacaktın![]()
Gökhan Tepe istiyordum alınmıştıSonra @Çiğdem- beni Yılmaz Morgüle yönlendirdi ilgilenemediğim için işlerim dolayısıyla attı beni.sss
yılan hikayesinin finalinde tüm ekip birbirini sarılıpöpüyordu o geldi aklıma şuan bir sevgi çemberi olustu burada herkes birbirini öpüp kutluyor teşekkür ediyorMutluluktan her türlü övgüyü yapabilirim sana şu anYarına geçer, tadını çıkar.
![]()