Kötünün iyisi kazandı en azından o da bir şeydir Tebrikler @Bully
Hemşo Murat Dalkılıç'ta İzmirli seversin umarım
Kötünün iyisi kazandı en azından o da bir şeydir Tebrikler @Bully
İyi bari tarihi fark olmadı.
Tebrik ederim Kaan. Benim de sevdiğim isim zaten Gökhan sevindim. Harika iş çıkarttın tebrik ederim.
Kendimde iyi iş çıkarttım. Son 3 haftada gayet iyi çalışıp muhteşem bir çıkış yakaladım. Adını diş macunu markası sanılmaktan kurtardığım Ariana ile gurur duyuyorum. Belki bir sonra ki sezon Selena yada Sia ile gelirim o zaman kimseye acımam söylim.
Sezonu değerlendirirsek @Çiğdem- çok iyi yönettin bu kadarını bende beklemiyordum ama güzel özendin ve güzel bir sezon oldu ben 6.sezonu bekliyorum artık.
@Çiğdem- tam çıkıyordum.
sandim tek tek oylama açiklanip uzayacak
Hemşo Murat Dalkılıç'ta İzmirli seversin umarım
Ee gerisini getir neden olamadınŞampiyon olurdum aslında ama neyse. Teşekkürler bu arada oy için.
Seni hemşehrin olarak uyarıyorum, vazgeç o isimden Sana 1 puanları yapıştırmak istemiyorum
@EFE UYSAL başka isim söyledi bana @MasacRE-Yok @EFE UYSAL Soner Sarıkabadayı ile geliyor 1 puanların ona olur
Yok @EFE UYSAL Soner Sarıkabadayı ile geliyor 1 puanların ona olur
konuda sadece şampiyon cnm ama burada tek tek yorum olarak teşekkür ediyorum senin emeklerinede çok teşekkürler birlikte güzel bir sezon yaptık amaç eğlenmekti zaten
@EFE UYSAL başka isim söyledi bana @MasacRE-
O zaman @MayısKralı tekrar son sıraya düştü, Soner Sarıkabadayı dışında Murat Dalkılıç'ın arkasına düşecek bir isim bulamaz herhalde o kadar da zevksiz olamaz
O zaman @MayısKralı tekrar son sıraya düştü, Soner Sarıkabadayı dışında Murat Dalkılıç'ın arkasına düşecek bir isim bulamaz herhalde o kadar da zevksiz olamaz
bu sefer sıvacılar size sunucu desteği vericem @MEnes @Doğu @destereAy dur tahmin yapayım Emre Kaya