Hemşo Murat Dalkılıç'ta İzmirli seversin umarım
İyi bari tarihi fark olmadı.
Tebrik ederim Kaan. Benim de sevdiğim isim zaten Gökhan sevindim.Harika iş çıkarttın tebrik ederim.
Kendimde iyi iş çıkarttım. Son 3 haftada gayet iyi çalışıp muhteşem bir çıkış yakaladım.Adını diş macunu markası sanılmaktan kurtardığım Ariana ile gurur duyuyorum.
Belki bir sonra ki sezon Selena yada Sia ile gelirim o zaman kimseye acımam söylim.
![]()
Sezonu değerlendirirsek @Çiğdem- çok iyi yönettin bu kadarını bende beklemiyordum ama güzel özendin ve güzel bir sezon oldu ben 6.sezonu bekliyorum artık.![]()
Hemşo Murat Dalkılıç'ta İzmirli seversin umarım![]()
Ee gerisini getir neden olamadınŞampiyon olurdum aslında ama neyse. Teşekkürler bu arada oy için.![]()
Seni hemşehrin olarak uyarıyorum, vazgeç o isimdenSana 1 puanları yapıştırmak istemiyorum
![]()
@EFE UYSAL başka isim söyledi bana @MasacRE-Yok @EFE UYSAL Soner Sarıkabadayı ile geliyor 1 puanların ona olur![]()
Yok @EFE UYSAL Soner Sarıkabadayı ile geliyor 1 puanların ona olur![]()
konuda sadece şampiyon cnm ama burada tek tek yorum olarak teşekkür ediyorum senin emeklerinede çok teşekkürler birlikte güzel bir sezon yaptık amaç eğlenmekti zaten
O zaman @MayısKralı tekrar son sıraya düştü, Soner Sarıkabadayı dışında Murat Dalkılıç'ın arkasına düşecek bir isim bulamaz herhalde o kadar da zevksiz olamaz![]()
O zaman @MayısKralı tekrar son sıraya düştü, Soner Sarıkabadayı dışında Murat Dalkılıç'ın arkasına düşecek bir isim bulamaz herhalde o kadar da zevksiz olamaz![]()
bu sefer sıvacılar size sunucu desteği vericem @MEnes @Doğu @destereAy dur tahmin yapayım Emre Kaya![]()