ilk çıkış albümünün prçası hemde cnm bu kız beni görmeli albumunden parça sen birde orjinalinden mmustimden dinlede yorumlamayı görO şarkının orijinalinin Mustafa Sandal'ın olduğunu bilmiyordum Murat Dalkılıç versiyonu iyiydi bence.![]()
ilk çıkış albümünün prçası hemde cnm bu kız beni görmeli albumunden parça sen birde orjinalinden mmustimden dinlede yorumlamayı görO şarkının orijinalinin Mustafa Sandal'ın olduğunu bilmiyordum Murat Dalkılıç versiyonu iyiydi bence.![]()
Bence çok kötü bir seçim olmuş.Şarkının normal halini de pek sevmem zaten. Bir de videoda konser versiyonu herhalde ses çok iyi gelmiyor kulağa.
![]()
Elenmezsin o kesin,ama zirve de olmaz gibia tamam @sokak sanati emre ve benim racap sürelerimi gönerdim sana 🙂🙂🙂
gerçi senin fikrinde seçimimde rol oynadı bu hafta ama bir kısa görüşünü alayım yine @S.G.A.T. yamalı tövbeler ile 🙂🙂🙂
bu hafta elenmeden geçireyim yeter çünkü diğer haftalar artık son sıralarla ilgim yok ilk 3 ten nadiren çıkarım cnm inşElenmezsin o kesin,ama zirve de olmaz gibi![]()
sen iyi olda canım benimDevam ettirdiğine çok sevindim.Kısa bir sure sunucu olamayacağım @sokak sanati na kabul ettiği için çok ama çok teşekkurler
En sevdiğim 2-3 Bengü şarkısından biri,zirvede bile yer alabilir kendi sıralamamdahemen geliyor şarkım
geliyor şarkım
sırada sen varsın..
@sokak sanati @Çiğdem- @Yakamoz-Asi @hayret bi şey @S.G.A.T. @Yiğitt @Bully
@Reytinger @mrt-06 @EFE UYSAL @Aserat @Ahmad @OzaN @Tzira @Prncss..
@Maskeli Fedai @ozgur2113
oooo allahım şükürler olsun ya kalbimi okudun sanırım başlığaEn sevdiğim 2-3 Bengü şarkısından biri,zirvede bile yer alabilir kendi sıralamamda![]()
Dipten zirveye geçiş olmuşSon dakika değişikliği yaptım ve Gönül ile değiştirdim şarkıyı.
severim@Billy Kane Anıl'ın sahalara dönmesine çok sevindim dün canavar gibiydi maşallah, nazar değmesin inşallah tekrardan.
@yatutarsa'ya yalakalık yapmama gerek yok sanırım.Ama inşallah Bir Bakmışsın'ı seviyorsundur.
![]()
hayır en son şarkısı inş tutmaz diye dua ediyordun@yatutarsa Gülşen'i ne kadar çok sevdiğimi söylemiş miydim daha önce?![]()
Yok o ben değildim o ters mrt idi yani ters Flash gibi geçmişten geliyordu, @Çiğdem- beni anlamıştır.hayır en son şarkısı inş tutmaz diye dua ediyordun![]()