MusicSurvivor 2. Sezon | 8. Hafta

Haftanın şampiyonu belli gibi. :D

Arkadaşlar sunucu olarak Cengo'nun usullerinden birini daha devam ettirme kararı aldım.:F Oy kullanmayı 10'dan aşağıya doğru yapacağım bende.:Z Çok zor çünkü. Yüklenmeyin bana bu kadar.:F

Arkadaşlar sunucu olarak Cengo'nun usullerinden birini daha devam ettirme kararı aldım.:F Oy kullanmayı 10'dan aşağıya doğru yapacağım bende.:Z Çok zor çünkü. Yüklenmeyin bana bu kadar.:F
cengo 5 altında puan vermiyordu en düşük 5 en fazla 10
yani 5-10 arası puan dağıtıyordu sende öyle yapıcaksın cnm öyle değilmi @Bully :F:F:F

Bu durum seninle @EFE UYSAL'ın işine geldi o zaman baya. :F
Aynen.:D Ama bazı mesela 10 rakamını kullanma ihtiyacı duymamış olabilirim.:A
bizler puanlarımızı göndermeden senin başka bir juri üyesine puanlarını yollaman alzım @sokak sanati bir kişi senin puanları bilmesi gerekir çünkü sen puan tablosunu biliceksin ve puan tblosunu görüpte öyle puanlarını verirsen sana güveniyoruz ama şeytan dürter bence sıralamaya göre duygusallık yapabilirsin sana bir tane şahit lazım bence hahaha :F:F

bizler puanlarımızı göndermeden senin başka bir juri üyesine puanlarını yollaman alzım @sokak sanati bir kişi senin puanları bilmesi gerekir çünkü sen puan tablosunu biliceksin ve puan tblosunu görüpte öyle puanlarını verirsen sana güveniyoruz ama şeytan dürter bence sıralamaya göre duygusallık yapabilirsin sana bir tane şahit lazım bence hahaha :F:F
Niye Cengo'ya güveniyon da @sokak sanati'na güvenmiyon :F

Gönderilen bir kaç oy sonucu puan durumu şöyle...

1. XXXXXX 43
  2. XXXXXX 37
  3. XXXXXX 32
  4. X
  5. X
  6. X
  7. X
  8. X
  9. XXXXXX 19
  10. XXXXXX 15
  11. XXXXXX 15

Senin zihinde ne var öyle.:F Merak etme Cengo'ya gönderdim bende.:D

Niye Cengo'ya güveniyon da @sokak sanati'na güvenmiyon :F
Gönderilen bir kaç oy sonucu puan durumu şöyle...

1. XXXXXX 43
  2. XXXXXX 37
  3. XXXXXX 32
  4. X
  5. X
  6. X
  7. X
  8. X
  9. XXXXXX 19
  10. XXXXXX 15
  11. XXXXXX 15

Senin zihinde ne var öyle.:F Merak etme Cengo'ya gönderdim bende.:D
cengo 2 sezondur sunucu sadece herkese eşit seviyede sokak sanati yarışmacı oldu juri oldu yanı puan durumuna bakıpta öyle puan vermesi kurallara ters kaçar bence ben sokak sanatine güveniyorum ama kendim bile olsam kendime bile o durumda güvenemem tabloya bakıp öyle puan versem yanı başkasını brak ben kendime bile o konuda güvenemiyorum :A:A:A

emrenin yorumları :F:F:F
favorilerim sezen,tarkan,ceceli ve sertab
bengü ve mfö de düşüş var bu hafta baya:) dumanın şarkısıı da beğenmedim:) teoman bunlardan biraz daha yukarıda kaldı cemreciğim sağolsun<3 yalınla musti de ora şekerdi:) maskeli melununa 2 haftadaır istemeden de olsa iyi point veriyorum .ss tarafsızlığımın gözü kör olsun:(((
@mrt-06 @EFE UYSAL @hayret bi şey @vadikızı @ozgur2113
@S.G.A.T. @Maskeli Fedai @Tzira @Bully

Son düzenleme:
emrenin yorumları :F:F:F
favorilerim sezen,tarkan,ceceli ve sertab bengü ve mfö de düşüş var bu hafta baya:) dumanın şarkısıı da beğenmedim:) teoman bunlardan biraz daha yukarıda kaldı cemreciğim sağolsun<3 yalınla musti de ora şekerdi:) maskeli melununa 2 haftadaır istemeden de olsa iyi point veriyorum .ss tarafsızlığımın gözü kör olsun:(((
@mrt-06 @EFE UYSAL @hayret bi şey @vadikızı @ozgur2113
@S.G.A.T. @Maskeli Fedai @Tzira @Bully
Çok dengesiz bir arkadaş kendisi. Yalın'ın yeni şarkılarını pek sevmiyorum demişti Cengo'ya verdiği röportajda ama yeni şarkılara iyi puanlar verdi eskilere düşük verdi. :F

Bir Bakmışsın da eski bir Yalın şarkısı, hem de en iyilerden. :A

Ha ben de onun şarkısını pek beğenmedim zaten paylaşmıştı şarkıyı beğenmediğimi ima etmiştim. :A