bu bilimsel açıklama çok iyi geldiYok o ben değildim o ters mrt idi yani ters Flash gibi geçmişten geliyordu, @Çiğdem- beni anlamıştır.![]()
Aynen [HASHTAG]#CWchannel[/HASHTAG] farkı.bu bilimsel açıklama çok iyi geldi![]()
cengo 5 altında puan vermiyordu en düşük 5 en fazla 10Arkadaşlar sunucu olarak Cengo'nun usullerinden birini daha devam ettirme kararı aldım.Oy kullanmayı 10'dan aşağıya doğru yapacağım bende.
Çok zor çünkü. Yüklenmeyin bana bu kadar.
![]()
cengo 5 altında puan vermiyordu en düşük 5 en fazla 10
yani 5-10 arası puan dağıtıyordu sende öyle yapıcaksın cnm öyle değilmi @Bully![]()
Bu durum seninle @EFE UYSAL'ın işine geldi o zaman baya.cengo 5 altında puan vermiyordu en düşük 5 en fazla 10
yani 5-10 arası puan dağıtıyordu sende öyle yapıcaksın cnm öyle değilmi @Bully![]()
Bu durum seninle @EFE UYSAL'ın işine geldi o zaman baya.![]()
bizler puanlarımızı göndermeden senin başka bir juri üyesine puanlarını yollaman alzım @sokak sanati bir kişi senin puanları bilmesi gerekir çünkü sen puan tablosunu biliceksin ve puan tblosunu görüpte öyle puanlarını verirsen sana güveniyoruz ama şeytan dürter bence sıralamaya göre duygusallık yapabilirsin sana bir tane şahit lazım bence hahahaAynen.Ama bazı mesela 10 rakamını kullanma ihtiyacı duymamış olabilirim.
![]()
Niye Cengo'ya güveniyon da @sokak sanati'na güvenmiyonbizler puanlarımızı göndermeden senin başka bir juri üyesine puanlarını yollaman alzım @sokak sanati bir kişi senin puanları bilmesi gerekir çünkü sen puan tablosunu biliceksin ve puan tblosunu görüpte öyle puanlarını verirsen sana güveniyoruz ama şeytan dürter bence sıralamaya göre duygusallık yapabilirsin sana bir tane şahit lazım bence hahaha![]()
bizler puanlarımızı göndermeden senin başka bir juri üyesine puanlarını yollaman alzım @sokak sanati bir kişi senin puanları bilmesi gerekir çünkü sen puan tablosunu biliceksin ve puan tblosunu görüpte öyle puanlarını verirsen sana güveniyoruz ama şeytan dürter bence sıralamaya göre duygusallık yapabilirsin sana bir tane şahit lazım bence hahaha![]()
Niye Cengo'ya güveniyon da @sokak sanati'na güvenmiyon![]()
cengo 2 sezondur sunucu sadece herkese eşit seviyede sokak sanati yarışmacı oldu juri oldu yanı puan durumuna bakıpta öyle puan vermesi kurallara ters kaçar bence ben sokak sanatine güveniyorum ama kendim bile olsam kendime bile o durumda güvenemem tabloya bakıp öyle puan versem yanı başkasını brak ben kendime bile o konuda güvenemiyorumGönderilen bir kaç oy sonucu puan durumu şöyle...
- XXXXXX 43
- XXXXXX 37
- XXXXXX 32
- X
- X
- X
- X
- X
- XXXXXX 19
- XXXXXX 15
- XXXXXX 15
Senin zihinde ne var öyle.Merak etme Cengo'ya gönderdim bende.
![]()
Çok dengesiz bir arkadaş kendisi. Yalın'ın yeni şarkılarını pek sevmiyorum demişti Cengo'ya verdiği röportajda ama yeni şarkılara iyi puanlar verdi eskilere düşük verdi.emrenin yorumları
favorilerim sezen,tarkan,ceceli ve sertab bengü ve mfö de düşüş var bu hafta bayadumanın şarkısıı da beğenmedim
teoman bunlardan biraz daha yukarıda kaldı cemreciğim sağolsun<3 yalınla musti de ora şekerdi
maskeli melununa 2 haftadaır istemeden de olsa iyi point veriyorum .ss tarafsızlığımın gözü kör olsun
((
@mrt-06 @EFE UYSAL @hayret bi şey @vadikızı @ozgur2113
@S.G.A.T. @Maskeli Fedai @Tzira @Bully
ya yok olurmu öyle şey yorumun okudum da senin o yüzden sordum
şaka yapıyorum cnm yarışmayı o sunuyor dediğin gibi ona göndericeksin bildirim sorununuda çözmüş🙂🙂🙂ya yok olurmu öyle şey yorumun okudum da senin o yüzden sordum
olurmu öyle şey adam yarışmayı sunuyor adamdan saymamak olurmu ya![]()
anladım cnm tmm yollarım birazdan oylarımı😉😉şaka yapıyorum cnm yarışmayı o sunuyor dediğin gibi ona göndericeksin bildirim sorununuda çözmüş🙂🙂🙂