- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
İyi şuana kadar herkes beni zirve adayı gösterdi.çok tşşk cnm
bende sana bu hafta oldukça iyi puan verdim zirve adaylarımdan birisin😉
senin şansına tarkan zayıf çıkmış bu hafta ama senin şansızlığınada sertab erener bu boşlukta çok üstün çıkmış yani şanslı olduğun kadar şansız sındaİyi şuana kadar herkes beni zirve adayı gösterdi.
O Sertabın şarkısını çok sevmem ortalama puan aldı benden, Tarkan iyi aldı.senin şansına tarkan zayıf çıkmış bu hafta ama senin şansızlığınada sertab erener bu boşlukta çok üstün çıkmış yani şanslı olduğun kadar şansız sında
genel olarak sertab sana daha dişli bir rakip bu hafta bence tarkana oranla ama ilk 3 kesin yer alırsın 😉😉😉O Sertabın şarkısını çok sevmem ortalama puan aldı benden, Tarkan iyi aldı.
İnşallah Sertab kozlarını harcıyor ben daha yeni başladım, artık her hafta böyle olacak.genel olarak sertab sana daha dişli bir rakip bu hafta bence tarkana oranla ama ilk 3 kesin yer alırsın 😉😉😉
@sokak sanati bence @Bully a 1-5 arası puanlama yap her haftaPüü nankör seni.
niyee beee bu hafta düşük verme sırası değilmi@Çiğdem- sen bana bir hafta kötü bir hafta iyi veriyordun ama bu hafta sanırım bu gidişat bozuldu.
Aaaa bu haftaki şarkım da efsane kötü puan verirsen gece nasıl uyanacaksın insan vicdan yapar.niyee beee bu hafta düşük verme sırası değilmi
Benden iyi puan aldın kanka.Aaaa bu haftaki şarkım da efsane kötü puan verirsen gece nasıl uyanacaksın insan vicdan yapar.
şinanay nakaratını seviyorum sadece cnm ama şöyle yeniden bir değerlendirme yaptım sezene haksızlık ettiğimi düşünerekAaaa bu haftaki şarkım da efsane kötü puan verirsen gece nasıl uyanacaksın insan vicdan yapar.
Yani ben seni etkilemiş gibi olmayayım böyle. Ama bu şarkıyı seversin hem 90'lı yıllarda popüler bir şarkı.şinanay nakaratını seviyorum sadece cnm ama şöyle yeniden bir değerlendirme yaptım sezene haksızlık ettiğimi düşünerek
ilk 5 ime yükselttim hadi iyisin yine cnm bu hafta kötü verme sırası bozuldu
yok cnm ben istemesem kimsenin sözüyle oy vericek değiliz tabikide tekrr bir değerlendirme yapınca şimdi idare eder bir puan verdiğimi sana düşünüyorum umarım sendende öyle birşey gelirYani ben seni etkilemiş gibi olmayayım böyle. Ama bu şarkıyı seversin hem 90'lı yıllarda popüler bir şarkı.
Kaç kişi kaldı?Oylama hakkında kısaca durum değerlendirmesi ve bilgilendirme.
Yarışma Cumartesi 17'de bitecek ve oylar açıklanmaya başlanılacaktır.
*Oyunu açıklamayan sadece 7 kişi kaldı. Bunlar; @OzaN @Ahmad @Yiğitt @Prncss.. @Reytinger @ozgur2113 @mrt-06
**Yarışmanın şuanki 1.si Tam 8 kişiden tam puan alarak zirvede bulunmaktadır.
*** Yarışmada tam 5 kişi 90+ puan almıştır.
**** Yarışmanın sonuncusu ise tam 7 kişiden 3 puan ve aşağısında puan almıştır.
***** Yarışma en düşük puan olan 1'i ise en çok 7. sırada bulunan yarışmacı toplam 5 kişiden almıştır.
İşte yarışmada son durum.
@Bully @EFE UYSAL @Billy Kane @hayret bi şey @Tzira @S.G.A.T. @yatutarsa @Maskeli Fedai @Forumdash @Çiğdem- @Aserat @vadi kızı @Yakamoz-Asi
- XXXXXX 113
- XXXXXX 101
- XXXXXX 96
- X
- X
- X
- X
- X
- XXXXXX 57
- XXXXXX 55
- XXXXXX 47
Tm kanka sorun yok, yarını merakla bekliyoruz.@EFE UYSAL Son 5 kişi ama bu aksam açıklayamam. Dediğim gibi yarın.