MusicSurvivor 2. Sezon | 8. Hafta

Aaaa bu haftaki şarkım da efsane kötü puan verirsen gece nasıl uyanacaksın insan vicdan yapar. :A
şinanay nakaratını seviyorum sadece cnm ama şöyle yeniden bir değerlendirme yaptım sezene haksızlık ettiğimi düşünerek
ilk 5 ime yükselttim hadi iyisin yine cnm bu hafta kötü verme sırası bozuldu :A:A:A

şinanay nakaratını seviyorum sadece cnm ama şöyle yeniden bir değerlendirme yaptım sezene haksızlık ettiğimi düşünerek
ilk 5 ime yükselttim hadi iyisin yine cnm bu hafta kötü verme sırası bozuldu :A:A:A
Yani ben seni etkilemiş gibi olmayayım böyle. Ama bu şarkıyı seversin hem 90'lı yıllarda popüler bir şarkı. :D

Yani ben seni etkilemiş gibi olmayayım böyle. Ama bu şarkıyı seversin hem 90'lı yıllarda popüler bir şarkı. :D
yok cnm ben istemesem kimsenin sözüyle oy vericek değiliz tabikide tekrr bir değerlendirme yapınca şimdi idare eder bir puan verdiğimi sana düşünüyorum umarım sendende öyle birşey gelir:F:F:F

Oylama hakkında kısaca durum değerlendirmesi ve bilgilendirme.:Z

Yarışma Cumartesi 17'de bitecek ve oylar açıklanmaya başlanılacaktır.

*Oyunu açıklamayan sadece 7 kişi kaldı. Bunlar; @OzaN @Ahmad @Yiğitt @Prncss.. @Reytinger @ozgur2113 @mrt-06

**Yarışmanın şuanki 1.si Tam 8 kişiden tam puan alarak zirvede bulunmaktadır.

*** Yarışmada tam 5 kişi 90+ puan almıştır.

**** Yarışmanın sonuncusu ise tam 7 kişiden 3 puan ve aşağısında puan almıştır.:)

***** Yarışma en düşük puan olan 1'i ise en çok 7. sırada bulunan yarışmacı toplam 5 kişiden almıştır.:):):)

İşte yarışmada son durum.:)

1. XXXXXX 113
  2. XXXXXX 101
  3. XXXXXX 96
  4. X
  5. X
  6. X
  7. X
  8. X
  9. XXXXXX 57
  10. XXXXXX 55
  11. XXXXXX 47
@Bully @EFE UYSAL @Billy Kane @hayret bi şey @Tzira @S.G.A.T. @yatutarsa @Maskeli Fedai @Forumdash @Çiğdem- @Aserat @vadi kızı @Yakamoz-Asi

Son düzenleme:
Oylama hakkında kısaca durum değerlendirmesi ve bilgilendirme.:Z

Yarışma Cumartesi 17'de bitecek ve oylar açıklanmaya başlanılacaktır.

*Oyunu açıklamayan sadece 7 kişi kaldı. Bunlar; @OzaN @Ahmad @Yiğitt @Prncss.. @Reytinger @ozgur2113 @mrt-06

**Yarışmanın şuanki 1.si Tam 8 kişiden tam puan alarak zirvede bulunmaktadır.

*** Yarışmada tam 5 kişi 90+ puan almıştır.

**** Yarışmanın sonuncusu ise tam 7 kişiden 3 puan ve aşağısında puan almıştır.:)

***** Yarışma en düşük puan olan 1'i ise en çok 7. sırada bulunan yarışmacı toplam 5 kişiden almıştır.:):):)

İşte yarışmada son durum.:)

1. XXXXXX 113
  2. XXXXXX 101
  3. XXXXXX 96
  4. X
  5. X
  6. X
  7. X
  8. X
  9. XXXXXX 57
  10. XXXXXX 55
  11. XXXXXX 47
@Bully @EFE UYSAL @Billy Kane @hayret bi şey @Tzira @S.G.A.T. @yatutarsa @Maskeli Fedai @Forumdash @Çiğdem- @Aserat @vadi kızı @Yakamoz-Asi
Kaç kişi kaldı?

Bu hafta çok az kişi değerlendirme yapmış. Yarın herkes her sonuca hazırlıklı olmalı. :D