MusicSurvivor 2. Sezon | 8. Hafta

Oylama hakkında kısaca durum değerlendirmesi ve bilgilendirme.:Z

Yarışma Cumartesi 17'de bitecek ve oylar açıklanmaya başlanılacaktır.

*Oyunu açıklamayan sadece 7 kişi kaldı. Bunlar; @OzaN @Ahmad @Yiğitt @Prncss.. @Reytinger @ozgur2113 @mrt-06

**Yarışmanın şuanki 1.si Tam 8 kişiden tam puan alarak zirvede bulunmaktadır.

*** Yarışmada tam 5 kişi 90+ puan almıştır.

**** Yarışmanın sonuncusu ise tam 7 kişiden 3 puan ve aşağısında puan almıştır.:)

***** Yarışma en düşük puan olan 1'i ise en çok 7. sırada bulunan yarışmacı toplam 5 kişiden almıştır.:):):)

İşte yarışmada son durum.:)

1. XXXXXX 113
  2. XXXXXX 101
  3. XXXXXX 96
  4. X
  5. X
  6. X
  7. X
  8. X
  9. XXXXXX 57
  10. XXXXXX 55
  11. XXXXXX 47
@Bully @EFE UYSAL @Billy Kane @hayret bi şey @Tzira @S.G.A.T. @yatutarsa @Maskeli Fedai @Forumdash @Çiğdem- @Aserat @vadi kızı @Yakamoz-Asi
zirve yarışıda elenme potasında olanlarda baya terleyecekler gibi görünüyor orta sıralarda olan ise sütlü kahvelerini yudumluyorlar dert yok tasa yok :F:F:F

bu haftayıda atlatırız inş herkese tekrardan başarılar:bhr::bhr::bhr:

@Çiğdem- aynen. 1. Azcık belli gibİ zaten ama ilk yarısı ciddi anlamda rekabetli. Özellikle 3.luk.:A

Son 5 isimde birbirine baya yakın. Büyük rekabet var ama Son oyları eklemediM.:D

@Çiğdem- aynen. 1. Azcık belli gibİ zaten ama ilk yarısı ciddi anlamda rekabetli. Özellikle 3.luk.:A

Son 5 isimde birbirine baya yakın. Büyük rekabet var ama Son oyları eklemediM.:D
heyecanla bekliyoruz kimse elenmek istemez tabi ama birimiz elenmek zorundayız malesef 🙂🙂🙂

senden pek fayda görmedik ama bakalım sunuculuğun bana uğur getiricekmi @OzaN ın sunucuğu uğur getirmişti bakalım sen uğur getiricekmisin :F:F:F

Efsane bir hafta olmuş ya çok fazla sevdiğim şarkı var. Çoğu şarkı başka haftalarda en yüksek puanlardan alırdı benden. :)

Neyse ki bir iki arkadaş beni düşünüp daha zayıf şarkılar yollamış. :D

Bu haftayla ilgili en büyük dileğim bir grubun elenmemesi. :) İkisinin de şarkı seçimleri harika, zirveye oynamaları lazım normalde ama forumun grup düşmanlığının patlak vermesinden korkuyorum. :):)

Oylarımı da az sonra yollayacağım. :)

Efsane bir hafta olmuş ya çok fazla sevdiğim şarkı var. Çoğu şarkı başka haftalarda en yüksek puanlardan alırdı benden. :)

Bu haftayla ilgili en büyük dileğim bir grubun elenmemesi. :) İkisinin de şarkı seçimleri harika, zirveye oynamaları lazım normalde ama forumun grup düşmanlığının patlak vermesinden korkuyorum. :):)

yamalı tövbelri nasıl buldun mustinin bu singlesini severmisin🙂

Sevgilim şarkısını nasıl buldun?

Severim ama çok da değil. Zorlu bir haftaya denk gelmesi kötü olmuş. :)

Sevdiğim Ceceli şarkılarından biri aslında ama zamanında çok popüler olunca çok bıktırdı kendinden. Böyle zorlu bir haftada kaç puan verebilirim kestiremiyorum şu an. :)
altarnatiflerim arasında en iyisiydi inş bu haftayıda atlatıcaz:bhr:

Sürpriz bir isim elenebilir.:):):) Daha doğrusu kim elense sürpriz olacak gibi bu saatten sonra ama tabi oylamanın sonucunu belirleyecek 3 isim var daha.:D

@Prncss.. , @Ahmad ve @Reytinger oylarınızı bekliyoruz.:D 17'ye kadar göndermenizi bekliyoruz.:X

ben elenmem inş çok yazık olur kalan parçalarıma:T

Daha belli değil sonuç. Yani daha 3 isim var önümüzde ve her şey değişebilir yani belki sen bile elenirsin yada kurtulursun elenmekten.:F
@Ahmad kesin gönderiyor, @Reytinger gün içinde girmez diye düşünüyorum, @Prncss.. girmeyecektir zaten foruma. Yani @Ahmad herkes sana bakıyor.:F

Daha belli değil sonuç. Yani daha 3 isim var önümüzde ve her şey değişebilir yani belki sen bile elenirsin yada kurtulursun elenmekten.:F
@Ahmad kesin gönderiyor, @Reytinger gün içinde girmez diye düşünüyorum, @Prncss.. girmeyecektir zaten foruma. Yani @Ahmad herkes sana bakıyor.:F
benden daha kötü olan 3 şarkıcı var birinin üstünde bitiririm inş kalan parçalarıma büyük yazık olur ama eleneceğimi düşünmüyorum
yinede insan korkuyor işte 🙄🙄🙄

@Ahmad oyunu göndersin oylamayı başlat istersen prncss yine forumu brakmıs gibi görünüyor foruma gelene kadar askıya alınsın juriliği reytingerde 3 gündür yok ahmadtan sonra beklemeye gerek bence yok cnm 🙂🙂🙂

Bende öyle düşünüyorum zaten hafiften işlerim çıktı akşama.:( @Ahmad gönderirmisin oylarını.:bhr:@Çiğdem-
@Reytinger sende girersen kusura bakma artık.:bhr:

Sezen'i nasıl buldun? (Şinanay)

Bende öyle düşünüyorum zaten hafiften işlerim çıktı akşama.:( @Ahmad gönderirmisin oylarını.:bhr:@Çiğdem-
@Reytinger sende girersen kusura bakma artık.:bhr:
elenen kişiyi değiştirecekmi ahmatın oyları değiştirmicekse beklemeye gerek yok bence değiştiyorsa süre bitene kadar bekliceksin mecbur
:F:F:F