MusicSurvivor 2. Sezon | 8. Hafta

Hallettim onu Çiko. O site açılmadı ama farklı tekniklerle halledeceğiz.:D
bu akşam başlayalım cnm bukadar alıştığın yeter:A:A:A
zaten konu açıldıktan sonra şarkı gönderme süresi 1 gün cengo bile 1 gün süre veriyordu göndermeyenleri tehdit et bu akşam puanlama başlasın :F:F:F

bu akşam başlayalım cnm bukadar alıştığın yeter:A:A:A
zaten konu açıldıktan sonra şarkı gönderme süresi 1 gün cengo bile 1 gün süre veriyordu göndermeyenleri tehdit et bu akşam puanlama başlasın :F:F:F

Özgür göndermedi tek. oda foruma girer girmez gönderir.:D Sonuçları Cumartesi açıklamak istiyorum. Pazar burada değilim o nedenle. Umarım aksilik olmaz.:D

cnm sen cover parçalar sevmiyorsun geçen yıl barış akarsudan anlamıştık zaten :F:F:F
Yok ya sevdiğim bir sürü cover var. :D

Mesela Duman'ın Her Şeyi Yak, Gönül gibi çok sevdiğim coverları da var. :)

Barış Akarsu'nun da Islak Islak'ını severim mesela. Yalnız cover yapılacaksa iyi yapılması lazım. :)

Yok ya sevdiğim bir sürü cover var. :D

Mesela Duman'ın Her Şeyi Yak, Gönül gibi çok sevdiğim coverları da var. :)

Barış Akarsu'nun da Islak Islak'ını severim mesela. Yalnız cover yapılacaksa iyi yapılması lazım. :)
orjinalı aratmamalı bencede yanı bazıları bazı sanatçıların parçalarını rezil ediyorlar sen mustafa sandalı yakından bildiğinden
bize gidelim beyler parçasını bilirsin murat dalkılıç o parçayı seslendirmiş adam içine etmiş resmen ben sanatçı olsam mahkemeye veririm yapılıcaksa bencede orjinal parçayı rezil etmeden yapılmalı:F:F:F

orjinalı aratmamalı bencede yanı bazıları bazı sanatçıların parçalarını rezil ediyorlar sen mustafa sandalı yakından bildiğinden
bize gidelim beyler parçasını bilirsin murat dalkılıç o parçayı seslendirmiş adam içine etmiş resmen ben sanatçı olsam mahkemeye veririm yapılıcaksa bencede orjinal parçayı rezil etmeden yapılmalı:F:F:F
O şarkının orijinalinin Mustafa Sandal'ın olduğunu bilmiyordum Murat Dalkılıç versiyonu iyiydi bence. :D