ilk çıkış albümünün prçası hemde cnm bu kız beni görmeli albumunden parça sen birde orjinalinden mmustimden dinlede yorumlamayı görO şarkının orijinalinin Mustafa Sandal'ın olduğunu bilmiyordum Murat Dalkılıç versiyonu iyiydi bence.
ilk çıkış albümünün prçası hemde cnm bu kız beni görmeli albumunden parça sen birde orjinalinden mmustimden dinlede yorumlamayı görO şarkının orijinalinin Mustafa Sandal'ın olduğunu bilmiyordum Murat Dalkılıç versiyonu iyiydi bence.
Bence çok kötü bir seçim olmuş. Şarkının normal halini de pek sevmem zaten. Bir de videoda konser versiyonu herhalde ses çok iyi gelmiyor kulağa.
Elenmezsin o kesin,ama zirve de olmaz gibia tamam @sokak sanati emre ve benim racap sürelerimi gönerdim sana 🙂🙂🙂
gerçi senin fikrinde seçimimde rol oynadı bu hafta ama bir kısa görüşünü alayım yine @S.G.A.T. yamalı tövbeler ile 🙂🙂🙂
bu hafta elenmeden geçireyim yeter çünkü diğer haftalar artık son sıralarla ilgim yok ilk 3 ten nadiren çıkarım cnm inşElenmezsin o kesin,ama zirve de olmaz gibi
sen iyi olda canım benimDevam ettirdiğine çok sevindim.Kısa bir sure sunucu olamayacağım @sokak sanati na kabul ettiği için çok ama çok teşekkurler
En sevdiğim 2-3 Bengü şarkısından biri,zirvede bile yer alabilir kendi sıralamamdahemen geliyor şarkım
geliyor şarkım
sırada sen varsın..
@sokak sanati @Çiğdem- @Yakamoz-Asi @hayret bi şey @S.G.A.T. @Yiğitt @Bully
@Reytinger @mrt-06 @EFE UYSAL @Aserat @Ahmad @OzaN @Tzira @Prncss..
@Maskeli Fedai @ozgur2113
oooo allahım şükürler olsun ya kalbimi okudun sanırım başlığaEn sevdiğim 2-3 Bengü şarkısından biri,zirvede bile yer alabilir kendi sıralamamda
Dipten zirveye geçiş olmuşSon dakika değişikliği yaptım ve Gönül ile değiştirdim şarkıyı.
severim@Billy Kane Anıl'ın sahalara dönmesine çok sevindim dün canavar gibiydi maşallah, nazar değmesin inşallah tekrardan.
@yatutarsa'ya yalakalık yapmama gerek yok sanırım. Ama inşallah Bir Bakmışsın'ı seviyorsundur.
hayır en son şarkısı inş tutmaz diye dua ediyordun@yatutarsa Gülşen'i ne kadar çok sevdiğimi söylemiş miydim daha önce?
Yok o ben değildim o ters mrt idi yani ters Flash gibi geçmişten geliyordu, @Çiğdem- beni anlamıştır.hayır en son şarkısı inş tutmaz diye dua ediyordun