MusicSurvivor 2. Sezon | 8. Hafta

O şarkının orijinalinin Mustafa Sandal'ın olduğunu bilmiyordum Murat Dalkılıç versiyonu iyiydi bence. :D
ilk çıkış albümünün prçası hemde cnm bu kız beni görmeli albumunden parça sen birde orjinalinden mmustimden dinlede yorumlamayı gör:A

Bence çok kötü bir seçim olmuş. :( Şarkının normal halini de pek sevmem zaten. Bir de videoda konser versiyonu herhalde ses çok iyi gelmiyor kulağa. :)

Stüdyo kaydı yok zaten ya şarkının, mecburen konser kaydını kullanmak zorunda kaldım. Gönül'ü kullanmayı düşünmüştüm aslında, acaba bir son dakika değişikliği yapsam mı? :)

Bu haftaki şarkım: MFÖ'nün en sevdiğim şarkılarından olan Ali Desidero :)

Elenmezsin o kesin,ama zirve de olmaz gibi:):)
bu hafta elenmeden geçireyim yeter çünkü diğer haftalar artık son sıralarla ilgim yok ilk 3 ten nadiren çıkarım cnm inş:bhr::bhr::bhr:

üyelerin zevkleri çok farklı tahmin edemiyorsun gönlünü gün edeni ile elenirmiyim diye yanı en zor hafta görüyordum son kalan 3 oya kadar 3.sıra için savas verdim ve son anda kaçırdım 5.oldum çok rahat bir hafta geçirdim yanı en zor haftamı final puanı son anda geçirelek geçirdim herşey oluyor bu yarışmada en kötü günümüz öyle olsun:F

yemeğe gidiyorum bu akşam racapları yetiştirirsin inş @sokak sanati
cumartesi sonucları halledelim pazar akşamı bende yokum
trabzona beşiktaşımız geliyor babişkomla maça gidicez:Z:Z:Z

@Billy Kane Anıl'ın sahalara dönmesine çok sevindim dün canavar gibiydi maşallah, nazar değmesin inşallah tekrardan. :A

@yatutarsa'ya yalakalık yapmama gerek yok sanırım. :A Ama inşallah Bir Bakmışsın'ı seviyorsundur. :A

8. haftanın oylaması başlıyor...

*Eski Recap yüklenen site error verdiği için bu haftalık böyle yapmak zorunda kaldım.:( @OzaN senin söylediğin siteyide çözemedim uğraşmakta istemedim o nedenle boş verdim.:( Sabırsız biriyim ben.:F

**Oylamada şarkıcıların ve şarkıların ismi yazmıyor eğer zorlanırsanız diye şarkıcılar ve şarkıları videonun altında yer alacak.

Bengü - Sırada Sen Varsın
Mustafa Ceceli - Sevgilim
Mustafa Sandal - Yaralı Tövbeler
Yıldız Tilbe - Gitme Kal
Sertab Erener - Everyway That I Can
Sezen Aksu - Şinanay
Teoman - Sevdim Seni Bir Kere
Yalın - Bir Bakmışsın
Duman - Gönül
MFÖ - Ali Desidero
Tarkan - İşim Olmaz

***Jüriler en yüksek 11 en düşük 1 puan veriyor. Yarışmacılar ise en yüksek 10 en düşük 1 veriyor
Oyları özel mesaj kutularımızdan gönderebilirsiniz...

@Forumdash @Billy Kane @yatutarsa @Aserat @Yiğitt @Ahmad @Reytinger @Yakamoz-Asi @Prncss.. @Bully @mrt-06 @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @Çiğdem- @vadikızı @ozgur2113 @EFE UYSAL @hayret bi şey @Tzira