MusicSurvivor 2. Sezon | 8. Hafta

Son düzenleme:
@S.G.A.T. haklı @sokak sanati özelden sana mesaj atılmıyor sunucusun sen ayarlarını değiştir sana özelden oakdar kişi racap süresi göndericez puanlarımızı göndericez özelin kapalıyken nasıl olucak aç özelini cnm 🙂

kara para aşk izliyorum arkadaşlar reklam arası şarkım gelecek
@sokak sanati hayırlı olsun eminim güzel yöneteceksin😉

@sokak sanati şarkımı gönderecem profilini göremiyorum
sınırlama getirdi diyor düzeltirmisin onu

Son düzenleme:
Adını ilk kez bugün duydum galiba ama önceden kulak aşinalığım vardı sanırım. Güzel şarkı gibi duruyor. :D
ilk defamı duydun ayoll mustafa hayranı olmayanalr bile çoğu bilir bu parçayı çok popüler olmasada çok bilinen bir musti parçasıdır neyse bir dinle ozaman beğenirsin belki :A:A:A

ilk defamı duydun ayoll mustafa hayranı olmayanalr bile çoğu bilir bu parçayı çok popüler olmasada çok bilinen bir musti parçasıdır neyse bir dinle ozaman beğenirsin belki :A:A:A
Valla ben ilk defa duydum adını. :A Dinledim dedim ya çirkin dinlemesem o yorumu yapar mıydım 2 kez falan dinledim güzel işte. :A

Valla ben ilk defa duydum adını. :A Dinledim dedim ya çirkin dinlemesem o yorumu yapar mıydım 2 kez falan dinledim güzel işte. :A
bu haftayıda atlatırız inş gerçi geçen hafta daha zayıftım ama ilk 3 ten son anda döndüm bu haftadanda çıkarsak tamamdır :A:A:A

bu haftayıda atlatırız inş gerçi geçen hafta daha zayıftım ama ilk 3 ten son anda döndüm bu haftadanda çıkarsak tamamdır :A:A:A
Bu haftayı atlatırsan rahatsın gibi tüm şarkıların çok iyi olacak farkındayım. :A

@Çiğdem- bir soru sordum cevap alamadım neyse sokak sanatinin foruma
gelmesini beklicem artık😉
Ben özelden ilettim sorunu kendisine. En kısa zamanda çözülecektir mesele merak etme. :D

@vadikızı emre konusundan uğraşmaktan sorunu bile görmedim ne sormustun :F:F:F

@Bully artık zirve için hamle yapıcam şu haftayı bir atlatayımda inş:bhr:
sokak sanati sınırlama getirmiş profiline onu sormuştum şarkımı
atacaktım atamadım ya sunucu olacak bizleri dışında tutmalı bu
5 dakika önce baktım profil açık şarkımı göndercem dedim baktım
kapalı sınırlı diyor bu nasıl iş anlamadım yani😉

sokak sanati sınırlama getirmiş profiline onu sormuştum şarkımı
atacaktım atamadım ya sunucu olacak bizleri dışında tutmalı bu
5 dakika önce baktım profil açık şarkımı göndercem dedim baktım
kapalı sınırlı diyor bu nasıl iş anlamadım yani😉
önceden özelden konuştuysan eğer o mesajtan ayz sokak sanatine ozaan mesaj gidiyor biz öyle yaptık 🙂🙂🙂