Aşkmi en az 39 sürecek inşallahİksini de izlemiyorum ki Hatta ben bu dizinin fişini ilk bölümden cekmiştim de @slhttnmtl bana olmamişti atmişti kızıp
Bu arada Hazal'ın 3.dizisi yayından kalkan
Aşkmi en az 39 sürecek inşallahİksini de izlemiyorum ki Hatta ben bu dizinin fişini ilk bölümden cekmiştim de @slhttnmtl bana olmamişti atmişti kızıp
Bu arada Hazal'ın 3.dizisi yayından kalkan
Yapımcı yıl sonuna kadar devam ettirmek istiyor denildi bir ara, o yüzden Aşk Mİ'nin ben yeni yılı göreceğini zannetmem. Hatta aynı yapımın önceki yaz dizisi Dolunay gibi yılbaşı akşamı final yapar.@Alos nerden çıkardı tutturduğunu ben de anlamadım hiçbir dizisi tutmuyor adamın
------
Fox böyle gitmeye devam ederse haziranda final yapar
------
Kanalın çarşamba perşembe cumartesi pazarı boşa çıkacak
Cuma bomboş gün at koşturur evetAşkmi en az 39 sürecek inşallah
Bana martı görcek gibi geliyo foxta hiçbişi izlenmiyoYapımcı yıl sonuna kadar devam ettirmek istiyor denildi bir ara, o yüzden Aşk Mİ'nin ben yeni yılı göreceğini zannetmem. Hatta aynı yapımın önceki yaz dizisi Dolunay gibi yılbaşı akşamı final yapar.
Cuma bomboş buna katılıyorumCuma bomboş gün at koşturur evet
8 yeni dizi yaptı, 6'sı tutmadı, 1'i tuttu, 1'i daha başlamadı, kanal rezil oldu olmaya da devam ediyor.Mahkum da 5 bölüm.
Medyapım MF'den ders alsın bence. İki yeni dizisi patlarken EHHŞ çatır çatır tuttu demek sorun kanalda değil içerikte.Afişinden tutmayacağını anladım. Aceleye getirildi veya sadece kadroya özenildi ama senaryonun önemini bu yüzden basa basa söylüyoruz. Geçmiş olsun. @Aserat'ın bedduaları mı tuttu noldu bilmiyorum ama Medyapım'a nazar değdi bu sezon.
Mahkum'un, Ocak ayının ikinci haftasında yayına başlamasını isterdim ama muhtemelen 16 Aralık'ta yayına başlayacak.
✍🏻✍🏻✍🏻 @cookies Mahkum cuma gününe bekleniyorCuma bomboş gün at koşturur evet
Bence artık Kanal D ile çalışsın MedyapımBu arada bu dizi Kanal D'de olsa perşembe dışında bir günde yayınlansaydı sonuçlar ne olurdu acaba? Maske Kimsin Sen yarışması tutmaz ama olur da tutarsa Medyapım&FOX ortaklığı tehlikeye girer gibi.
@kerem'in uğursuz kıvırcığı var şaşırmam.Mahkum da 5 bölüm.
Son Yaz'ın gününü değiştirip 5 bölümde final yaptırmanın ahı çıkıyor8 yeni dizi yaptı, 6'sı tutmadı, 1'i tuttu, 1'i daha başlamadı, kanal rezil oldu olmaya da devam ediyor.
Bin beter olsun diyeceğim, oldu zaten. Son Yaz Cuma da kalsaydı AB'de zirvedeydi KO bu kadar düşmüşken.Son Yaz'ın gününü değiştirip 5 bölümde final yaptırmanın ahı çıkıyor
Fatih Aksoy en çok senaryoya önem verir. Öyle ki Sadakatsiz sırf bu yüzden geç başladığını hatırlatırım. FOX'un uğursuzluğu yüzünden her şey.Medyapım MF'den ders alsın bence. İki yeni dizisi patlarken EHHŞ çatır çatır tuttu demek sorun kanalda değil içerikte.
16 Aralık perşembe gününden itibaren yeni bir K A D I N doğuyor.@kerem'in uğursuz kıvırcığı var şaşırmam.
Demek ki artık vermiyor ki iki yeni dizisi de peş peşe patladı. Senelerdir doğru düzgün dizi tutturamayan Ay Yapım bile hedefi 12'den vurdu ama Medyapım eski dizilerin ekmeğini yiyor hala.Fatih Aksoy en çok senaryoya önem verir. Öyle ki Sadakatsiz sırf bu yüzden geç başladığını hatırlatırım. FOX'un uğursuzluğu yüzünden her şey.
16 Aralık perşembe gününden itibaren yeni bir K A D I N doğuyor.
Günün asıl K A D I N 'I? Hani ağır çekim ve hüzünlü müzik eşliğinde bekaret kontrolü yapan diziden mi bahsediyorsun? OK.Demek ki artık vermiyor ki iki yeni dizisi de peş peşe patladı. Senelerdir doğru düzgün dizi tutturamayan Ay Yapım bile hedefi 12'den vurdu ama Medyapım eski dizilerin ekmeğini yiyor hala.
Günün asıl K A D I N 'ını geçmesi zor anca ikincilik düşünün.
Artık öyle sahneler yok bildiğin Sadakatsiz gibi pembe diziye çevirmişler. Halkımızın soap opera aşkı da ortada olduğu için kolay kolay sarsılmayacağı kesin.Günün asıl K A D I N 'I? Hani ağır çekim ve hüzünlü müzik eşliğinde bekaret kontrolü yapan diziden mi bahsediyorsun? OK.