Foxta dizi kalmadı12 Aralık Pazar.
Foxta dizi kalmadı12 Aralık Pazar.
Star'a dönecek güzelim kanal.Foxta dizi kalmadı
Yasak Elma ve EHHŞ ve turşu olmuş AşkMİ kurtarıyor kanalıFoxta dizi kalmadı
Orijinali nasıl hiç bir fikrim yok ama ilk bölümü çok zayıftı ve sonrasında devam etme isteği vermedi hiç.Emeklere yazık oldu ama kanal da haklı. Her hafta düşüyordu dizi tabi kanalın da hatası yok değil. İddiasız diziler yapacağına onlarca dizi alacağına 5 dizi hazırla yaptığın onlarca diziden daha kaliteli olsunlar ve getirisi götürüsünden çok olsun
Al benden de o kadar. Belki konusu ilginç ve akıcıdır diye başladım. 40 yıllık yeşil çam filmi konusu çıktı. Hazal Kaya umarım Bizim Hikaye gibi daha akıcı ve eğlenceli bir işte rol alırOrijinali nasıl hiç bir fikrim yok ama ilk bölümü çok zayıftı ve sonrasında devam etme isteği vermedi hiç.
BAHD 4. bölümüyle bitmişti.Buğra'nın her dizisi tutuyor
Şansı yaver gitmiştir, her dizisi tutan isim kalmadı sektörde. Ayrıca geçen sezon başarılı dizilerde yer alan oyuncuların bazılarının yeni dizileri tutmadı. Buğra da onlardan biri oldu.Buğra'nın her dizisi tutuyor
%90 tutuyor mu tutuyorBAHD 4. bölümüyle bitmişti.
Bu hikaye de yanan Hazal Kaya, Buğra Gülsoy olduŞansı yaver gitmiştir, her dizisi tutan isim kalmadı sektörde. Ayrıca geçen sezon başarılı dizilerde yer alan oyuncuların bazılarının yeni dizileri tutmadı. Buğra da onlardan biri oldu.
Bu hikayede yanan Ozan Dolunay oldu...
Azize de 4. bölümde bitmişti bu arada. BAHD ve Azize 4 bölüm, Misafir 5 bölüm... 8. Gün de 6 bölüm oynamıştı, senin tez pek tutmuyor gibi?%90 tutuyor mu tutuyor
Bu hikaye de yanan Hazal Kaya, Buğra Gülsoy oldu
Azize Hande Erçel uğursuzu yüzünden evet kısmi olarak tutmuyorAzize de 4. bölümde bitmişti bu arada. BAHD ve Azize 4 bölüm, Misafir 5 bölüm... 8. Gün de 6 bölüm oynamıştı, senin tez pek tutmuyor gibi?
Hande Erçel'in diğer dizileri en az bir sezon oynadı, Azize tutmadı bi. Senin tez yine tutmuyor gibi?Azize Hande Erçel uğursuzu yüzünden evet kısmi olarak tutmuyor
Hala aşkmi final yapacak diyen @Forumdash ve @slhttnmtl görsünYasak Elma ve EHHŞ ve turşu olmuş AşkMİ kurtarıyor kanalı
Sezonluk dizilerinin hiç biri 20 bölümü göremedi yaz dizileri tutuyor onunHande Erçel'in diğer dizileri en az bir sezon oynadı, Azize tutmadı bi. Senin tez yine tutmuyor gibi?
Yapıcak az kaldıHala aşkmi final yapacak diyen @Forumdash ve @slhttnmtl görsün
Mahkum için Dedikoducu Çocuk cuma günü de olabilir demiş.Hala aşkmi final yapacak diyen @Forumdash ve @slhttnmtl görsün
@Alos nerden çıkardı tutturduğunu ben de anlamadım hiçbir dizisi tutmuyor adamınAzize de 4. bölümde bitmişti bu arada. BAHD ve Azize 4 bölüm, Misafir 5 bölüm... 8. Gün de 6 bölüm oynamıştı, senin tez pek tutmuyor gibi?
Fox böyle gitmeye devam ederse haziranda final yaparSezonluk dizilerinin hiç biri 20 bölümü göremedi yaz dizileri tutuyor onun
------
Yapıcak az kaldı
Kanalın çarşamba perşembe cumartesi pazarı boşa çıkacakMahkum için Dedikoducu Çocuk cuma günü de olabilir demiş.
İksini de izlemiyorum ki Hatta ben bu dizinin fişini ilk bölümden cekmiştim de @slhttnmtl bana olmamişti atmişti kızıpHala aşkmi final yapacak diyen @Forumdash ve @slhttnmtl görsün
Siyah İnci 20 bölümü görmüş, Halka 19'da bitmiş. Diğer üç dizisinin başarısı ortada yani genel olarak güzel bir grafiği var. Yaz dizisi tutturamayanlar bile var, Güneşin Kızları da Aşk Laftan Anlamaz da Sen Çal Kapımı da kanalın ve yapımcının yüzünü güldürdü sonuç olarak.Sezonluk dizilerinin hiç biri 20 bölümü göremedi yaz dizileri tutuyor onun
------
Yapıcak az kaldı