Masaüstünüzü Print Screen Yapın, Kimin Masaüstü Nasıl Görelim :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Asosyalin eş anlamlısı gibi bir şey bu sanırım. O zaman sen hayvancısın mı? :) (Hayvancısın nasıl bir kelime oldu ya. :F)
Yav ben insan sevmiyim :D

İnsanlar çok cahil.
(Çok filozofça oldu sanki :D)

Yav ben insan sevmiyim :D

İnsanlar çok cahil.
(Çok filozofça oldu sanki :D)
Cevapsız kaldım o zaman sen kendini de mi sevmiyorsun? Neticede sende insan sayılırsın bir nevi. :A

Filozofça değil de daha çok depresifçe ya da daha çok psikolojisi bozukça gibi. :A

@yatutarsa Melih'den tırsmaya başladım biz de insanız ileride tüm insanlığa bela olacak gibi bu adam. :(

Cevapsız kaldım o zaman sen kendini de mi sevmiyorsun? Neticede sende insan sayılırsın bir nevi. :A

Filozofça değil de daha çok depresifçe ya da daha çok psikolojisi bozukça gibi. :A

@yatutarsa Melih'den tırsmaya başladım biz de insanız ileride tüm insanlığa bela olacak gibi bu adam. :(
Böylesine düz mantık ilerlediğin için tebrik ediyorum seni. :D
Gücüm olsa bela olurdum :D

niye ya sen seviyor musun insanları :D

Gülüyorum ama sinirlendim şuan. :D Bu kadar kaliteli ilerlemek benim hatamdı zaten bundan sonra seviyene inmeye çalışacağım söz. 😉 Asansör de bozuk nasıl dayanıcam ba kadar "kata" bilmiyorum. 😉)

Ben seviyorum sevmeyen Melih ne oldu sana böyle. :(
yani ondan kasıt 'sen niye seviyorsun'du :F insan öyle çok sevilecek bir şey değil :))

Gülüyorum ama sinirlendim şuan. :D Bu kadar kaliteli ilerlemek benim hatamdı zaten bundan sonra seviyene inmeye çalışacağım söz. 😉 Asansör de bozuk nasıl dayanıcam ba kadar "kata" bilmiyorum. 😉)

Evet. :F
Benim lafımla bana laf sokma. Daha 1 yıl olmadı sanıyorum :D

yani ondan kasıt 'sen niye seviyorsun'du :F insan öyle çok sevilecek bir şey değil :))
Öyle özel bir şey yok ama neden sevmeyeceğim ki bu Dünya'da iyi insanlar da var. Sadece tek taraftan bakmamak gerek. :))

Benim lafımla bana laf sokma. Daha 1 yıl olmadı sanıyorum :D
Yok artık bu şimdi aklıma geldi senden çalmadım. :T:

Siz hayvan seviyor musunuz? Kedi falan. Gerçi insan da hayvan ama. :D

Öyle özel bir şey yok ama neden sevmeyeceğim ki bu Dünya'da iyi insanlar da var. Sadece tek taraftan bakmamak gerek. :))

Yok artık bu şimdi aklıma geldi senden çalmadım. :T:

Siz hayvan seviyor musunuz? Kedi falan. Gerçi insan da hayvan ama. :D
genel olarak insanlık dünyaya zarardan başka bir şey getirmedi :) istisnalar kaideyi bozmaz: D

teknik olarak insan da hayvan ama diğer hayvanlar sürekli ekolojik denge için bir rol üstleniyorlar bizden daha çok yararları var :F

genel olarak insanlık dünyaya zarardan başka bir şey getirmedi :) istisnalar kaideyi bozmaz: D

teknik olarak insan da hayvan ama diğer hayvanlar sürekli ekolojik denge için bir rol üstleniyorlar bizden daha çok yararları var :F
O konuda haklılık payın var bu tüketim çılgınlığı Dünya'yı mahvediyor. :) Aa olur mu biz de O2'yi alıp CO2'ye çeviriyoruz, çevirdiğimiz CO2'yi de bitkiler ve bazı bakteriler kullanıyor. :))

O konuda haklılık payın var bu tüketim çılgınlığı Dünya'yı mahvediyor. :) Aa olur mu biz de O2'yi alıp CO2'ye çeviriyoruz, çevirdiğimiz CO2'yi de bitkiler ve bazı bakteriler kullanıyor. :))
biz oksijen'i karbondioksit'e çevirmesek de çevirecekler var :D

capture-20150228-012705.png
benim masaüstümde bu