Yav ben insan sevmiyimAsosyalin eş anlamlısı gibi bir şey bu sanırım. O zaman sen hayvancısın mı? (Hayvancısın nasıl bir kelime oldu ya. )
İnsanlar çok cahil.
(Çok filozofça oldu sanki )
Yav ben insan sevmiyimAsosyalin eş anlamlısı gibi bir şey bu sanırım. O zaman sen hayvancısın mı? (Hayvancısın nasıl bir kelime oldu ya. )
Cevapsız kaldım o zaman sen kendini de mi sevmiyorsun? Neticede sende insan sayılırsın bir nevi.Yav ben insan sevmiyim
İnsanlar çok cahil.
(Çok filozofça oldu sanki )
Böylesine düz mantık ilerlediğin için tebrik ediyorum seni.Cevapsız kaldım o zaman sen kendini de mi sevmiyorsun? Neticede sende insan sayılırsın bir nevi.
Filozofça değil de daha çok depresifçe ya da daha çok psikolojisi bozukça gibi.
@yatutarsa Melih'den tırsmaya başladım biz de insanız ileride tüm insanlığa bela olacak gibi bu adam.
niye ya sen seviyor musun insanlarıCevapsız kaldım o zaman sen kendini de mi sevmiyorsun? Neticede sende insan sayılırsın bir nevi.
Filozofça değil de daha çok depresifçe ya da daha çok psikolojisi bozukça gibi.
@yatutarsa Melih'den tırsmaya başladım biz de insanız ileride tüm insanlığa bela olacak gibi bu adam.
Gülüyorum ama sinirlendim şuan. Bu kadar kaliteli ilerlemek benim hatamdı zaten bundan sonra seviyene inmeye çalışacağım söz. 😉 Asansör de bozuk nasıl dayanıcam bu kadar "kata" bilmiyorum. 😉)Böylesine düz mantık ilerlediğin için tebrik ediyorum seni.
Gücüm olsa bela olurdum
Evet.niye ya sen seviyor musun insanları
yani ondan kasıt 'sen niye seviyorsun'du insan öyle çok sevilecek bir şey değil )Gülüyorum ama sinirlendim şuan. Bu kadar kaliteli ilerlemek benim hatamdı zaten bundan sonra seviyene inmeye çalışacağım söz. 😉 Asansör de bozuk nasıl dayanıcam ba kadar "kata" bilmiyorum. 😉)
Ben seviyorum sevmeyen Melih ne oldu sana böyle.
Benim lafımla bana laf sokma. Daha 1 yıl olmadı sanıyorumGülüyorum ama sinirlendim şuan. Bu kadar kaliteli ilerlemek benim hatamdı zaten bundan sonra seviyene inmeye çalışacağım söz. 😉 Asansör de bozuk nasıl dayanıcam ba kadar "kata" bilmiyorum. 😉)
Evet.
Öyle özel bir şey yok ama neden sevmeyeceğim ki bu Dünya'da iyi insanlar da var. Sadece tek taraftan bakmamak gerek. )yani ondan kasıt 'sen niye seviyorsun'du insan öyle çok sevilecek bir şey değil )
Yok artık bu şimdi aklıma geldi senden çalmadım.Benim lafımla bana laf sokma. Daha 1 yıl olmadı sanıyorum
genel olarak insanlık dünyaya zarardan başka bir şey getirmedi istisnalar kaideyi bozmaz: DÖyle özel bir şey yok ama neden sevmeyeceğim ki bu Dünya'da iyi insanlar da var. Sadece tek taraftan bakmamak gerek. )
Yok artık bu şimdi aklıma geldi senden çalmadım.
Siz hayvan seviyor musunuz? Kedi falan. Gerçi insan da hayvan ama.
O konuda haklılık payın var bu tüketim çılgınlığı Dünya'yı mahvediyor. Aa olur mu biz de O2'yi alıp CO2'ye çeviriyoruz, çevirdiğimiz CO2'yi de bitkiler ve bazı bakteriler kullanıyor. )genel olarak insanlık dünyaya zarardan başka bir şey getirmedi istisnalar kaideyi bozmaz: D
teknik olarak insan da hayvan ama diğer hayvanlar sürekli ekolojik denge için bir rol üstleniyorlar bizden daha çok yararları var
biz oksijen'i karbondioksit'e çevirmesek de çevirecekler varO konuda haklılık payın var bu tüketim çılgınlığı Dünya'yı mahvediyor. Aa olur mu biz de O2'yi alıp CO2'ye çeviriyoruz, çevirdiğimiz CO2'yi de bitkiler ve bazı bakteriler kullanıyor. )
En azından yaratıcı.Iyyyy, Ayh, Aaa karışımı bi şey.
Yaaa, ne demezsin. Çok yaratıcı gerçekten. Eşi benzeri yokEn azından yaratıcı.