Leshen bu.Aklım buna gitti de ondan.
Leshen bu.Aklım buna gitti de ondan.
Ses kaydedicisiyle napıyon la şarkı mı söylüyorsun? Eserlerini dinlemek isterimRaflı masaüstüm çok tepki çekmişti sizden ama buna bir şey diyemezsin herhalde, çakma MAC masaüstü yaptım. @Doğu @XanTier @RüzgarGülü
Hayatın çakma zaten.Raflı masaüstüm çok tepki çekmişti sizden ama buna bir şey diyemezsin herhalde, çakma MAC masaüstü yaptım. @Doğu @XanTier @RüzgarGülü
Türk sanat müziği söylüyorum. (Ciddiyim) Ama seslendirdiğim parçaları sadece ben dinlerim maalesef özgüvenim yok.Ses kaydedicisiyle napıyon la şarkı mı söylüyorsun? Eserlerini dinlemek isterim
Ne yaparsan yap seni seviyorum, senden soğmayacağım.Hayatın çakma zaten.
Keşfedilmemiş bir cevherim diyosun yaniTürk sanat müziği söylüyorum. (Ciddiyim) Ama seslendirdiğim parçaları sadece ben dinlerim maalesef özgüvenim yok.
Ne yaparsan yap seni seviyorum, senden soğmayacağım.
Bir gün patlarsam Ajdar gibi ortalığı kasıp kavuracağım.Keşfedilmemiş bir cevherim diyosun yani
Adın Atacan mı Ata can mı?Türk sanat müziği söylüyorum. (Ciddiyim) Ama seslendirdiğim parçaları sadece ben dinlerim maalesef özgüvenim yok.
Ne yaparsan yap seni seviyorum, senden soğmayacağım.
Soyadımla birlikte uzun oluyordu bende sadece ismimi yazdım kabul etmedi böyle ayırmakta çözümü buldum. Ona mı dikkat ettin yani.Adın Atacan mı Ata can mı?
Evet, tam bir varoş masaüstü olduğu için böyle şeyler çok dikkat çekiyor.Soyadımla birlikte uzun oluyordu bende sadece ismimi yazdım kabul etmedi böyle ayırmakta çözümü buldum. Ona mı dikkat ettin yani.
Mac - Apple ve varoşluk. Senin kafan güzel anlaşılan.Evet, tam bir varoş masaüstü olduğu için böyle şeyler çok dikkat çekiyor.
6 inçlik dandik bilgisayarında bu temayı yakalamaya çalışmak varoşluk evet.Mac - Apple ve varoşluk. Senin kafan güzel anlaşılan.
6 değil şekerim 11.66 inçlik dandik bilgisayarında bu temayı yakalamaya çalışmak varoşluk evet.
Benimki açık ve net daha iyi. Duvarıma bak film çektim.
Burada da RTE bekledim