Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,078
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Çöp kutusunda olanlar geri dönmüştür yerine bu görselden sonra
Geç kaldın
2 sorum var
Silmek yerine klasörün içine koyardım öyle bir şey yapsam mesela Programlar ya da Filmler klasörü ama huyum değildir pek Daima böyle az ve öz olmasına özen gösteriyorum, kalabalık arttıkça tembelliğim artıyor çünküÇöp kutusunda olanlar geri dönmüştür yerine bu görselden sonra
Win11'e ben rufus ile format atar gibi temiz kurulumla geçtiğim için toplam 10-15 dakikamı aldı ama kurulum yaparken Win10'u da SSD'den komple sildim harddiskten, yani onun üstüne kurmadım2 sorum var
1- Win 11'e ne kadar sürede geçtin?
2- Dosya kaybı oluyor mu?
100 GB'lık çoook önemli dosyam var en az o yüzden korkuyorum Aklınıza fesat şeyler gelmesin İngilizce videoları..Silmek yerine klasörün içine koyardım öyle bir şey yapsam mesela Programlar ya da Filmler klasörü ama huyum değildir pek Daima böyle az ve öz olmasına özen gösteriyorum, kalabalık arttıkça tembelliğim artıyor çünkü
------
Win11'e ben rufus ile format atar gibi temiz kurulumla geçtiğim için toplam 10-15 dakikamı aldı ama kurulum yaparken Win10'u da SSD'den komple sildim harddiskten, yani onun üstüne kurmadım
Klasik forma atma taktiğiyle kurarsan zaten dosya kaybının olup olmaması sana kalıyor, ben temiz bir başlangıç olsun diye format atarak Win11'i kurdum HDD hariç o da zaten taşınabilir, bu yüzden daha temiz oldu ama format atmadan da kurmak mümkündür sonuçta
HDD'de ise onu zaten yedekleyerek formatı atmışsındır illa ki Şuradan 3 numaralı seçenek yani, ISO dosyasını indirerek USB'ye atma yöntemiyle.100 GB'lık çoook önemli dosyam var en az o yüzden korkuyorum Aklınıza fesat şeyler gelmesin İngilizce videoları..
Ben biraz daha bekleyim o zaman iyice araştırmak lazım
Telegram 366 ne
Telegram 366 ne
Tamir oldu mu?
Marty Mcfly bizim her şeyimiz..
Oldu. Parçası oynamış yerinden basit bir şeymiş..Tamir oldu mu?