Masaüstünüzü Print Screen Yapın, Kimin Masaüstü Nasıl Görelim :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cahil olsaydım yapamazdım oradan img oluştur disk yap falan oho. :D Kendimle guru duyuyorum. 😎

Hep bunu istemiştim hep Melih benim hatalarımı yüzüme çarpardı ee Allah'ın sopası yok. :A
Image oluşturdun ha? Maşallah :D

İnsanız maalesef :(

Yok artık uçtun netbookumda Windows 7 yüklü klasik temayı sevdiğim için daha doğrusu performansı arttırdığı için öyle kullanıyorum. :A Yoksa bende de Eora tema mı ne ondan var. :A
He, Eora :(
Tabii performans düşer. Hala aynı mı netbook?

SSD al, win8.1 kur :D

He, Eora :(
Tabii performans düşer. Hala aynı mı netbook?

SSD al, win8.1 kur :D
"Eora" yapsam ne olacak arka plan siyah zaten mantıklı düşünüyorum sadece. :A

Ya ben tablet aldım bilgisayar yerine yani değiştiremedim aynısını kullanıyorum hala. :( Abime Ultrabook aldılar ne var bana da ikisini alsaydı babam yine kıskançlığım tuttu. Biran önce işe girmem lazım artık. :T:

W8'in telefonuma hayrı yok bilgisayarda ne yapsın? Ayrıca masraf yapmasam iyi olacak daha yeni 200 liraya yakın masraf yaptım HDD'sini değiştirdim. .ss

"Eora" yapsam ne olacak arka plan siyah zaten mantıklı düşünüyorum sadece. :A

Ya ben tablet aldım bilgisayar yerine yani değiştiremedim aynısını kullanıyorum hala. :( Abime Ultrabook aldılar ne var bana da ikisini alsaydı babam yine kıskançlığım tuttu. Biran önce işe girmem lazım artık. :T:

W8'in telefonuma hayrı yok bilgisayarda ne yapsın? Ayrıca masraf yapmasam iyi olacak daha yeni 200 liraya yakın masraf yaptım HDD'sini değiştirdim. .ss
Bence de. 'Eora' çok mantıksızsenin durumunda. :(

Çöpe ataydın daha iyiydi. 200'e yenisi alınır onun :A

Bence de. 'Eora' çok mantıksızsenin durumunda. :(

Çöpe ataydın daha iyiydi. 200'e yenisi alınır onun :A
Şükür sonunda kabul ettin bana en iyisi klasik tema. Klasik deyip geçme rengarenk yapabiliyorsun ayarlardan. :A

Aa öyle deme adam bizzat orijinal HDD taktı. Yanında da format attı. :D

Ovv şimdi dank etti bu bana orijinal format diye çakma Windows yüklediyse orijinal HDD diye 2. el bir şey takmıştır. 😱

• Güldürdün
Reactions: XanTier
Şükür sonunda kabul ettin bana en iyisi klasik tema. Klasik deyip geçme rengarenk yapabiliyorsun ayarlardan. :A

Ovv şimdi dank etti bu bana orijinal format diye çakma Windows yüklediyse orijinal HDD diye 2. el bir şey takmıştır. 😱
Saf bulmuş, kandırmış. :D

:( topuklarına sıkalım bence :D