çok çok geçmiş olsun... inş o adam da yaptığının cezasını çeker...Format atan adam kandırdı beni. Orjinal didi ama değilmiş.
çok çok geçmiş olsun... inş o adam da yaptığının cezasını çeker...Format atan adam kandırdı beni. Orjinal didi ama değilmiş.
Sağol. Ben de masaüstüme resim koymak istiyorum ben de widget kullanmak istiyorum... Çok da para almıştı namuzsuz. .ssçok çok geçmiş olsun... inş o adam da yaptığının cezasını çeker...
PES 6'yı napıyon.
Oynuyorum arada zevkli oluyor neden sordun?PES 6'yı napıyon.
Baya eskide kaldı da ondan hala durmasına şaşırdım. Ama oyna en iyi Pes oyunlarından biridir. 😉Oynuyorum arada zevkli oluyor neden sordun?
Daha iyi bir şey çalıştırsa silerdim ama denemek istemedim bir Netbook en fazla neyi açacak sanki. Aynen, abimle vazgeçemediğimiz tek oyun aslında birde Stronghold Crusader var.Baya eskide kaldı da ondan hala durmasına şaşırdım. Ama oyna en iyi Pes oyunlarından biridir. 😉
oyunu bilmiyorum ama birkaç fotosuna baktım iyi gibi benim de tek vazgeçilmez oyunum Age of EmpiresDaha iyi bir şey çalıştırsa silerdim ama denemek istemedim bir Netbook en fazla neyi açacak sanki. Aynen, abimle vazgeçemediğimiz tek oyun aslında birde Stronghold Crusader var.
Of of bu kadar şaşaya ne gerek var ya hele şu start çubuğuna bak. Benimki bu masaüstünden daha kullanışlıdır. Bu arada o amblemi çıkaramadım Windows kaç bu? .ss
Aaa bak Stronghold Crusader çok güzeldir mutlaka bir indirip oynamalısın bence strateji oyunlarını içinde en iyisi Age Of Empires ile birlikte.oyunu bilmiyorum ama birkaç fotosuna baktım iyi gibi benim de tek vazgeçilmez oyunum Age of Empires
Ne Şaşası? Duvar kağıdı koymak suç mu? Emek hırsızlığı yapıp çakma Windows yükleyen ben değilim.Of of bu kadar şaşaya ne gerek var ya hele şu start çubuğuna bak. Benimki bu masaüstünden daha kullanışlıdır. Bu arada o amblemi çıkaramadım Windows kaç bu? .ss
Aaa bak Stronghold Crusader çok güzeldir mutlaka bir indirip oynamalısın bence strateji oyunlarını içinde en iyisi Age Of Empires ile birlikte.
Of of bu kadar şaşaya ne gerek var ya hele şu start çubuğuna bak. Benimki bu masaüstünden daha kullanışlıdır. Bu arada o amblemi çıkaramadım Windows kaç bu? .ss
Aaa bak Stronghold Crusader çok güzeldir mutlaka bir indirip oynamalısın bence strateji oyunlarını içinde en iyisi Age Of Empires ile birlikte.
Yine geldin iftiraların başladı. Ben mi yükle dedim adam orjinal dedi yani ne yapabilirim benim suçum ne? Sanki ben adama dedim daha ucuz oluyorsa çakma yükle diye.Ne Şaşası? Duvar kağıdı koymak suç mu? Emek hırsızlığı yapıp çakma Windows yükleyen ben değilim.
Windows 8, 2012'de çıktı. Senin için çok ileri
İticiymiş. Cahil cüheyla ne anlar?Yine geldin iftiraların başladı. Ben mi yükle dedim adam orjinal dedi yani ne yapabilirim benim suçum ne? Sanki ben adama dedim daha ucuz oluyorsa çakma yükle diye.
Hadi ya Windows 8 dedikleri bu demek çok itici geldi....
Ne mi anlar?! Ben bu işlerin piri oldum peh. Daha geçen tablete bak altını çiziyorum tablete Windows 95 ve Windows 98'i kurdum. Sen kiminle konuşuyorsun ey Melih bey!İticiymiş. Cahil cüheyla ne anlar?
İnternette rehberler var. Uğraşsam yaparım elbet.Ne mi anlar?! Ben bu işlerin piri oldum peh. Daha geçen tablete bak altını çiziyorum tablete Windows 95 ve Windows 98'i kurdum. Sen kiminle konuşuyorsun ey Melih bey!
Yapma bunuCühela*
her zaman atacanım.Şu an o kadar mutlu oldum ki.
ne yapmayayımİnternette rehberler var. Uğraşsam yaparım elbet.
Yapma bunu
Atacan'a malzeme veriyosun aleyhimdeher zaman atacanım.
ne yapmayayım
Cahil olsaydım yapamazdım oradan img oluştur disk yap falan oho. Kendimle guru duyuyorum. 😎İnternette rehberler var. Uğraşsam yaparım elbet.
Yapma bunu
Hep bunu istemiştim hep Melih benim hatalarımı yüzüme çarpardı ee Allah'ın sopası yok.her zaman atacanım.
ne yapmayayım