'Gözleri KaraDeniz' Final mi Yapıyor? | ATV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,192
Puanı
1,060
20250901863590.jpg

ATV'nin reytinglerde bekleneni veremeyen dizisi Gözleri KaraDeniz'de sürpriz gelişme!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, başrollerini Halit Özgür Sarı ve Özge Yağız'ın paylaştığı dizinin yarın akşam ekrana gelecek olan 16. bölümüyle final yapabileceği öğrenildi. Yayın sırasında bölümün dakikalık reytinglerinin incelenmesi ve duruma göre alınacak kararla önceden çekilen final sahnesinin kurguya eklenip dizinin bitirilmesi planlanıyor.

Türk televizyonları açısından bir ilk niteliği taşıyan gelişmenin ardından "yeni bölüm" olarak fragmanları yayınlanan bölümün final olup olmayacağı merak konusu.

Kaynak: Sonsöz Gazetesi

Elbette final olacak. 16 bölümdür yükselmemiş de bir gece de mi yükselecek. Final demeye neden korkuyorlar artık anlamıyorum.

Kral kaybederse final yaptığına göre OGM salıyı ister ABİ için. E artık atv için de uygun bu istek bu haberden sonra. Sayın Salı seyircisi zaten bağırıyor yeni dizi diye. "Rüya gibi"yi de "kabul etmedi"ler. Bakalım ABİ ne yapacak... da ocakta diğer diziler tatildeyken girer herhalde yayına...

Elbette final olacak. 16 bölümdür yükselmemiş de bir gece de mi yükselecek. Final demeye neden korkuyorlar artık anlamıyorum.
Aynadaki Yabancı yeni bölüm olarak tanıtımı dönmüştü ama yayınlandığı gün final yazısı vardı ve bölüm hiç sırıtmadı çünkü güzel tasarlanarak tüm sorular çözülüp güzel bir final bölümü yayınladılar.
Bu dizidede benzerini yaparlar belki.

Aynadaki Yabancı yeni bölüm olarak tanıtımı dönmüştü ama yayınlandığı gün final yazısı vardı ve bölüm hiç sırıtmadı çünkü güzel tasarlanarak tüm sorular çözülüp güzel bir final bölümü yayınladılar.
Bu dizidede benzerini yaparlar belki.
Belki ama yine de seyirciye saygısızlık olarak görüyorum ben bu durumu.

Kanala para mı tatlı geliyor yoksa yapımcı hazır bulmuşuz yayınlanacak bir şey zorlamaya devam mı edelim diyorlar anlamadım. Ne olacak bu saatten sonra final desen. Ki kanal bu şartlarda para kazanmış mıdır diziden emin değilim.

Kanala para mı tatlı geliyor yoksa yapımcı hazır bulmuşuz yayınlanacak bir şey zorlamaya devam mı edelim diyorlar anlamadım. Ne olacak bu saatten sonra final desen. Ki kanal bu şartlarda para kazanmış mıdır diziden emin değilim.
Yurt dışı satışı kanalı idare etti bu kadar zamandır, başrollerin kitlesi oldukça fazla yurt dışında.

• Beğendim
Reactions: TenTen