Tam @Angelica nın istediği boylu poslu döşü kıllı erkek modeli
Şu dertlerle uğraştığımız günleri görebilecek miyiz diye düşünmeyi bıraktım.@Dosi demek bu yüzden forumla uğraşıyor bu ka ; ülkedeki gündeme bakinsanın canı sıkılır bu gündemsizlikte , bizim forum daha tempolu koskoca isveçten
Not : nutellaşarı bana gönderebilirler ben imha ederim
@Angelica @Bully @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Royal_Highness @Zeyno @Emre Ozansoy @Mr.At @ozmoturk @TenTen
İrlanda’da ne güzel stressiz hayattıŞu dertlerle uğraştığımız günleri görebilecek miyiz diye düşünmeyi bıraktım.![]()
Bu baya eski bir haber aslında@Dosi demek bu yüzden forumla uğraşıyor bu ka ; ülkedeki gündeme bakinsanın canı sıkılır bu gündemsizlikte , bizim forum daha tempolu koskoca isveçten
Not : nutellaşarı bana gönderebilirler ben imha ederim
@Angelica @Bully @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Royal_Highness @Zeyno @Emre Ozansoy @Mr.At @ozmoturk @TenTen
İrlandada ünite konusu depresyona soktu evi bir arkadaşınızla paylaştınız mı benim vardı covid den ölmesin diye beşiktaşta ne işin var demiştim burnunun bir deliği kapalıydı yemek yapmasını bilmiyordu bulaşıkları bile ben yıkıyordum bütün ilk okul arkadaşlarım yurt dışına gitti belçika hollanda İrlandanın 1 mayısı rahattı istediğini yapıyorsunBu baya eski bir haber aslında
Forumdaki gündemlerde komik oluyor. Eğlenceli çoğu zaman![]()