Netflix Marco Polo 1. Sezon Yorumları

güçlü kadınları seviyim panpa hele hem zekası güçlü hem yatakta güçlü olanlar süperdir :X dizide konu yok dpğru düzgün ama diğer diziler christmas arası verdiğinden izlenebilir zateen çıtır çerez dizi dikkatli izlemeyi grektirmiyor
ne çıtırı ya çıtır derken dizideki çinli kızlardan bahsediyorsan bilemem :) ama dizi tam ağır toplardan :) sanırım dizideki en büyük top! da kubilayın parlak oğlu jingim :)

diziye senide bekliyoruz @sürgünüm kırk kez diziyi sana önerdim vikings e benziyor dedim ama başlamadın ? bir dahaki sefer dizi falan önermeyeceğim :)
5.bölümü izledim point 7.3 kubilay amca olmadan dizi senin fok baLIKları gibi :)
polo yaŞlı adamı buldu cennete de girdi. cennet dediği desterenin her gece rüyasında gördüğü yermiş meğerse
jingimi güçlü lider göstermeye çalıştılar amaolmuyor çok totoş biri
xianyang şansölye ile imporatoriçe bölünmüş birbirilerini şaprlar bunlar kubilay amcaya gerek kalmaz
suikast için şüpheli listem 3 kişi: mavi prenses bir de jingama sürekli karşim karşim diyen adam yusuftu galiba polo totoşu çizimi tanıdım dediyse kel-kör adam da olabilir

5.bölümü izledim point 7.3 kubilay amca olmadan dizi senin fok baLIKları gibi :)
polo yaŞlı adamı buldu cennete de girdi. cennet dediği desterenin her gece rüyasında gördüğü yermiş meğerse
jingimi güçlü lider göstermeye çalıştılar amaolmuyor çok totoş biri
xianyang şansölye ile imporatoriçe bölünmüş birbirilerini şaprlar bunlar kubilay amcaya gerek kalmaz
suikast için şüpheli listem 3 kişi: mavi prenses bir de jingama sürekli karşim karşim diyen adam yusuftu galiba polo totoşu çizimi tanıdım dediyse kel-kör adam da olabilir
song veziri sidao yu küçümseme onda ne cevherler var daha göreceksin ilerki bölümlerde :)
jingim için demiştim zaten o yuvarlaktan ne kendisine nede imparatorluğa bir fayda gelmez :)
sen kukucinle khutulun u nasıl buldun ?

tamam ama black mirror zaten topu topu 3 sezonu 9 bölüm, sen araya marco poloyu sıkıştır mutlaka :)
Benim tüm dizilerim bitti az sonra Homeland'ın sezon finalini izleyeceğim. Resurrection'dan da 1-2 bölüm kaldı. Marco Polo'yu sen zaten bitirmişsin bende bir ara başlarım hiç acelesi yok. :)

Benim tüm dizilerim bitti az sonra Homeland'ın sezon finalini izleyeceğim. Resurrection'dan da 1-2 bölüm kaldı. Marco Polo'yu sen zaten bitirmişsin bende bir ara başlarım hiç acelesi yok. :)
tamamda fazla bekletme ocakta diğer diziler başlıyor o zaman fırsat bulamazsın hazır boşta kalmışken süper gider :)