brincisi olayı ertuğrula nerden getirdin ertuğrulu izlemedim çalışmadığım yerden soru kabul etmiyorum
, sadece ertuğrul için tahmin yürütebilirim, eğer hükümet kimdense o hükümete göre şekillenen yuvarlak senaryolardan oluşmuş diziler hazırlamakla ünlü TRT çekiyorsa diziyi dizi foktandır? bu sadece tahminim ama izlemediğim için net bir fikir değil izlesem belki sürpriz de yapmış olabilir trt... bozuk saat misali 24 saatte bir doğruyu gösteriyor olabilir ama bu genellemeyi değiştirmez
şimdi bırakalım ertuğrulu orda yatıya, biz marco polo ya geçelim
demiştimki beyazsoy ikinci bölümüde izle öyle yorum yap hatta üçüncü bölümüde izle daha net yorum yapabilirsin sen yine tek bölümde mi bıraktın naptın ?
hem izliyon hem ağlıyon sendende bişey anlamadım? mart kedileri gibi hem yapıp hem ciyaklaman hangi mantığa sığar
çinli kızları kaçırmamak için bölümleri sektirmeden izliyorsun
ama lafa gelince al bunu vur şuna onu al vur ona hikayeleri... madem beğenmedin izlemeyi bırak
biz kalite hayranızıyı yabancı hayranlığıyla alakası yok kalite nerdeyse oraya koşarız sırf bizden olsun foktan olsun diyenlerden değiliz yabancı olsunda ne olursa olsun diyenle sırf bizden diye çöp bir yapımı övmek aynı mantık ürünü