azınlıkta kaldık izleyen sayısı azdı yoksa oylamaya katılanların yarısı izlemiş olsa direk finale kalırdı ama büzür tyrion a elenirdi yinede
Ama çıkmayı hakediyordu keşke çıksaydı zaten yardımcı roldeydi cüce ile karşılşmazdı.
azınlıkta kaldık izleyen sayısı azdı yoksa oylamaya katılanların yarısı izlemiş olsa direk finale kalırdı ama büzür tyrion a elenirdi yinede
cüce bir başrolde aday oldu bir yardımcı rolde bende karıştırdımAma çıkmayı hakediyordu keşke çıksaydı zaten yardımcı roldeydi cüce ile karşılşmazdı.
cüce bir başrolde aday oldu bir yardımcı rolde bende karıştırdım
bence yardımcı rolde bu keltoş kubilay ın tek rakibi vikingslerin flokisiydi
twd deki vatandaş hiçbirşekilde haketmiyordu çiğdem milletin aklını çeldi karambole getirdi daryl ı seçtirdiBaşka yardımcı adayı yok gibi zaten güçlü. Ama TWD'de ki eleman kazanmıştı doğru. Oda hakediyor ama nedense ben onuda sevmem.
twd deki vatandaş hiçbirşekilde haketmiyordu çiğdem milletin aklını çeldi karambole getirdi daryl ı seçtirdi
Zaten twd de maggiden baska hicbirsey hak etmiyor sana kalsatwd deki vatandaş hiçbirşekilde haketmiyordu çiğdem milletin aklını çeldi karambole getirdi daryl ı seçtirdi
Hak etti ödülü.Çok oyunculuk gerektiren bir yönü yoktu bencede. Bir kaç cool hareket ve biraz tarzı ile aldı olayı. Yoksa bencede Kubilay ile Floki alırdı.
birde michoneZaten twd de maggiden baska hicbirsey hak etmiyor sana kalsa
Hak etti ödülü.
keşke biraz ayrıntılı anlatsaydın konuyu unutmuşum ahmet sonunda ne çiziyorduki ?[HASHTAG]#MaroPolo[/HASHTAG] [HASHTAG]#s01e10[/HASHTAG]
Her bölüm heyecan, olaylar olaylar olduğundan sezon finali de herhangi bir bölüm gibi geldi.
9/10Şansölye öldü. gıreyt kan çin tahtına oturdu, sevindim. Ahmed'in sondaki çizimi neydi onu anlayamadım
keşke biraz ayrıntılı anlatsaydın konuyu unutmuşum ahmet sonunda ne çiziyorduki ?
şimdi hatırladım net bir şekildebir ressam çizdi dedi Ekli dosyayı görüntüle 42918
arap işte, ne beklersin ki )şimdi hatırladım net bir şekilde
arap ahmet alttan alta kubi yi oyuyor, o resim gerçek iç dünyasını yansıtıyor