azınlıkta kaldıkizleyen sayısı azdı yoksa oylamaya katılanların yarısı izlemiş olsa direk finale kalırdı ama büzür tyrion a elenirdi yinede
![]()
Ama çıkmayı hakediyordu keşke çıksaydı zaten yardımcı roldeydi cüce ile karşılşmazdı.
azınlıkta kaldıkizleyen sayısı azdı yoksa oylamaya katılanların yarısı izlemiş olsa direk finale kalırdı ama büzür tyrion a elenirdi yinede
![]()
cüce bir başrolde aday oldu bir yardımcı rolde bende karıştırdımAma çıkmayı hakediyordu keşke çıksaydı zaten yardımcı roldeydi cüce ile karşılşmazdı.![]()
cüce bir başrolde aday oldu bir yardımcı rolde bende karıştırdım
bence yardımcı rolde bu keltoş kubilay ın tek rakibi vikingslerin flokisiydi![]()
twd deki vatandaş hiçbirşekilde haketmiyorduBaşka yardımcı adayı yok gibi zaten güçlü. Ama TWD'de ki eleman kazanmıştı doğru. Oda hakediyor ama nedense ben onuda sevmem.![]()
twd deki vatandaş hiçbirşekilde haketmiyorduçiğdem milletin aklını çeldi karambole getirdi daryl ı seçtirdi
![]()
Zaten twd de maggiden baska hicbirsey hak etmiyor sana kalsatwd deki vatandaş hiçbirşekilde haketmiyorduçiğdem milletin aklını çeldi karambole getirdi daryl ı seçtirdi
![]()
Hak etti ödülü.Çok oyunculuk gerektiren bir yönü yoktu bencede. Bir kaç cool hareket ve biraz tarzı ile aldı olayı. Yoksa bencede Kubilay ile Floki alırdı.![]()
birde michoneZaten twd de maggiden baska hicbirsey hak etmiyor sana kalsa
keşke biraz ayrıntılı anlatsaydın konuyu unutmuşum[HASHTAG]#MaroPolo[/HASHTAG] [HASHTAG]#s01e10[/HASHTAG]
Her bölüm heyecan, olaylar olaylar olduğundan sezon finali de herhangi bir bölüm gibi geldi.
9/10Şansölye öldü.gıreyt kan çin tahtına oturdu, sevindim.
Ahmed'in sondaki çizimi neydi onu anlayamadım
keşke biraz ayrıntılı anlatsaydın konuyu unutmuşumahmet sonunda ne çiziyorduki ?
![]()
şimdi hatırladım net bir şekildebir ressam çizdi dediEkli dosyayı görüntüle 42918
arap işte, ne beklersin kişimdi hatırladım net bir şekilde
arap ahmet alttan alta kubi yi oyuyor, o resim gerçek iç dünyasını yansıtıyor