Netflix Marco Polo 1. Sezon Yorumları

azınlıkta kaldık :) izleyen sayısı azdı yoksa oylamaya katılanların yarısı izlemiş olsa direk finale kalırdı ama büzür tyrion a elenirdi yinede :)

Ama çıkmayı hakediyordu keşke çıksaydı zaten yardımcı roldeydi cüce ile karşılşmazdı.:X

cüce bir başrolde aday oldu bir yardımcı rolde bende karıştırdım :)
bence yardımcı rolde bu keltoş kubilay ın tek rakibi vikingslerin flokisiydi :)

Başka yardımcı adayı yok gibi zaten güçlü. Ama TWD'de ki eleman kazanmıştı doğru. Oda hakediyor ama nedense ben onuda sevmem.:(

twd deki vatandaş hiçbirşekilde haketmiyordu :) çiğdem milletin aklını çeldi karambole getirdi daryl ı seçtirdi:)

Çok oyunculuk gerektiren bir yönü yoktu bencede. Bir kaç cool hareket ve biraz tarzı ile aldı olayı. Yoksa bencede Kubilay ile Floki alırdı.:X

[HASHTAG]#MaroPolo[/HASHTAG] [HASHTAG]#s01e10[/HASHTAG]

Her bölüm heyecan, olaylar olaylar olduğundan sezon finali de herhangi bir bölüm gibi geldi. :D
Şansölye öldü. :Z gıreyt kan çin tahtına oturdu, sevindim. :D Ahmed'in sondaki çizimi neydi onu anlayamadım (b)
9/10

[HASHTAG]#MaroPolo[/HASHTAG] [HASHTAG]#s01e10[/HASHTAG]

Her bölüm heyecan, olaylar olaylar olduğundan sezon finali de herhangi bir bölüm gibi geldi. :D
Şansölye öldü. :Z gıreyt kan çin tahtına oturdu, sevindim. :D Ahmed'in sondaki çizimi neydi onu anlayamadım (b)
9/10
keşke biraz ayrıntılı anlatsaydın konuyu unutmuşum :) ahmet sonunda ne çiziyorduki ? :)

keşke biraz ayrıntılı anlatsaydın konuyu unutmuşum :) ahmet sonunda ne çiziyorduki ? :)
bir ressam çizdi dedi :)
asdsa.png

1x1

İlk bölüm acayip kötüydü. :(

Bir ara kapatayım mı diye düşündüm ama sonu getirdim. Filmde bir hava yok. Yok italyanca, yok ingilizce, yok cince, mogolca gitti bir ara. Çince konuşsalardı daha yüksek bir hava yakalanırdı belkide.

İzlerim belki 2. bölümü olay nedir merak ettim, ama ilk bölüm bırak 8'i 4 puan bile fazla.

Çarşamba günü yabancı dizi izleyesim geldi. Bir anda kendimi bu diziyi izlerken buldum. Aslında tarihi yapımlar genelde soğuk gelir bana ama bu yapımı sevdim. Hem eski Türk tarihinden izler görmek mümkün. Marco Polo, Kubilay Han ve yaşananlar...

Çok para harcanmış olabilir ama değmiş. İzlediğim kadarıyla da başarılı diyebilirim. Olumlunun yanında olumsuz tarafları da vardı. Umarım sonuna kadar izleyebilirim. Hem tarih hakkında bilgi veriyor, hem de üzerinde iyi bir şekilde çalışılmış iyi bir yapım.