Netflix Marco Polo 1. Sezon Yorumları

[HASHTAG]#MarcoPolo[/HASHTAG] [HASHTAG]#s01e03[/HASHTAG]

Marco, güreşçi kıza ne güzel yalan söyledi öyle :D Kubi kubi de coştu yine. Marco'nun yalan söylediğini gördü diye birini öldürdü kimdi o (b) ayrıca o son sahne neydi öyle. öldüm korkudan :F

[HASHTAG]#MarcoPolo[/HASHTAG] [HASHTAG]#s01e04[/HASHTAG]
Çook sıkıldım bu bölüm.ss
Ahmed ve Jingim kardeş miymiş (b) Bu şanselize mi ne.ss o melun ne etti öyle küçücük kıza :( babası ve amcasının kaderine Polo karar verecek bakalım ne diyecek?

[HASHTAG]#MarcoPolo[/HASHTAG] [HASHTAG]#s01e05[/HASHTAG]

WOWOWOW HARAM. O nasıl cennetti öyle :F tam @destere 'lik sahneler :D
kubi kubi ayağa kalktı çok şükür. jingim beklediğimden iyi kurtardı durumu :) artık şöyle büyük bir savaş görsek :Z

1x1

Çok kötü bir başlangıç oldu. İkinci bölümü de izleyeceğim tabii ama pek umut görmüyorum.

Çok sıkıcıydı ve hiç de öyle çok pahalı kaliteli bir yapımmış gibi hissettirmedi. Sanki şu TRT'de yayınlanan Çin dizisi gibi bir şeydi. :D

Çin, Japon, Koreli dizilerinde karakterleri birbirinden ayırmak zor bu da benim için bir dezavantaj. :D

5/10
karakter ayırma zorluğunu ben de yaşıyorum, hala karıştırıyorum :X

[HASHTAG]#MarcoPolo[/HASHTAG] [HASHTAG]#s01e05[/HASHTAG]

WOWOWOW HARAM. O nasıl cennetti öyle :F tam @destere 'lik sahneler :D
kubi kubi ayağa kalktı çok şükür. jingim beklediğimden iyi kurtardı durumu :) artık şöyle büyük bir savaş görsek :Z

karakter ayırma zorluğunu ben de yaşıyorum, hala karıştırıyorum :X
sona doğru özellikle bacaklar totolar havada uçuşuyordu o sahne harikaydı ya :)

bak @Çiğdem- bugün yorumlarda gördüm 2007 de marco polo filmi yapılmış başrol senin ian topiğiymiş :) bak buradan yola çıkarak şöyle düşün demek ki marco rolü senin hoşuna gidecek,köşesiz parlaklara veriliyor yani sen bu diziyi izlersin:X

bak @Çiğdem- bugün yorumlarda gördüm 2007 de marco polo filmi yapılmış başrol senin ian topiğiymiş :) bak buradan yola çıkarak şöyle düşün demek ki marco rolü senin hoşuna gidecek,köşesiz parlaklara veriliyor yani sen bu diziyi izlersin:X
ian onun yerini kimse tutamaz izlemem ben bunu :kiki::kiki::kiki:

[HASHTAG]#MarcoPolo[/HASHTAG] [HASHTAG]#s01e06[/HASHTAG]

Hain Yusuf bence. Bu araplar her devirde mi aynı olur :( harakiri sahnesi güzeldi :F ölen cariyeye yazık oldu, tahmin etmiştim o sahnede kubi kubi'nin değil de cariyenin öleceğini :A bu arada imparatoriçe ne çıktı öyle 😱

[HASHTAG]#MarcoPolo[/HASHTAG] [HASHTAG]#s01e07[/HASHTAG]

Küçük kız sonunda şansölye denen melundan kurtuldu en çok ona sevindim bu bölüm :Z keşiş şansölyeyi niye öldürmedi orasını anlamadım (b) bizim imparatoriçede ne maharetler varmış be :F suikastçinin kellesini oracıkta alacak sandım :X

[HASHTAG]#MarcoPolo[/HASHTAG] [HASHTAG]#s01e07[/HASHTAG]

Küçük kız sonunda şansölye denen melundan kurtuldu en çok ona sevindim bu bölüm :Z keşiş şansölyeyi niye öldürmedi orasını anlamadım (b) bizim imparatoriçede ne maharetler varmış be :F suikastçinin kellesini oracıkta alacak sandım :X
ama suikastçıda fişek gibiydi hakkını yememek lazım kadının :)

[HASHTAG]#MarcoPolo[/HASHTAG] [HASHTAG]#s01e08[/HASHTAG]

Ah Latin ah. Lanet şanzelize zeki çıktı. Tabii biliyor delikanlı gibi kazanamayacağını anca böyle hile hurda :T: Son sahnede kubi kubi "gerçi çekilin" diyince bir kötü oldu. Yakışır mı la bir Moğol'a geri çekilmek.s
9/10

[HASHTAG]#MarcoPolo[/HASHTAG] [HASHTAG]#s01e08[/HASHTAG]

Ah Latin ah. Lanet şanzelize zeki çıktı. Tabii biliyor delikanlı gibi kazanamayacağını anca böyle hile hurda :T: Son sahnede kubi kubi "gerçi çekilin" diyince bir kötü oldu. Yakışır mı la bir Moğol'a geri çekilmek.s
9/10
geri çekilirken kaçarak değilde yürüyerek geri çekilmeyi tercih ettiler bu da bir başarıdır kaçsaydılar kubinin karizma yerle bir olmuştu :)

bizim kubi kubi bu mu :O
MV5BMTY5MjQyNzU4MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTc2MjQxOA@@._V1_SY317_CR12,0,214,317_AL_.jpg