Netflix Marco Polo 1. Sezon Yorumları

@destere ile pek uyuşamıyoruz bu ara diziler konusunda. Gerçi ben seni etkilemiş olmayım dene istersen belki de beğenirsin belli olmuyor bu işler. Black Sails'i de siz sevdiniz mesela ama ben sevemedim. :):)
@destere'nin bi ortalaması yok. Olive Kitteridge gibi kaliteli bir diziyi izlerken, hiç olmayacak sırf iki kadın soyundu diye kalitesiz dizileride izleyebiliyor. :)

Sen de The Affair'e verdiğin şansı Black Sails'e göstermedin. Aslında Black Sails sonradan toparlıyor çünkü macera başlıyor ama The Affair git gide daha çok bozdu. :)
dizi kalitesine önem veririm ama bir o kadar karakterlere önem veriyorum o yüzden bazı filmlerde desteklediğim karakterler yoksa veya herhangi bir sezon diziden ayrılırsa diziyle bağım çabuk kopuyor:) sizde ise öyle bir durum göremiyorum dizideki tüm civcivler ölse bile boş kümesi izler yine sezonları tamamlarsınız :)

Emre hem @beyazsoy ile tartışıyor yetmiyor 6 7 izliyorsun sonra @destere totiş dizi izlemem diyorsun :F fizik kuramı gibisin :D
İzlerse my den iyi olduğunu kabul edecek ama bu gerçeği kendine inandiramiyor ondan bütün tarihi filimleri eleştiriyor ama akli my den iyi olduğunu kabul ettiği için izlemeye devam ediyor. Kısacası duygu ve akil çakışması yazdıkları duyguları izlemesi aklından kaynaklı)))

aaaaaaaaaa @ozn cw dizilerime dil uzatırsın demek şubat ayına kadar banlıyorum seni yeni adminide @destere olarak açıklıyorum :F:F:F
umarım dediğini yaparsın :)

demek ki bu imdb dizilerini izleyen herkes aynı @destere @sürgünüm şimdi de admin :A

neyse 6 ve 7 yi izleedim
mei lin yakalndı ama bağışlandı ahmadın yanına verildi zaten ahmad ilk dgeldiğinde kadına kötü kötü bakiyidi yakında bişiler olur

iki imporatiçe karşılıklı döktürüyor hikayesi olmayan bir dizide elle tutulur tek şey ikisi:)

polo ve eeğitmeni sidaoyu öldürmeye gitti başarısız oldular mei lin in kızını alabildiler.polo kubiye song kalesinini çizimini verdi önümüzdeki bölüm savaş görsek bari

mavi prensesle jingim birkaç bölüme evleenici gibi

sidao totoşu kurtuldu son anda impaotoroiçe şok oldu ama bir yolunu bulup kurtulmalı bu totoştan

byamba ile khutulun arasında da bişi olacakgibi

@destere bu byamba nın adı anıldıkça anıların depreşiyidir senin :X

6. bölüm :6 point
7.bölüm: 6.8 point (kubi amcanın konuşması hatırına)
ilk başta diziye 8 veya 9 puanlar veriyordun noldu puan veren yerlerinmi darbe aldı şimdi çıka çıka 6 puanlar çıkıyor :)) oysa bu dediğin bölümler çokda güzeldi en az 8 puanlık bölümlerdi :)

Sen de mi @destere gazına geldin))) yakında destere selam verince bile almayacağım. Ne önerse ıskarta çıkıyor))
beyazsoy yakında vikings başlayacak onunda ilk sezonundaki bölümlerini tavsiye ediyorum umarım bu sefer izleyip öyle yorum yaparsın :)

Son düzenleme:
umarım dediğini yaparsın :)

ilk başta diziye 8 veya 9 puanlar veriyordun noldu puan veren yerlerinmi darbe aldı şimdi çıka çıka 6 puanlar çıkıyor :)) oysa bu dediğin bölümler çokda güzeldi en az 8 puanlık bölümlerdi :)

beyazsoy yakında vikings başlayacak onunda ilk sezonundaki bölümlerini tavsiye ediyorum umarım bu sefer izleyip öyle yorum yaparsın :)
2.bölümde mei lin in totosu varidi kız çırılçıplak 3 askeri öldürdü sahneden kalite fışkırmıştı amaartık ızcağız esir kalite fışkırtamıyor :X

2.bölümde mei lin in totosu varidi kız çırılçıplak 3 askeri öldürdü sahneden kalite fışkırmıştı amaartık ızcağız esir kalite fışkırtamıyor :X
kukuchinle khutulun yeter de artar bile :) mei lin yaşlıydı zaten ona yoklukta bakıyordum sonra ona asılmayı bırakmıştım :)

İzlerse my den iyi olduğunu kabul edecek ama bu gerçeği kendine inandiramiyor ondan bütün tarihi filimleri eleştiriyor ama akli my den iyi olduğunu kabul ettiği için izlemeye devam ediyor. Kısacası duygu ve akil çakışması yazdıkları duyguları izlemesi aklından kaynaklı)))
@xemrexxx bak bu doğru bir tespit geldi bana sen gerçekten my den başka tarihi dizileri baya eleştiriyorsun :D

@xemrexxx bak bu doğru bir tespit geldi bana sen gerçekten my den başka tarihi dizileri baya eleştiriyorsun :D
my yi de eleştiriyorum ben :X yılmaz şahini kaç kere eleştirdim,vahide teyze,berrak,firuze konusu vb. bir sürü noktada eleştirdim :X millete gözükmüyor galiba elştirilerim:X ayrıca my dışındaki tarihi diziler tarihten çok uzalaşıyor ahan da marco polo marco parlağı her türlü imkansızı başarıyor aynısı da vinci's demons da da var da vinci 15.yy de projeksiyon bile yaptı :) bizim diriliş,bir zamanlar osmanlı vb. dizilere girmiyim bile siyasi diziler,olmayan tarihi anlatıyorlar:)

my yi de eleştiriyorum ben :X yılmaz şahini kaç kere eleştirdim,vahide teyze,berrak,firuze konusu vb. bir sürü noktada eleştirdim :X millete gözükmüyor galiba elştirilerim:X ayrıca my dışındaki tarihi diziler tarihten çok uzalaşıyor ahan da marco polo marco parlağı her türlü imkansızı başarıyor aynısı da vinci's demons da da var da vinci 15.yy de projeksiyon bile yaptı :) bizim diriliş,bir zamanlar osmanlı vb. dizilere girmiyim bile siyasi diziler,olmayan tarihi anlatıyorlar:)
Ben seni biliyorum zaten :) bu arada sende baya savunmaya geçiyon @Çiğdem- diyorsunda sende baya kendini savunuyorsun :D

8 ve u ,izledim
polo totoşu yüzünde bir sürü asker ödlü kubi amca hapsetti ama parlak totoş son anda yusufun itirafı ile kurtuldu
khutulun ve byamba bamyası evlenici gibi :X bakalım ne zaman şey edecekler
sidao imparotoriçeyi öldürdü küçük imparatoru avcuna aldı ttotoş
mei lini yine kızıyla tehdit ediyiler bakalım ne isitiyiciler
jingim bamyası yatakta başarısız olduğunu kabul etti suçlu arıyor
kel keeşii iyi arkadaşlık örneği sergiledi polo yerine beni öldür dedi
sidao dansçı kızı da öldürüp yaktırdı

8.bölüm: 6.4 point
9.bölüm: 7.2 point @destere

10.bölümle sezonu bitirdik fok balıkları gibiydi :X
neeyse @destere hiç şansın yok polo adamın hası kubi amcayı seçti ayrılmıyor yanından sana bakmaz:X
blu prensese noldu anlamadım evlendirildi mi kaçtı mı dairesi boşidi (b)
ahmad beklediğim gibi hain çıktı vay totoş
sidao öldü iyi oldu imparotoriçeyi öldürdüğünde haketmişti bunu
polo jingamı kurtardı keşiş poloyu kurtardı tren yaptılar
polonun mancınık planı tuttu kubi amca haremine alır artık bunu
ahmad ile mei lin işbirliği yapacak gibi

point: 8

8 ve u ,izledim
polo totoşu yüzünde bir sürü asker ödlü kubi amca hapsetti ama parlak totoş son anda yusufun itirafı ile kurtuldu
khutulun ve byamba bamyası evlenici gibi :X bakalım ne zaman şey edecekler
sidao imparotoriçeyi öldürdü küçük imparatoru avcuna aldı ttotoş
mei lini yine kızıyla tehdit ediyiler bakalım ne isitiyiciler
jingim bamyası yatakta başarısız olduğunu kabul etti suçlu arıyor
kel keeşii iyi arkadaşlık örneği sergiledi polo yerine beni öldür dedi
sidao dansçı kızı da öldürüp yaktırdı

8.bölüm: 6.4 point
9.bölüm: 7.2 point @destere
içine etmişsin o nasıl puandır öyle ? bilsem sana diziyi izlede demezdim ?:)
khutulun la kukucin ikilisi 6 puan eder bir 3 puanda kubilay şişkosu için ekle en az 9 puan olmalıydı :)

jingim bamyası ile bhamya bamyası şanslı adamlar çinin en güzel eriğini kopardılar :)
yalnız khutulun marco ile güreşirken ilk denemeyi marco da yaptı sonra bamyaya geçti :)

10.bölümle sezonu bitirdik fok balıkları gibiydi :X
neeyse @destere hiç şansın yok polo adamın hası kubi amcayı seçti ayrılmıyor yanından sana bakmaz:X
blu prensese noldu anlamadım evlendirildi mi kaçtı mı dairesi boşidi (b)
ahmad beklediğim gibi hain çıktı vay totoş
sidao öldü iyi oldu imparotoriçeyi öldürdüğünde haketmişti bunu
polo jingamı kurtardı keşiş poloyu kurtardı tren yaptılar
polonun mancınık planı tuttu kubi amca haremine alır artık bunu
ahmad ile mei lin işbirliği yapacak gibi

point: 8
sidao nun yokluğunda şimdi song hanedanlığına o yumurta gibi bebemi imparatorluk yapacak onu kubilay şeyinde gezdirir :) heybesinde :)

içine etmişsin o nasıl puandır öyle ? bilsem sana diziyi izlede demezdim ?:)
khutulun la kukucin ikilisi 6 puan eder bir 3 puanda kubilay şişkosu için ekle en az 9 puan olmalıydı :)

jingim bamyası ile bhamya bamyası şanslı adamlar çinin en güzel eriğini kopardılar :)
yalnız khutulun marco ile güreşirken ilk denemeyi marco da yaptı sonra bamyaya geçti :)

sidao nun yokluğunda şimdi song hanedanlığına o yumurta gibi bebemi imparatorluk yapacak onu kubilay şeyinde gezdirir :) heybesinde :)
bebe deme elbet büyüyecek o bebe :A

o büyüyne ka kubi amca ölür bebe ile jingam karşılıklı göbek atar sevaş meydanında:X
jingimden de o yumurta gibi bebedende bir fok olmaz, yine uyanık vezirler sazı alır eline :) ne zamanki imparatorlar bamyalaşmıştır o zaman uyanık vezirlerin eğemenliği başlar :)