Amerikan kanalı. Klasik dizilerinden The Sopranos'un kalbimde yeri var. Günümüzde de Game of Thrones var yanında hiç bir dizinin esamesi okunmaz.
Amerikan kanalı. Klasik dizilerinden The Sopranos'un kalbimde yeri var. Günümüzde de Game of Thrones var yanında hiç bir dizinin esamesi okunmaz.
2 sinide izlemedim bakacağım. ne biliyim yabancı dizilerle çok içli dışlı değilimAmerikan kanalı. Klasik dizilerinden The Sopranos'un kalbimde yeri var. Günümüzde de Game of Thrones var yanında hiç bir dizinin esamesi okunmaz.
Ben o sıralarda diziden kurtuluyor olmanın heyecanını yaşadığımdan etkileyici olmadı herhalde.Yok artık.😱 2. bölümn son sahnesi bile devam ettirirdi naptın @OzaN .:ss
Ben o sıralarda diziden kurtuluyor olmanın heyecanını yaşadığımdan etkileyici olmadı herhalde.
Bölümün en akılda kalan sahnesi:
Çıplak vatandaşın dövüş sahesiydi.
Gerçekçiliği umrumda değil karakterlerin bir özelliği yok ki ölünce üzüleyim.Yanlış bakış açınka mahfetmişmişsin diziy.ss Olaylar 3. bölümde kopuyordu yani o dövüş sahnesi GoT'taki ölen prensesin ölmünden bile daha gerçekçiydi.
demek ki bu imdb dizilerini izleyen herkes aynı @destere @sürgünüm şimdi de adminBen o sıralarda diziden kurtuluyor olmanın heyecanını yaşadığımdan etkileyici olmadı herhalde.
Bölümün en akılda kalan sahnesi:
Çıplak vatandaşın dövüş sahesiydi.
Eee sende beğenmemişsin.demek ki bu imdb dizilerini izleyen herkes aynı @destere @sürgünüm şimdi de admin
neyse 6 ve 7 yi izleedim
mei lin yakalndı ama bağışlandı ahmadın yanına verildi zaten ahmad ilk dgeldiğinde kadına kötü kötü bakiyidi yakında bişiler olur
iki imporatiçe karşılıklı döktürüyor hikayesi olmayan bir dizide elle tutulur tek şey ikisi
polo ve eeğitmeni sidaoyu öldürmeye gitti başarısız oldular mei lin in kızını alabildiler.polo kubiye song kalesinini çizimini verdi önümüzdeki bölüm savaş görsek bari
mavi prensesle jingim birkaç bölüme evleenici gibi
sidao totoşu kurtuldu son anda impaotoroiçe şok oldu ama bir yolunu bulup kurtulmalı bu totoştan
byamba ile khutulun arasında da bişi olacakgibi
@destere bu byamba nın adı anıldıkça anıların depreşiyidir senin
6. bölüm :6 point
7.bölüm: 6.8 point (kubi amcanın konuşması hatırına)
beğendim mi dedim ilk bölümden itibaren eleştiriyimEee sende beğenmemişsin.
Şimdi anladım İMDB'si yüksek diyemi izlemiş diyorsun OzaN ve destere.beğendim mi dedim ilk bölümden itibaren eleştiriyim
imdb si yüksek diye izlesem bir sürü dizi var bunagelen ka ergenik cw nin arrow u bile bundan yüksekŞimdi anladım İMDB'si yüksek diyemi izlemiş diyorsun OzaN ve destere.
Sen de mi @destere gazına geldin))) yakında destere selam verince bile almayacağım. Ne önerse ıskarta çıkıyor))1x2
Şükürler olsun ki bölümü bitirebildim. Kabus gibiydi hiç bitmeyecek sandım. Bu diziyi izleyeceğime Arrow, The Flash gibi uyduruk CW dizilerini izlerim daha iyi. Bir mesajda 3 diziyi birden gömdüm, hayırlısı.
Dizi gerçekten çok boş. Prodüksiyona baya para harcamışlar belli ama içerik sıfır. İzleyen arkadaşlara iyi seyirler.
3/10
Adamın ortalaması var güzel kız ve çıplaklık diğerlerinin önemi yok. @destere sen kesinlikle uzak durun@destere'nin bi ortalaması yok. Olive Kitteridge gibi kaliteli bir diziyi izlerken, hiç olmayacak sırf iki kadın soyundu diye kalitesiz dizileride izleyebiliyor.
Sen de The Affair'e verdiğin şansı Black Sails'e göstermedin. Aslında Black Sails sonradan toparlıyor çünkü macera başlıyor ama The Affair git gide daha çok bozdu.
Çok popüler olan her dizinin en azından 1-2 bölümüne göz atarım onun pek suçu yok yani bu işte.Sen de mi @destere gazına geldin))) yakında destere selam verince bile almayacağım. Ne önerse ıskarta çıkıyor))
Bu kaçıncı daha geçtiğimiz gün The Missing'i önerdi o da boş çıktı.Çok popüler olan her dizinin en azından 1-2 bölümüne göz atarım onun pek suçu yok yani bu işte.
Haaaa emre gibisin popüler olan değerlidir ))))Çok popüler olan her dizinin en azından 1-2 bölümüne göz atarım onun pek suçu yok yani bu işte.
Değerli olduğundan değil de muhabbeti açılınca habersiz kalmamak için bir göz atmak lazım.Haaaa emre gibisin popüler olan değerlidir ))))
Popullerin zaten popüler olma nedeni bu geri kalmayayim psikolojisiDeğerli olduğundan değil de muhabbeti açılınca habersiz kalmamak için bir göz atmak lazım.
Emre hem @beyazsoy ile tartışıyor yetmiyor 6 7 izliyorsun sonra @destere totiş dizi izlemem diyorsun fizik kuramı gibisindemek ki bu imdb dizilerini izleyen herkes aynı @destere @sürgünüm şimdi de admin
neyse 6 ve 7 yi izleedim
mei lin yakalndı ama bağışlandı ahmadın yanına verildi zaten ahmad ilk dgeldiğinde kadına kötü kötü bakiyidi yakında bişiler olur
iki imporatiçe karşılıklı döktürüyor hikayesi olmayan bir dizide elle tutulur tek şey ikisi
polo ve eeğitmeni sidaoyu öldürmeye gitti başarısız oldular mei lin in kızını alabildiler.polo kubiye song kalesinini çizimini verdi önümüzdeki bölüm savaş görsek bari
mavi prensesle jingim birkaç bölüme evleenici gibi
sidao totoşu kurtuldu son anda impaotoroiçe şok oldu ama bir yolunu bulup kurtulmalı bu totoştan
byamba ile khutulun arasında da bişi olacakgibi
@destere bu byamba nın adı anıldıkça anıların depreşiyidir senin
6. bölüm :6 point
7.bölüm: 6.8 point (kubi amcanın konuşması hatırına)