Netflix Marco Polo 1. Sezon Yorumları

tamam yarın bugün farketmez başlayalım bir yerden, zaten 6 bölümmüş sen bir günde bitirirsin :) @gözlemci de son hızla geliyor bir haftaya o da bitirir :)
Nerde geliyom ben buraya girmekten izleyebiliyormuyum sanıyon :A
Perş 4. sezona başlarım kısmetse bakalım aklıma süper fikir var

okul yolu 2 saat dönüşle birlikte 4 saat ben bu 4 saatte 4 bölüm izlerim :A hergün böyle yapsam wuuu :D

Nerde geliyom ben buraya girmekten izleyebiliyormuyum sanıyon :A
Perş 4. sezona başlarım kısmetse bakalım aklıma süper fikir var

okul yolu 2 saat dönüşle birlikte 4 saat ben bu 4 saatte 4 bölüm izlerim :A hergün böyle yapsam wuuu :D
iyi işte perşembeye 4. sezona başlarsan iki günde 4. sezon biter zaten son sezon 6 bölüm kısa yani her halükarda bir haftaya diziyi bitirmiş olursun :)

tamam yarın bugün farketmez başlayalım bir yerden, zaten 6 bölümmüş sen bir günde bitirirsin :) @gözlemci de son hızla geliyor bir haftaya o da bitirir :)
:F@gözlemci'yi beklediğimiz yeter. Sırada bekleyen dizilerimiz var. Hem gözlemcinin yetişeceği yok. Ben sorunca yetiştim geldim diyor kaçıncı bölümdesin diyorum 3x2 sadece 2 bölüm izlemiş. :)

:F@gözlemci'yi beklediğimiz yeter. Sırada bekleyen dizilerimiz var. Hem gözlemcinin yetişeceği yok. Ben sorunca yetiştim geldim diyor kaçıncı bölümdesin diyorum 3x2 sadece 2 bölüm izlemiş. :)
bu sefer taktik değiştirmiş sanırım cepten izleyecek katettiği yol mesafesinde 4 bölüm izlemeyi düşünüyor :)

iyi işte perşembeye 4. sezona başlarsan iki günde 4. sezon biter zaten son sezon 6 bölüm kısa yani her halükarda bir haftaya diziyi bitirmiş olursun :)
İşte bu gece indiriemedim filmleri yarın indiricem :) ve pazar gecesi 4.sezon biticek :)
Yani film için koskoca tableti yanıma almayı göze alıyorum :D
Yok bea 3x6 dayım sanırım :D

Soralıda 2 gün oldu maşallah yine iki günde 4 bölüm izlemişsin. :)
Ama ben bu hafta ve önümüzdeki hafta hiçbirşey izleyemeceğimi söylemiştim :D
Bugünde son zaten :) daha bu kadarda aktifde olamam :)

Artık finaller,quizler,sunumlar Allah ne verdiyse ,başladı. toplu halde :D

Ama yinede otobüsde izleyerek bir ilki gerçekleştircem yani dizi için yanımda tablet taşıyacam bu kadar çok bağlandım diziye :A

Ama ben bu hafta ve önümüzdeki hafta hiçbirşey izleyemeceğimi söylemiştim :D
Bugünde son zaten :) daha bu kadarda aktifde olamam :)

Artık finaller,quizler,sunumlar Allah ne verdiyse ,başladı. toplu halde :D
Ben takılıyorum zaten sana sakın derslerini aksatma. Çok dizi izlemek marifet değil bir iki tane izlesen yeter. :)

@destere bin ısrarıyla izledim ilk ilk bölümü. İlk bolum klasik muhteşem yüzyıl tekrariydi. My de de Hürrem zorla sarayda köle olarak tutuluyor zorla yıkanıp temzleniyor ve saraydan kacmak istiyor ; ama bir şekilde zekasıyla yükseliyor üst makamların güvenini sagliyor ve verilen eğitimin üstünden başarıyla geliyor.. Savaş ve plato sahneleri bizim dirilis ertuğrul kadar iyi sayılır. Senaryo ve oyunculuklar tabiki ertugruldan iyi ve sürükleyici ama zaten puanı dusuk bunu izleyip begenenler ertugrula ağız bukmeleri komedi gibi ))) ertugrulun plato ve dövüş olarak hiç bir eksiği yok sadece kadınların senaryoları eksik artışı bizden olmasi

@destere bin ısrarıyla izledim ilk ilk bölümü. İlk bolum klasik muhteşem yüzyıl tekrariydi. My de de Hürrem zorla sarayda köle olarak tutuluyor zorla yıkanıp temzleniyor ve saraydan kacmak istiyor ; ama bir şekilde zekasıyla yükseliyor üst makamların güvenini sagliyor ve verilen eğitimin üstünden başarıyla geliyor.. Savaş ve plato sahneleri bizim dirilis ertuğrul kadar iyi sayılır. Senaryo ve oyunculuklar tabiki ertugruldan iyi ve sürükleyici ama zaten puanı dusuk bunu izleyip begenenler ertugrula ağız bukmeleri komedi gibi ))) ertugrulun plato ve dövüş olarak hiç bir eksiği yok sadece kadınların senaryoları eksik artışı bizden olmasi

Ben ertuğrul'uda izliyorum hemde severek belirteyim.:X Muhtemelen Emre'ye dedin ama o Marco Polo'yu sevmedi ki.:X

Ben ertuğrul'uda izliyorum hemde severek belirteyim.:X Muhtemelen Emre'ye dedin ama o Marco Polo'yu sevmedi ki.:X
Özelikle kişi belirtmedim ama bu dizinin abartılacak bir yani yok sıradan bir dizi Ertuğruldan bir tık daha iyi o kadar. Bu kadar yabancı hayrani olunması garip sadece buna elestirim.

Özelikle kişi belirtmedim ama bu dizinin abartılacak bir yani yok sıradan bir dizi Ertuğruldan bir tık daha iyi o kadar. Bu kadar yabancı hayrani olunması garip sadece buna elestirim.

Sonradan açılıyor yabancı dizilerki buda aynı şekilde oldu.:X

Ama Trük diziler sonradan tıkanıyor. Bence Yabancı dizileri ilk bölümden kestiremeyiz.:X

Sonradan açılıyor yabancı dizilerki buda aynı şekilde oldu.:X

Ama Trük diziler sonradan tıkanıyor. Bence Yabancı dizileri ilk bölümden kestiremeyiz.:X
Türk seyircisi ilk bölümde hikayeyi görmek istiyor ve kanallarda sabırlı değil o yüzden tüm kozlar türk dizilerinde basta kullanılıyor. Ondan sonra tikaniyor dizi

Yabancı dizilerin asil sonunu yada gidişini kestirmek çok kolay. Bizim dizilerde sürekli senarist değişir hikaye başka yere kayıyor

kimleere laf attın bilmiyim ama al ertuğrulu vur bu diziye ikisi de uydurma tarihi anlatıyi:)))) masal dinlemek isteyenler için birebir iki dizi

my nin yarısı ka gerçekçi olsalar da harcanan emeğe değse:)))
Ertuğrul tarihi akış olarak gerçekçi, tabi her dizi gibi kurmaca içeriyor. En azında tarihi kişilikleri tam tersi göstermiyor. Yazık Hürrem mezarında ters dönmüştür. Kadıni yaptığı hayratlar ortada, kadın yememiş içmemiş hayır işlemiş, dizide tam tersi. Ya pargali hatice aşkı)))) mustafanin isyanı.... neyse my tartışmasına dönmesin mesele

Son düzenleme:
Ertuğrul tarihi akış olarak gerçekçi tabi ter dizi gibi kurmaca içeriyor. En azında tarihi kişilikleri tam tersi gösteriyor. Yazık Hürrem mezarında ters dönmüştür. Kadıni yaptığı haydarlar ortada kadın yetmemiş içmemiş hayır işlemiş dizide tam tersi. Ya pargali hatice aşkı)))) mustafanin isyanı.... neyse my tartışmasına dönmesin mesele
dediğin hiçbir şeyin %100 kanıtı yok panpa :XXX tapınak şovalyeleri ile ertuğrul panpamızın hiç savaşmadığı gibi %100 net kanıt bul :)))) hadi glu glu :)))