karakterler bir harikaAhahaa.
Neyse nasıl diziydi şu seni cezbeden sahneler dışında. Bence çok iyi bir başlangıç sezonu olmuş. AMa bundan sonra tökezlerse şaşırmam. Konu daraldı gibi. Kubilay çünkü sadece Çine hükmetmesiyle meşhur. Marco Polo gitmedende ölmüyor yani taht savaşıda yok. Ne olacak acep.
konuda ilgi çekici tarihii filmleri dizileri hep sevmişimdir yeterki saçmalamasınlar
hele çinli kızlar olayın en güzel kısmı
tek sevmediğim yeri marco polo çok olaylara dahil ediliyor? oysa marco polo o dönem sadece bir seyyah yani görmüştür olaylara bir şekilde kenarda köşede katılmışta olabilir ama olayların göbeğinde olamaz asla ?
ayrıca bir eksiklik daha vardı özellikle savaş sahnelerinde orduların toplu karşılaştığı kellerin havada uçtuğu atların taklalar atarak düştüğü bacakların koların fırladığı muhteşem sahneler bekliyordum oraları tam vermemişler çok kısmışlar daha çok ikili çatışmalar ön planda toplu savaş gösterisi izleyemedik
ufak tefek eksiklerine rağmen son zamanlarda izlediğim en güzel dizilerden biriydi
önümüzdeki sezonu iple çekiyoruz
ayrıca @sokak sanati son bölümde savaş esnasında kemençe benzeri şeylerle söylenen çin türkülerini veya şarkılarını ben çok sevmiştim o kısma dikkat ettinmi ? hatta jingim gidip aralarında oturdu o da mest olmuştu